Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
aag
őstag
Újra kipróbáltam pendrávról futtatva a kubuntut. Dehogy tudja az alapból a JRE-t! És ugyanúgy nem írja ki a wifi-kapcsolat térerejét. És a tálcára rakni valamit egy rémálom. És-és... Szóval ez a Kubuntu nekem nagyon nemtetszik. Továbbra is aztmondom, hogy a MATE lenne az egyedül üdvözítő grafikus felület. De csak az. A többi felület és azok függőségei nem kellenének. Még nem tudom hogyan fogok szert tenni egy ilyen rendszerre, de nagyon örülnék neki az biztos. Talán ha megjön a 12.04-es minimal-CD és azt felrakom grafikus felület nélkül, majd rábűvészkedem a MATE-t és annak függőségeit, akkor elérem ezt az állapotot. Vajon csak nekem van ilyen igényem?

Aktív témák
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Helyesírás topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest