- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- A Motorolának is a Bose hangol
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Ne vedd komolyan.
Én nem veszem. Csak arra ment ki a játék, hogy jelezzem: egy kernel nem szól bele az áramfelvételbe. Viszont pl. a vga-k bios, sőt driver szinten is szabályozhatóak (bár utóbbiban nem vagyok biztos, esetleg az újabb típusok), és az AMD-s overdrive alkalmazás is enged belepiszkálást feszültségértékekbe. Ergo a lehetőséget nem zárnám ki, csak igen-igen minimálisra csökkenteném, mert hát jó nagy hülyeség lenne programozási szempontból. -
Silenzio
addikt
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Nicsak, egy szerény fórumtárs.
De most leírtad, amire egy offtopicban utaltam. Azért meg kell hagyni, kreatívan buggyant volt a hozzászólás. De keressük meg az okait. Minden bizonnyal mérési anomália, ami lehet, hogy a magasabb verziószám miatt jött létre. Elég egyértelműnek tűnik. Én mondjuk annyira bízom a szoftveres mérésekben, mint egy átlagos plázatündérben az első randi után. 
Summa summarum: igaz, hogy mai napság lehetővé van a dinamikus feszültségállításra OS-en belül is, de elég valószínűtlen, hogy egy kernel beleugasson abba, mennyi áramot vesz fel az alaplap.
Aktív témák
- OLED monitor topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- 8000!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Alkoholista nevelde
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem veszem. Csak arra ment ki a játék, hogy jelezzem: egy kernel nem szól bele az áramfelvételbe. Viszont pl. a vga-k bios, sőt driver szinten is szabályozhatóak (bár utóbbiban nem vagyok biztos, esetleg az újabb típusok), és az AMD-s overdrive alkalmazás is enged belepiszkálást feszültségértékekbe. Ergo a lehetőséget nem zárnám ki, csak igen-igen minimálisra csökkenteném, mert hát jó nagy hülyeség lenne programozási szempontból.
De most leírtad, amire egy offtopicban utaltam. Azért meg kell hagyni, kreatívan buggyant volt a hozzászólás. De keressük meg az okait. Minden bizonnyal mérési anomália, ami lehet, hogy a magasabb verziószám miatt jött létre. Elég egyértelműnek tűnik. Én mondjuk annyira bízom a szoftveres mérésekben, mint egy átlagos plázatündérben az első randi után.