- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bluetooth-headsetekről általában
Aktív témák
-
taky023
tag
Sziasztok!
Rögtön belevágnék a lényegbe:
Adott egy Asus Eee PC 1000H típusú netbook, amin ugye alapból WinXP található. Nos, néhány hónapja feltelepítettem helyette a Win7, majd néhány hete a legújabb Ubuntut. Tehát azóta választhattam, hogy Linuxot indítok-e vagy Win7-et.Mivel azonban a Linuxot nem használtam, úgy döntöttem, hogy eltávolítom, amikor is elkövettem egy akkora hibát, hogy magam sem vagyok büszke rá, nevezetesen a Win7 partíciókezelőjén keresztül töröltem az Ubuntu partícióit.
Természetesen ezek után, ha újraindítom a gépet, ez fogad:
error: no such partition.
grub rescue>És innentől sehovatovább. Próbáltam, hogy a külső optikai meghajtóba berakom a Linux, a Win7, sőt az eredeti WinXP lemezt is, de akkor is minden indításnál ez az üzenet fogad.
Ez ügyben szeretnék Tőletek tanácsot kérni, mert egyelőre egy kicsit kétségbe vagyok esve, a vinyón lévő adatokért mondjuk nem kár, de szeretném használni normálisan a noteszt.

Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest