Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
A jobb kattintásos automatikus indulás az működik persze (bár az újabb verziókból már kiszedték). A konfigurálásával ellehet tölteni egy jó időt, mert nagyon részletesen állítható mindent. A RocketDock bár egész jó Windowsos alternatíva (én is azt használtam), de közelébe sem ér a Cairo-Docknak (bár én ez utóbbit is csak tökéletesen úgy használom mint anno az előbbit, olyanra lőttem be). Ikonokat eltüntetni vagy kihúzással lehet igen (ha nincsenek zárolva az ikonok), vagy az indítóikon eltávolítására kattintva (ha a dokk nincsen zárolva).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest