- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
válasz
Siriusb
üzenetére
A PPA-nal az a legnagyobb gondom, hogy fel kell tölteni fordításra, de nálam nem kell fordítani semmit, akkor milyen formában töltsem föl, ezt nem értem. Mindegy, vsftpd-vel próbálkozom, azzal nem lehet gond. Igaz, hogy az anonym konfigot még nem tudtam belőni, de majd csak rájövök arra is.
Mért lenne az jó, ha egy subvolume-ot használnék állandóan? Ha azt vissza kell állítanom, akkor elveszik az összes addigi tevékenységem. Ha benne hozok létre subvolume-kat néhanapján, akkor meg hogyan törlöm őket, mert ha szükség van rá akkor egyet csatolok, de nem látom a többit, meg amiben létrehoztam, annak a tartalmát sem. Egyre több helyet foglalnának ezek a cuccok, és a végén már 128000 subvolume-om lenne egymásban.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest