Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Srácok!
Követem a topikot, de nem rémlik, hogy hasonló esetről olvastam volna, így hát megkérdezem (annál is inkább, mert emiatt a "kombó miatt", egy több éves Revolut accot már elvesztettem egy éve).
Szóval, van nekem egy Wise fiókom, kártyám, idén 2. éve. Eddig még soha nem kértek be semmi extra igazolást (de persze ha kérnek, nem lenne akadálya, pl. egy közüzemi számla), ... ámbár(!) a bankszámla, amit használok, amire a havi bérem is érkezik, nem a nevemre szól (nincs is saját basnkszámlám), mert a feleségemmel egyet használunk, ami valakinek a nevére kellett, hogy szóljon és úgy döntöttünk, hogy az övére fog. Ennek ellenére persze, a bankunknál teljeskörű felhatalmazásom van mindenre. Ugyanakkor, amikor utalok a Wise accomra pénzt, akkor - habár egy a vezetéknevünk, de tény, hogy - az Ő nevével történik (a saját nevemre szóló számla hiányában).
Ezzel kapcsolatban lett volna a kérdésem, hogy esetleg van-e itt még valaki hasonló szituációban mint én, esetleg emiatt adódott-e már problémája a fintecheknél?
(nem tartok sok pénzt rajta, nem is használom sokat, főképp külföldi webshopos vásárlások alkalmával megy rá egy összeg, amiből aztán történik egy vásárlás is, illetve egy közel 100k Ft is van rajta alapból - de ennyi).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest