- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
ZCoyote
üzenetére
Ha megy le fogja ellenőrizni a hogy vonatkozik-e rád az MSDNAA licenc. Nekik magyarázkodj, engem nem érdekel a dolog személyi vonatkozása. Te tetted azzá. Pedig kezdeteben arról volt szó, hogy a virtualizáció mire való és mire nem. Leírtam hogy munkára nem. Erre te leírod hogy de, miközben kiderül hogy játékra, tanulásra használod magad is, mint tanuló. Akkor mégegyszer, hogy tiszta legyen:
Az ubin a virtualbox nem való másra csak játszani, tanulni rajta. Komoly munkára a felhasználása értelmetlen.
...namost, ha valaki ezt szakmailag vitatja, az nem baj. Sőt! Annak itt a helye. De könyörgőm, a játszadozó kisdiákok, akiknek a munka fogalmáról még nincsen valódi tapasztalatuk, kíméljenek meg az ostoba beszólásaiktól!
Aktív témák
- Zyxel NAS326
- Dark Souls sorozat
- Cyberpunk 2077
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Temu
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- S21 Dobozában 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest