- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitkov77
aktív tag
A tuning sok mindentől függ. Mind a rammok stabilitásától, mind pedig a lap stabilitásától. Természetesen elképzelhető, de nem garancia, h egy drágább lapban jobb lehet a tuning. Direkt vannak tuningra fejlesztett lapok, ezekkel nagyobb a valószínűség a nagyobb teljesítmény elérésére.
-
Pero
senior tag
Orthos nem jó 720Be tesztjéhez mert az csak 2 magot dolgoztat, vagy abból is 2-t kell futtatni. de én prime ra esküszöm. Lehet kifogtál egy antituning darabot. HT-t vissza vettedill fixáltad a szorzóját? NB-t is húztad? Lapod mennyire melegszik, lehet az kéne kis feszt adni chipsetnek is bár 214et mennie kéne.
-
madgie
titán
Gyári hűtéssel nem érdemes sokat emelni, ha viszont jó léghűtésed van, finoman adhatsz neki, maximum 1,4V-ig (valószínűleg 1,325 az alapértelmezett órajele).
3200 szerintem amúgy nem rossz, nekem 3375-öt megy akkor is, ha meggebedek. Ezért nem is erőlködök, annyit nem ér az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest