Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
aag
őstag
Újra kipróbáltam pendrávról futtatva a kubuntut. Dehogy tudja az alapból a JRE-t! És ugyanúgy nem írja ki a wifi-kapcsolat térerejét. És a tálcára rakni valamit egy rémálom. És-és... Szóval ez a Kubuntu nekem nagyon nemtetszik. Továbbra is aztmondom, hogy a MATE lenne az egyedül üdvözítő grafikus felület. De csak az. A többi felület és azok függőségei nem kellenének. Még nem tudom hogyan fogok szert tenni egy ilyen rendszerre, de nagyon örülnék neki az biztos. Talán ha megjön a 12.04-es minimal-CD és azt felrakom grafikus felület nélkül, majd rábűvészkedem a MATE-t és annak függőségeit, akkor elérem ezt az állapotot. Vajon csak nekem van ilyen igényem?

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPad mini 6 A15 (2021) 64GB karcmentes - 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest