Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
válasz
Siriusb
üzenetére
A PPA-nal az a legnagyobb gondom, hogy fel kell tölteni fordításra, de nálam nem kell fordítani semmit, akkor milyen formában töltsem föl, ezt nem értem. Mindegy, vsftpd-vel próbálkozom, azzal nem lehet gond. Igaz, hogy az anonym konfigot még nem tudtam belőni, de majd csak rájövök arra is.
Mért lenne az jó, ha egy subvolume-ot használnék állandóan? Ha azt vissza kell állítanom, akkor elveszik az összes addigi tevékenységem. Ha benne hozok létre subvolume-kat néhanapján, akkor meg hogyan törlöm őket, mert ha szükség van rá akkor egyet csatolok, de nem látom a többit, meg amiben létrehoztam, annak a tartalmát sem. Egyre több helyet foglalnának ezek a cuccok, és a végén már 128000 subvolume-om lenne egymásban.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs