- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Ubuntu topic-ban, általános linuxos társalgásban Fedora példát hozni... hát izé...
Ubuntun is települ valami (aminek a nevére sem emlékszem) a SElinuxhoz hasonló funkciójú szoftver, de ahogy elnéztem, annyira lebutított konfiggal, hogy semmi gyakorlati értelme (Intrepid).
És ez a gáz, hogy szerinted "a linux" biztonságos, holott egyetlen disztribúcióval szereztél valamilyen szintű tapasztalatot.--
Hogy mit pofázik kifelé, azt még nem ellenőriztem, mivel csak a routeremen láttam, hogy volt kapcsolat az ubuntu szerverem és a canonical.com között. Egyelőre nem foglalkozom a dologgal, a linuxon semmi éles anyagom nincs, kizárólag arra használom, hogy megtanuljak pár dolgot, amit aktív rendszergazdaként hanyagoltam.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest