Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
ecaddict
üzenetére
Bár nem néztem honnan indult a vita, de mint virtualizáció remek dolog lehet pl. szerverszinten. Sokkal jobb egy erős vason futtatni több virtuális gépet, sokkal jobban kezelhetők, backupolható, költöztethető, tesztelhető, szeparálható minden. Ráadásul itt is van mindenféle, paravirtualizáció, kernel szintű, stb.
Én eddig szerverszinten OpenVZ-t használtam, amire nekünk kellett, arra teljesen jó volt, érdemes volt emellett dönteni. Asztali szinten meg virtuális gépek teszt céllal (lemodellezni valami bonyolultabb műveletet, akár saját gépparkot építeni, tesztelni, gyakorolni). Ráadásul ahogy nézem egyre többen mozdulnak ebbe az irányba. Én mindenképp a virtualizáció mellett vagyok. Oktatási célkora meg végképp. -
upszilon
őstag
válasz
ecaddict
üzenetére
"Amikor egy szerverparkot üzemeltet valaki igenis nagyon számít, hogy"
Szerverpark és virtualizáció? Azt sem tudod miről beszélsz, csak vagdalkozol.
"Jópár cég nem azért ölt nem kevés pénzt és energiát valamibe, hogy Pistikének ne legyen szüksége dual boot-ra."
Igyekszel megmondani a frankót, de ismétcsak nem tudod mit beszélsz. Most döntsd már el, hogy annak a cégnek akiről beszélsz, valóban van pénze, vagy annyi sincs mint Pistikének. Mert ha igen, nem fog szarakodni azzal, hogy egyetlen gépen akarjon megoldani mindent.

Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mesterséges intelligencia topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest