- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
ecaddict
üzenetére
Bár nem néztem honnan indult a vita, de mint virtualizáció remek dolog lehet pl. szerverszinten. Sokkal jobb egy erős vason futtatni több virtuális gépet, sokkal jobban kezelhetők, backupolható, költöztethető, tesztelhető, szeparálható minden. Ráadásul itt is van mindenféle, paravirtualizáció, kernel szintű, stb.
Én eddig szerverszinten OpenVZ-t használtam, amire nekünk kellett, arra teljesen jó volt, érdemes volt emellett dönteni. Asztali szinten meg virtuális gépek teszt céllal (lemodellezni valami bonyolultabb műveletet, akár saját gépparkot építeni, tesztelni, gyakorolni). Ráadásul ahogy nézem egyre többen mozdulnak ebbe az irányba. Én mindenképp a virtualizáció mellett vagyok. Oktatási célkora meg végképp. -
upszilon
őstag
válasz
ecaddict
üzenetére
"Amikor egy szerverparkot üzemeltet valaki igenis nagyon számít, hogy"
Szerverpark és virtualizáció? Azt sem tudod miről beszélsz, csak vagdalkozol.
"Jópár cég nem azért ölt nem kevés pénzt és energiát valamibe, hogy Pistikének ne legyen szüksége dual boot-ra."
Igyekszel megmondani a frankót, de ismétcsak nem tudod mit beszélsz. Most döntsd már el, hogy annak a cégnek akiről beszélsz, valóban van pénze, vagy annyi sincs mint Pistikének. Mert ha igen, nem fog szarakodni azzal, hogy egyetlen gépen akarjon megoldani mindent.

Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest