- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Nicsak, egy szerény fórumtárs.
De most leírtad, amire egy offtopicban utaltam. Azért meg kell hagyni, kreatívan buggyant volt a hozzászólás. De keressük meg az okait. Minden bizonnyal mérési anomália, ami lehet, hogy a magasabb verziószám miatt jött létre. Elég egyértelműnek tűnik. Én mondjuk annyira bízom a szoftveres mérésekben, mint egy átlagos plázatündérben az első randi után. 
Summa summarum: igaz, hogy mai napság lehetővé van a dinamikus feszültségállításra OS-en belül is, de elég valószínűtlen, hogy egy kernel beleugasson abba, mennyi áramot vesz fel az alaplap.
Aktív témák
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Formula-1
- Marathon (2025)
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De most leírtad, amire egy offtopicban utaltam. Azért meg kell hagyni, kreatívan buggyant volt a hozzászólás. De keressük meg az okait. Minden bizonnyal mérési anomália, ami lehet, hogy a magasabb verziószám miatt jött létre. Elég egyértelműnek tűnik. Én mondjuk annyira bízom a szoftveres mérésekben, mint egy átlagos plázatündérben az első randi után.