Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Nya, lejárt az idő, szóvalamiket leírtál problémákat, egy jó részére biztos, hogy volt megoldás. Amúgy miért cserélgeted a kiadásokat? Én felrakok egyet, összelövöm, és használom, amíg van support, vagy össze nem tudom borítani véletlenül, vagy egyéb dolog miatt újrarakom. De ez nem gyakori.
Amit kipróbáltál KDE-s cuccot, azon pl. a Nepomuk és az Akonadi kiirtható elég könnyen, és máris gyorsabb a dolog.
Meg legalább két esetben kb. annyi bajod volt, hogy Unity volt rajta. Na nekem ezért nincs egyik gépemen sem.
Sajnos nem lehet egy alaptelepítésű Ubinak úgy nekiállni, hogy minden jó, mindenképp faragni kell. Sajnos ez ugye pont alátámasztja azt, hogy így aztán nem fog elterjedni sehogysem.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest