- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
OFF:
A Chrome is csak az addonoktól lassul be, ahogy a FF is.
Ugyebár "mindenki" írogathat addonokat, és az nem biztos, hogy jó is úgy, ahogy megírták. A kiegészítők meg már Chrome-hoz is készíthetők... ebben is valszeg utol fogja érni.
Egyébként én tök feleslegesnek tartom a legtöbb kiegészítőt, az a kevés, ami van, tényleg hasznos, pl. a Firebug nagyon komoly. De ilyen fejlesztőeszköz meg Chrome alatt alapból (beépítve) is van. Amúgy Opera alá is írnak widgeteket, kül. kiegészítőket, amik elég használhatók.
A 20X azért enyhe túlzás.
Pl. az indulási sebessége és az általános sebessége is összehasonlíthatlanul jobb a Chrome-nak. Tudom, fujj, csúnya Gugli, hogy a fél világot a kezükben tartják, de ha jó cuccot csinálnak (ahogy pl. a Gmail is nagyon el lett találva szvsz), akkor az emberek azt fogják használni.ON:
Nálatok működik pl. ezen az oldalon a fölső menü? Ez is Flash-es, és bár nálam fent van a Flash, sőt, már külön is felraktam a mozilla plugin könyvtárába, mégse működik még FF alatt se... ahogy Opera, Chrome alatt sem így Ubuntu alól... Windows-ban semmi gond nincs, ott gond nélkül megjelenik.
Amúgy ezért utálom a Flash-es cuccokat, csak a gond van velük.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Synology NAS
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl. az indulási sebessége és az általános sebessége is összehasonlíthatlanul jobb a Chrome-nak. Tudom, fujj, csúnya Gugli, hogy a fél világot a kezükben tartják, de ha jó cuccot csinálnak (ahogy pl. a Gmail is nagyon el lett találva szvsz), akkor az emberek azt fogják használni.