Hirdetés
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
Nemtudom miért ajánlod a 11.10-es KDE-s kiadást. Én kipróbáltam. Javíthatatlanul szarnak ítélem. Ezt több alkalommal le is írtam, méghozzá részletesen megindokolva. Természetes, hogy bizonyos szakértelem felett (amilyen például Kendek fórumtársé) (és soknapos szakértői munkával) működésre bírható mind a KDE-s, mind pedig a GNOME-os 11.10-es, de te/ti itt kezdők kérdésére ajánljátok. Kérdezem:
Miért kell becsapni a kezdőket? Miért nem lehet megmondani nekik, hogy számukra nem használható teljes értékkel a 11.10-es?
Tessék mindenkinek elolvasni ezt a cikket! Aztán ha úgygondolja, hogy ő jobb szakember és több időt tud rászánni, mint ők, akkor fogjon bele. Egyébiránt használja a 10.04.3 LTS kiadást! Ennyi. Ez a legjobb tanács amit adhatok. Szívleljétek meg!
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs