- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Magisk
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
Legyen úgy: egyszer, egy helyen nem engedte a virtuális kártyát használni. Akkor csak ott (!!) a fizikait vagy kénytelen használni. De az összes többi helyen (Interneten, mobilon, érintéssel, készpénz felvételre) használd a virtuális kártyát. Ezt most azonnal meg is tudod tenni, és használni is tudod mint fizetési lehetőséget. (Nekem például SOHA nem volt fizikai kártyám, mindenhol a virtuálista használom.) A fizikait pedig az alkalmazásban is egy klikkel le tudod tiltani, és utána ráérsz a supporttal kommunikálni.
-
Noxy
veterán
Ez biztos, hogy egy ilyen (sikertelen) bepróbálkozás után szabályszerű, hogy le kell tiltatnom és új kártyát kérni?
Ha úgy érzed hogy neked nem fontos a netre kikerült kártyaszámoddal használni, akkor nem kell, de ne feledd, hogy mindig a széfben kell tartanod a pénzed.
Csak 1x kell elfelejteni, oszt nem cancelled lesz, hanem leürítik.
Amit meg a fizikai vs virtuális kártyáról írsz nettó hülyeség. A fizikai kártya csak annyiba különbözik a virtuálistól, hogy a PIN kóddal ATM-ből kp-t tudsz kivenni. -
-
axlfsi
veterán
Tanulságul (de gondolom kb.csak magamnak, mert mindenki más tudja); ha refundolsz (akár fél percen belül is - nincs jelentősége) egy hétre zárolják az összeget és egy hét után, automatikusan feloldódik (mondjuk, még mindig nem értem pontosan, hogy ezt a PP vagy Wise esetleg OnePlus csinálta-e, de mindegy is...).
-
viktorhu
veterán
Nincs vele semmiféle macera. A kártyás tranzakciók sokszor napokig is eltartanak, a te kifizetéseid is napokig függőben vannak, ha megnézed őket. Ott is van a pénz még a számládon, mivel ilyen gyorsan a kifizetés sem történt meg, csak le van foglalva a paypal részére. Vagy az is lehet, hogy már fel is oldották a foglalást, erről nem mindig kapsz külön értesítést.
-
axlfsi
veterán
...mondjuk, szinte biztos voltam benne, hogy semmi értelme a kommunikációnak, legalábbis részükről a refund "befejeződött", állítólag 1 vagy 2 billing ciklusnyi idő, mire az valójában realizálódik és ténylegesen megkapom (jelentsen ez bármit is ...
) és csak érdekességképpen, amit írtam;
...az "Activity" alatt pedig ennyit látni:
Ez van,... Nekem mindenesetre jó lecke volt és aki még nem járt így, tanuljon az én
hibámbólnaívságomból. -
goop
őstag
Nagyon rosszul emlékszel, mert otp.n belül meg az azonnali fizetési rendszer előtt is rögtön átment a pénz, most pedig már 3 éve azonnali az utalás 10 millióig a magyar bankok között. A wise is része az afr nek tehát ide is azonnal jön-megy a pénz. A kártyás feltöltés pedig nem ingyenes a wisera.
-
sifarr
senior tag
Azt jól sejtem, hogy ha hétvégén akarok Wise számlámra Ft-ot tenni, akkor az utalás hétfő reggelig nem menne el,
Rossz a sejtésed. Utald nyugodtan hétvégén is az unis számládról a pénzt a Wise-ra. Pár másodpersz múlva a Wise számládon lesz a pénz. A Wise is része az AFR-rendszernek. -
törölt tag
Én megkérdőjelezném, hogy "csak" szakmai oldalával van gondja vkinek... mert ha igen azt lehet másképp is rendezni.
"Egy tehetséges dilettáns zongorista"
oximoron... nem hallottam még senkit aki ledilettánsozna vkit miközben tehetségesnek gondolja... arra más szót inkább használna, vagy mondatot... de hogy ugyan abban ugyan arra jó és egyszerre rossz is legyen. -
Rick4
félisten
Ez nyilván igaz, viszont nézd meg, mennyi dolgozó és iroda van mennyi ügyfélre. Nem mindegy, hogy havi 25 milliós költséget kell összedobni 25 ezer embernek, vagy havi 2.5 milliárdot 250 ezer embernek.
Mindig abban rejlik a lényeg, hogy ha a mások által nyújtott szolgáltatások 80%-át tudod nyújtani, de csak 40%-os áron teszed, már nyertél. Drágán nem kunszt ugyanazt művelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Hobby rádiós topik
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- LEGO klub
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest