Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
A jobb kattintásos automatikus indulás az működik persze (bár az újabb verziókból már kiszedték). A konfigurálásával ellehet tölteni egy jó időt, mert nagyon részletesen állítható mindent. A RocketDock bár egész jó Windowsos alternatíva (én is azt használtam), de közelébe sem ér a Cairo-Docknak (bár én ez utóbbit is csak tökéletesen úgy használom mint anno az előbbit, olyanra lőttem be). Ikonokat eltüntetni vagy kihúzással lehet igen (ha nincsenek zárolva az ikonok), vagy az indítóikon eltávolítására kattintva (ha a dokk nincsen zárolva).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest