- Google Pixel topik
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Nézd, az SSD még drága, de a 4GB-os, vagy 8GB-os minisd-kártyákat már marokszámra dobják utánad. Azon tökéletesen elfut az ubi. Akkor mi a különbség?, kérdezhetnénk. Én kettőről is tudok. Picit lassabb és kevesebb írásnál is már kiég(het)nek az elemi cellák. Nos a sebesség szerintem nem számít. Lassabban áll föl a rendszer 20%-al. Na és? nekem ez nem akkora probléma, hogy megfizessem az árkülönbözetet. Viszont a cella-kiégés már lehet gond. Ilyen szempontból kell elolvasni azt a cikket amit belinkeltem. Mer valószínűleg az úgy igaz, csak az ámítástechnikában már egy öklömnyi hangszet is 1200 Wattos. Akkor egy ilyen SSD miért ne tudna 80 évet, -nemigaz?
Szóval ezt ne hidd el. Ez csak marketingduma. Valószínűleg egy-egy elemi cella kb 5000 írásnál kipukkad.Nos mindezekhez képest kell érteni szerintem a naplózás, a swap, az indexelés, stb veszélyeit...
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval ezt ne hidd el. Ez csak marketingduma. Valószínűleg egy-egy elemi cella kb 5000 írásnál kipukkad.