- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhgygy
senior tag
Olvasgattam egy kicsit a Redditen, arról lehet szó, amit mondtam a Simple Pay és a Google Pay kapcsán: nem feltétlenül szükséges a CVV a tranzakciókhoz.
-
hhgygy
senior tag
Fogalmam nincs, hogy működik a revolut, nekem nincs, de kizárt, hogy hamis adatokkal átutalást teljesítsen. Hacsak tényleg nem arról van szó, hogy valójában nem ellenőrzi a lejáratot és a CV-t.
De az OTP Simple Pay is így működik, ha elmented a kártyádat, csak ugye ott egyáltalán nem is kell megadni a lejáratot és a CV-t. Meg a Google Pay vagy Google Wallet is. Akkor csak simán hülyén programozták az oldalt. Kérdés, hogy emlékszel-e, hogy egyszer megadtad a valódi adatokat. -
axlfsi
veterán
Ezek szerint Te sem igényeltél emiatt új kártyát (egyelőre?).
Jó ez a teszt, csak egy baj van vele: nem minden esetben kér jóváhagyást az alkalmazás fizetéskor és nem tudom ez mitől függ.
AliExpress fiókom alatt be van kötve egy virtuális és simán fizetek vele Alin a chekoutnál, anélkül, hogy Wise app popupolna a kérdéssel... Miközben máskor már sokszor volt olyan (nem Alis vásárláskor, hanem pl Alza), hogy jóváhagyást kert rendszeresen minden esetben a Wise app... -
UberMutant
őstag
speciális lehet a hamis dátum és cvv , mert én csináltam egy hasonló tesztet: valódi kártyaszám, 1 hónappal későbbi lejárat (mint a valódi), 111 (fals) CVV.
Látszólag ok, a wise is feldobta, de a wise approve nyomás után: ~payment declined, your card exiry date is wrong~ üzenettel elutasítja. -
-
-
fatal`
titán
Azért, mert ha véletlen kitörlöd a digitális kártyát, akkor nem lehet többet létrehozni, csak, ha van fizikaid.
Régebben nem így volt és azt hittem, hogy most már a tiltás/engedélyezés se megy. Én eldobáltam a digitális kártyáimat használat után, egy idő után nem engedett újat létrehozni, rendelnem kellett egy fizikait.
-
cocka
veterán
Hát én nem tudom ez nálad hogyan lehetséges, mert ha megfigyeled itt is azt írja a lépésekben, hogy előbb megrendeled a fizikait:
Idézet az oldal ausztrál verziójáról:
Currently to get the Wise virtual card you’ll first need to order a physical card.
You’ll need to order a physical card from Wise before you can generate a virtual card
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged