Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Ó, nekem nagyon gyenge netem van...
De, ha win alatt fut az utorrent, attól az msn még nem lép ki... Még ezt kipróbálom, ha nem segít, akkor felrakom az XP-t. Bár korlátozni a transmissionben is lehet, de nem csak az a gond. Szóval szerintem kb fél év után visszatérek XP-re. Igazából bármit próbáltam megoldani ubuntun nem sikerült... Jó lenne, ha rátudna nézni valakii hozzáértő, de így... (Igazából nincsenek nagy gondjaim vele, de zavar, hogy ami van, azt nem tudom megoldani. win alatt nem nagyon volt ilyen...)Most látom, hogy írtál még. Tűzfalat nem piszkáltam, de, ha nem lenne nyitva az a port, akkor nem is töltene le... Vagy tévedek...?
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De, ha win alatt fut az utorrent, attól az msn még nem lép ki... Még ezt kipróbálom, ha nem segít, akkor felrakom az XP-t. Bár korlátozni a transmissionben is lehet, de nem csak az a gond. Szóval szerintem kb fél év után visszatérek XP-re. Igazából bármit próbáltam megoldani ubuntun nem sikerült... Jó lenne, ha rátudna nézni valakii hozzáértő, de így... (Igazából nincsenek nagy gondjaim vele, de zavar, hogy ami van, azt nem tudom megoldani. win alatt nem nagyon volt ilyen...)