- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
A virtualizáció annyira nem való munkára, hogy az egyik általunk felügyelt mainframe-en 39000 Linux fut egymás mellett; meg annyira nem, hogy az általunk felügyelt rendszerek, amelyek még dedikált szervereken futnak, mind költöznek valamilyen virtualizációs megoldás alá, mert sokkal olcsóbb az üzemeltetés, sokkal könnyebb a távmenedzsment...
-
ecaddict
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
A virtualizációt talán ne korlátozzuk le a VirtualBox-ra. Az egy konkrét implementáció. Van jópár más is implementáció is. Pl. Linuxon lehet a KVM fontosabb is.
Nagyon jól használható munkára is. Ha nem hiszed kérdezz meg. pl egy web fejlesztőt. Mi a véleménye, ha mindent egy gépen le tud tesztelni. Nagyon jól jöhet akkor is ha egy heterogén rendszert kell egy kicsit homogenebbé és jobban kihasználhatóva tenni. Hosszan sorolhatnám.
Nem teszem. Akit ez nem érdekel, ne olvasson utána, ne foglalkozzon vele. Vannak elegen akik ezt (is) fontosnak tartják akár tanulni is.
-
válasz
upszilon
üzenetére
Az ubin a virtualbox nem való másra csak játszani, tanulni rajta. Komoly munkára a felhasználása értelmetlen.
Ez érdekes... Akkor én, h tudom rajta (a gépem 90%-os teljesítményével) futtatni a munkám eszközeit? Mint lejjebb írtam, corel draw-t használok, grafikusként... (ezt mondjuk nem írtam).
-
törölt tag
válasz
upszilon
üzenetére
najo, belepofazok. ez itt nem sacc v kitalacio, hanem tenyek:
nagy ceg, tesztlaborban sok (ertsd tobb, mint 100) foleg blade server, es lam-lam, egy reszukon virtualizacio alatt futnak oprencerek. azert, mert leteznek olyan tesztapplikaciok, aminek viszonylag kicsi az eroforras-igenye (es egyszerre ugysem fut az osszes), de igenyli az onallo kornyezetet. 1 blade-> 4 virtualbox.es megvalami. a solaris/linux blade-eket kiszolgalo jumpstart live servert ubuntu 8.04 server-en csinaltam es az osszes valtoztatast vbox-on teszteltem le. a teszt tobb volt mint jo, csak a hw-fuggetlenseget kellett igazi vason tesztelnem es javitanom. sokkal gyorsabb volt igy es olcsobb is.
-
ZCoyote
őstag
válasz
upszilon
üzenetére
Kijönnek és meg fogják állapítani hogy vonatkozik rám. Na ehhez mit szólsz?
Arról egyébként hallottál hogy munka mellett szokott tanulni néhány ember? Csak mielőtt játszadozó kisdiáknak titulálsz fiacskám.Megkérlek hogy ezt a témát és a személyeskedést ne itt erőltesd mert nem ebbe a topikba való.
Ja és kérlek hogy ne akarj kihozni a sodromból. Köszönöm.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest