- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek #29603 üzenetére
Hát én az ottani leírásos megoldás szerint telepítettem, és benne van. 2.1.3.10-es verziót rakta fel. Elvileg addolta a tárolót is, de nem talál frissebb verziót. Na segáz, addoltam Ubitweak-ben, de most néztem, így sem talál újabb verziót. Elvileg ez a legújabb, és ebbe benne van ez az indításos téma.
Vagy most 2szer van így tároló addolva? Me akkor mondjuk ubi tweak-ből kiveszem.
De most érdekes dolgot vettem észre, fut a frissítéskezelő, vagyis meg van nyitva, és attól függetlenül, hogy eltűnik a dock, a frissítéskezelő ikonja látszik lent, de ez mellett rákattintani nem tudok.
Jaja erre az ikonos témára rájöttem.
Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő