- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
mert kb 20-30 % használ unix alapú rendszereket és úgy gondolják azok majd megoldják magunknak, nah meg ugye a unix openspure szóval adogatni a forráskódokat

nekem is nagyon tettszik a notepad ++ előtte dreamweavert használtam, de az inkább csináljunk valami oldalt egyszerűen alapon működik és aki nem arra akarja használni teljesen felesleges dolgok vannak benne
én mondjuk ilyen orrvérzésig kattintgatós vagyok

bár már egy ideje hozzászoktam a karakteres dolgokhoz is, mióta megismertem a linuxot
telepíthető alatt azt értem h letöltöd a deb fájlt és elindítod akkor feltelepíti, mintha win alatt lenne van rá módszer h parancssorból telepítsük de nem jut eszembe

valami dpkg -i akarmi.deb de nem vagyok benne biztosközben rájöttem az aliasra
nem alis kell neked hanem parancs készítés
milyen jó h anno elmentettem azokat a válaszokat amik nekem kellettek

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest