Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [-HERO-]

senior tag

válasz @rglaaf #1983 üzenetére

Látom másnak is van ilyen gondja nem csak nekem!
    Te még szerencsés vagy mert jön válasz a pingelésedre!
    Nekem mostanában az sem jön 10 re ilyen hatalmas 15 re semmi :O
    Ma egyik haverom bement a tv net irodába itt helyben és beadták neki hogy most növeltek sávszélt azért nem volt net, hát sztem letört a mosoly az arcáról mikor kiderült hogy tv net szerverről 5 k val jön le az anyag és ha vért izzad a net akkor sem jön 17K nál többel :D

Egy F*s az egész gány net itt.

Nameg volt egy érdekes storim :DDD
    Sz@r volt a net és írtam egy kedves Emailt Szegedre és lám másnaptól egyáltalán nem volt netem, erre bemegyek az irodába hogy nincs net és akkor mindenáron rám akarták erőltetni hogy biztos a modem elhalt mire hazaértem a modemért és visszaértem megtalálta a csaj a hibát.
    Nos valaki fenn Szegeden VÉLETLENÜL átírta a számítógép fizikai nevét az IP címem meg minden más elérhetőséget.
    Ez a ki mallőr kb 1 órájába került a csjnak mire visszaállítótta kb 20 telefon segítségével :D

Nekem itt leírta magát a szolgáltatás, nameg azis poén hogy volt most sávszéldupla, és elvileg egy 1024 kbites csomagban voltam aminek ugye 2048 nak kellett volna lennie, el is voltam én ezzel 2 hónapig mikor meguntam a dolgot és utánna néztem mi lehet a hiba, noshát az hogy a városomban nincs is 1024@2048 as csomag mert nem bírja el a háló, de érdekes módon én fizettem szépen a +2000 forintot minden hónapban :)
    Most pedig a legnagyobb csomag ami itt van az 512@1024 ennyit bír el a háló...nevetséges amúgy a sok túlfizetést leszámlázták nagynehezen sikerül megértetni a dolgot velük ;]

Egyet tudok ajánlani AKI TEHETI NE KÖTTESSEN TVNETWORK NETET, hacsak nem azért született hogy szenvedjen ;)

Üdv:Hero

Új hozzászólás Aktív témák