Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Ne vedd komolyan.
Én nem veszem. Csak arra ment ki a játék, hogy jelezzem: egy kernel nem szól bele az áramfelvételbe. Viszont pl. a vga-k bios, sőt driver szinten is szabályozhatóak (bár utóbbiban nem vagyok biztos, esetleg az újabb típusok), és az AMD-s overdrive alkalmazás is enged belepiszkálást feszültségértékekbe. Ergo a lehetőséget nem zárnám ki, csak igen-igen minimálisra csökkenteném, mert hát jó nagy hülyeség lenne programozási szempontból.
-
Silenzio
addikt
válasz
vodkaboy22 #49295 üzenetére
Nicsak, egy szerény fórumtárs.
De most leírtad, amire egy offtopicban utaltam. Azért meg kell hagyni, kreatívan buggyant volt a hozzászólás. De keressük meg az okait. Minden bizonnyal mérési anomália, ami lehet, hogy a magasabb verziószám miatt jött létre. Elég egyértelműnek tűnik. Én mondjuk annyira bízom a szoftveres mérésekben, mint egy átlagos plázatündérben az első randi után.
Summa summarum: igaz, hogy mai napság lehetővé van a dinamikus feszültségállításra OS-en belül is, de elég valószínűtlen, hogy egy kernel beleugasson abba, mennyi áramot vesz fel az alaplap.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged