- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Rá akartam keresni a neten a Vasbankra, erre valami 8. évad története kiszivárgott cikk is szembe jött. Szerencsére alig láttam belőle valamit, 2017-es dologról van szó. Arról anno mi derült ki? Igazi vagy csak koholmány?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #16971 üzenetére
Köszi!
Akkor leírom mit gondolok én, hogy mivel fog végződni ez az évad vagyis mi lesz a 7. részben.
Szerintem Sansa végre ráeszmél, hogy nem Arya a rossz és Kisujjnak annyi, valószínűleg az utóbbi lány által. Tudjuk milyen az, ha valaki felkerül a listájára. Biztos lesz valami balhé a találkán, talán a két testvér között, bár nem tudom a Hegy képes-e még a parancsok követésén túl mondjuk gondolkodni vagy emlékezni. Azt gondolom, hogy Cersei végül jobb belátásra tér és szerintem Jamie elmegy a falhoz. Az, hogy visz-e sereget már részletkérdés, bár ésszerű lenne. Végül szerintem azzal ér véget, hogy a holtak serege megérkezik a falhoz és az Éjkirály Viserion hátán elkezdi ostromolni a falat, gondolom jeges "tűzzel". Olyan vége lesz, hogy ne türelmesen várjuk ki azt az egy évet... -
Kristof_94
nagyúr
válasz
csababarca #16943 üzenetére
Abban biztos vagyok, hogy a következő epizódban valaki felismeri a valós veszélyt és pontot tesz egy ügy végére. Van tippem rá...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #16931 üzenetére
Lehet lesz valami kis csetepaté kettőjük között, bár nem tudom a Hegy mennyire van tudatánál.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
Hogy is van ez, hogy Daenerys-nek nem lehetnek gyerekei?
-
Kristof_94
nagyúr
Durva, hogy már csak 2 epizód van az évadból, fel fognak gyorsulni a dolgok az biztos...
Ha Dany beavatkozik a sárkányokkal, már pedig be kell neki, akkor előre sajnálom szegény Viserion-t...A legtöbb teória eddig beigazolódott. -
Kristof_94
nagyúr
Az a baj, hogy elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb meghaljon egy sárkány, ha nem az összes... Bár még van 2 évad, mondjuk nem sok résszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest