- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
2V? Nekem az soknak tűnik. Mindenesetre a ram topicban tedd föl a kérdésed, ott tudnak segíteni!
-
Gyufaaa
veterán
Kingmax nem rossz. Alap és viszonylag jól tűri a tuningot. Tuningramból viszont van választék dögivel, a lapod pedig bármelyiket szeretné. De nézz körül Ősembernél. Van egy két finomsága..
-
-
Pero
senior tag
4200on gondolom nem volt stabil.
de akkor egy kis kedvcsináló, most rögtönöztem, memók nincsenek beállítva és feszt is úgy adtam h elég legyen.
CPU-Z Validstorm77: ha kérhetjük adatlapodon legyen a konfigod, h ne kelljen keresgélni.
-
qdak
addikt
-
3800+
őstag
Egyébként alap Mhz-en a procim 1.35V-n megy, úgy hogy alapra van rakva a bisoban a cpu voltage. És láttam olyan videót ahol 2700Mhz-ig ment 1.260-on. ÉS akkor biztosan nem melegszik annyira szóval megnézem hogy tudom-e lejjebb venni a feszültséget 2400Mhz-en. Nagyon melegszik a proci, néha 60 fokot is eléri 100%-os terhelés alatt.
-
Pero
senior tag
hát én gyári hűtéssel 1,4 et sem biztos h adnék neki. de ha szerzel egy komoly hűtőt akkor lehet tovább próbálkozni, de akkor is 1,5V a legteteje léggel. bár kérdés h megéri e ilyen feszek mellett használni, lehet többet dob a villanyszámlára mint amennyibe egy ahhoz kképes komolyabb proci kerül.
-
Pero
senior tag
nemrég írtam le h mikre kell figyelni.
az h vki felhúzta 3000 fölé nem jelent semmit, az enyémet már húzták 6GHz fölé, de az enyémet még sem lehet
1 mert nem olyan a hűtésem,
2 meg mert nem modolt biosom van.de szokott módon, emelgesd szépen az FSB-t figyelj HTra ill a RAMokra. és feszt csak ésszel. nem tudom te mivel hűtöd, illh mennyi fesszel ment 2,7GHz-t. de próbálkozni lehet,
SZIGORÚAN SAJÁT FELELŐSÉGRE -
Pero
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged