Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snemeth
aktív tag
válasz
h_143570 #1792 üzenetére
Ha az USR-ben ki van kapcsolva a DHCP akkor elméletileg nincs dupla NAT.
Nekem van USR-em, de teljesen lenyegtelen.
Nalam az SMC-ben es az USR-ben is ki van kapcsolva a DHCP es fixen megy minden.
Ugyan nem sokat ertek az egeszhez de ugy voltam vele, hogy csak nem lesz rossz, ha igy oldom meg.
Ez az SMC nagyon jopofa kis joszag. Az USR-em kb. 3-szor akkora, ugyhogy neztem is egy nagyot, amikor kibontottam az SMC dobozat.
Ahogy olvastam itt-ott, mindkettot erinti a pufferkondik megpusztulasa, dehat majd kicserelem benne, ha szukseg lesz ra. Bar az SMC 5 ev garijanak elvesztese nem biztos, hogy erne annyit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Projektor topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Ukrajnai háború
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest