- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
THoMZoNE #1376 üzenetére
Hello.
Azóta a mai nap már működött a telefonom, tudtam rajta fogadni hívást, viszont kaptam egy olyan infót, hogy állítsam gsm-re a hálózatot. ezekután elment a hálózat, csak segélyhívást tudok intézni. és ha a hálózatok keresésére megyek, akkor mind1ik mellett ottvan a piros áthúzott tábla és amikor próbálok csatlakozni, aztírja, hogy a sim kártya nem támogatja a hálózatot... megőrülök...
kellett nekem belenyúlni... valami ötlet?
-
adatfalo
senior tag
Hello.
Nemrég érkezett meg a SE Live with Walkman-em.(telenor-os) vettem hozzá egy turbosimet, mikor kicseréltem a kártyát, be is kapcsolt, megnéztem a telefon adatait és észleli, hogy mostmár T-mobil hálózaton vagyok, valamint a telefonszámomat is jól jelzi ki, viszont:
a mobilhálózat típusa: ismeretlen
mobilhálózat állapota: megszakírvaEzáltal nemt udok fogadni hívást, ha hívom magam akkor a hívott szám jelenleg nem elérhető...
Mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged