- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Magisk
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
floatr #40877 üzenetére
Nekem jó a unity, aag-nek nem.
Nem erről van szó. Úgytűnik nemérted. Pedig sokszor leírtam már. Elmondom más szavakkal, hátha érthetőbb:
A GNOME2-ben tök jól működött minden, a GNONE3 meg annyira nyers, hogy szinte semmi sem működik benne, ami meg kellene, az meg egyszerűen hiányzik. Például nekem most így néz ki a felső tálcám:
A Gnome3-ban ezt nem tudom reprodukálni. Hasonlót sem. Akkor addig talán nem kellett volna leváltani.
A másik: Vannak hiányosságok. Egy csomó feladat csak feketeablakban oldható meg, varászszavakkal. Miért nem lehet ezekre programot írni? Koncepció ez, vagy nem tudják megcsinálni? Szerintem az előbbi. Hogy a linux megmaradjon a hozzáértők privilégiumának. Ez vezethet a vesztéhez. Nem hiszem el, hogy szükség van igazán kendek-féle szakikra ahhoz, hogy egy desktopot valóban arra lehessen használni amire való.
Na-mindegy, szerintem itt úgyis azok vannak többségben (mint hangadók) akik képtelenek az elvek mentén történő rendszer-szintű gondolkodásra. Úgyis lehurrognak. De azért beírtam, hiszen ez az igazság. Akkor meg miért is ne...
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Projektor topic
- Notebook hibák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest