Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
upszilon #20555 üzenetére
Most megkérlek valamire ismét. Kerüld az off vitázást, és a személyeskedést is. Érthető voltam? Roppant zavaró.
És egyetlen h.sz.böl ne írd azt, hogy valakit is biztatok valamire.. A véleményem fejeztem ki röviden. Amihez jogom van, mint neked is. Oda is írtam, világbéke, mivel nem támadásnak szántam. Viszont akkor ezek után egy szerintem nagyon fontos dologra hadd hívjam fel a figyelmedet. Kevered a szezont a fazonnal. Valóban fontos adatokat tartalmazó munkaállomásal nem megyünk nettre, sőt fizikailag sincs összekötetésben az internettel. Egy nettezésre szánt géppel pedig épp elég biztonságos az Ubuntu. Ha a user nem fellelötlenül kattint mindenre, és nem látogat különböző kétes eredetű tartalmakat tároló oldalakra. És főleg nem értetlen. Ezeket már leírták neked, többen is.
Felesleges írnod erre választ, nem off-olok tovább.
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Vladi
nagyúr
válasz
"Mindenféle képzettség nélkül letöltheted és felinstallálhatod. "
Akkor kezdjük el definiálni a képzettséget. Mert mindenféle képzettség nélkül nem tudja senki letölteni, sem felinstallálni."iztonságtechnikai szoftver pedig nemhogy bekapcsolva nincs, de egyáltalán nem is települ."
SELinux, iptables az micsoda? Mindkettő van Fedora alatt bekapcsolva települ. Meg sem kérdezi, hogy akarod -e, kapod és kész. Azt, hogy most épp mi van Ubuntuban, azt nem tudom.(#20556) FixY67:
Mi az amit kommunikál?
-
FixY67
senior tag
válasz
Ubuntu-ra települ pár apróság, de érzésem szerint jobb lenne, ha nem tenné fel őket. Pl. engem baromira zavar, hogy az ubuntu default telepítéssel rendszeresen kommunikálgat a gyártóval. És nem (csak)a landscape miatt, mert azt már leszedtem, apt source-nak pedig egy közelebbi mirrort használok.
(canonical.com)
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest