- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Európába is befut a Red Magic 11 Air Trace Edition
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
taky023
tag
Sziasztok!
Rögtön belevágnék a lényegbe:
Adott egy Asus Eee PC 1000H típusú netbook, amin ugye alapból WinXP található. Nos, néhány hónapja feltelepítettem helyette a Win7, majd néhány hete a legújabb Ubuntut. Tehát azóta választhattam, hogy Linuxot indítok-e vagy Win7-et.Mivel azonban a Linuxot nem használtam, úgy döntöttem, hogy eltávolítom, amikor is elkövettem egy akkora hibát, hogy magam sem vagyok büszke rá, nevezetesen a Win7 partíciókezelőjén keresztül töröltem az Ubuntu partícióit.
Természetesen ezek után, ha újraindítom a gépet, ez fogad:
error: no such partition.
grub rescue>És innentől sehovatovább. Próbáltam, hogy a külső optikai meghajtóba berakom a Linux, a Win7, sőt az eredeti WinXP lemezt is, de akkor is minden indításnál ez az üzenet fogad.
Ez ügyben szeretnék Tőletek tanácsot kérni, mert egyelőre egy kicsit kétségbe vagyok esve, a vinyón lévő adatokért mondjuk nem kár, de szeretném használni normálisan a noteszt.

Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!

Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Foxpost
- Eredeti játékok OFF topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Napelem
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest