Új hozzászólás Aktív témák

• axlfsi

veterán

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül; ha bezárom az accountomat, a telefonszám (és akár az e-mail cím is?) felaszabadul egy újabb regisztrációra? Majdnem végig vittem a folyamatot (több ablakon keresztül is megkérdezte, hogy biztossan akarom-e, de az utolsó előtt meghátráltam, mert egy olyat írt, hogy biztonsági okokból, egy embernek, csak egy regisztrációja lehet és ha újra szeretnék majd, akkor újra tudom majd aktiválni - ebből gondolom azt, hogy valószínűleg az e-mail címem és a megatott telefonszámom ilyen formában már sosem szabadulna fel, egy újabb regisztrációhoz). Nem fontos, csak most ugrott be, hogy egy kedves barátom pár hónapja küldött meghívót, csak megfeledkeztem róla...

Még nem töltöttem fel a 6000 Ft-ot, sem adtam meg egyéb adatokat, de szerintem azt az egyszeri 150.000 Ft-os ingyenes utalási lehetőséget inkább elengedem, mintsem sz@arakodjak ezzel.

Más előnye nincs (rám nézve legalábbis) a reflinkes regiszrációnak, igaz?

Közben azóta (most) végigvittem a regisztrációt, meg is kaptam a virtuális kártyám, de ugyebár a számám csak akkor nyílik meg techinkailag, ha a 6000 Ft-ot feltöltöm rá - itt tartok most.

Ha feltöltöttem a 6000 Ft-ot, akkor kapok virtuális kártyát vajon vagy most ez fizikai rendeléshez van kötve újfent? Mi az igaz? (olvastam már mindent...)

Köszönöm! :R

UI.: az első topup (6000 Ft) költségére 38 HUF-t ír az alkalmazásban. Nyilván bagatel, csak a kíváncsiság kedvéért, hogy tudjam: ha az alső lehetőséget választom, ami a banki átutalás és ingyenes, annak az átfutási ideje jóval hosszabb és kb. ennyi a hátránya vagy mi más egyéb? (Unicreditnél vagyok, elvileg ingyen tudnék utalni Wise-ra, csak azért is kérdezem).

Új hozzászólás Aktív témák