- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolka1980
aktív tag
válasz
vargalex #30373 üzenetére
Sziasztok!
Sikerült megoldanom
Valaki hozzáértő áldását kérném!#!/bin/sh
ENABLED=1
if [ "$BUTTON" = "wps" ] ; then
if [ "$BUTTON" == "wps" -a "$ACTION" == "released" -a $SEEN -ge 0 ]; then
TORRENT_STATUS=$(ps | grep transmission | grep -v grep)
if [ "$TORRENT_STATUS" == "" ]; then
echo 1 > /sys/class/leds/tp-link\:green\:qss/brightness && \
/etc/init.d/transmission start
logger "Transmission start"
else
/etc/init.d/transmission stop
echo 0 > /sys/class/leds/tp-link\:green\:qss/brightness && \
logger "Transmission stop"
fi
fi
fiAzt már meg sem merem kérdezni hogy lehet e hosszú és rövid gombnyomás közt különbséget tenni?
Mondjuk rövid:torrent leállítása és indítása,hosszú pedig usb eszköz leválasztása ?
Gondolom a csatlakozás automatikus-előre is köszi
-
maxsoft
csendes tag
válasz
vargalex #30420 üzenetére
Ok. kösz.
Tehát ez nem piszkálható mint a syslog.Megint más.
Én a / -be tettem az ext-root -ot. Ilyenkor a telepített csomagokat le het törölni?
Mondjuk elfér a hdd-n, de minek legyen. Jó pár szolgáltatás nem kell nekem.
Meg hát a memóriára is feszt panaszkodott, hogy kevés, elfogyott.Főképp ezért állítottam le néhányat.
-
maxsoft
csendes tag
válasz
vargalex #30418 üzenetére
Az még rendben is volna.
De miért nem normális formátumban jelenik meg, mint a rendszer napló ?
Vagy hol lehet beállítani (ha lehet), hogy olyan legyen ?Más
A korábbi verzióban be lehetett állítani a naplózást fájlba a Luci-ban.
Ebben csak a config fájlba tudtam beírni.
Direkt nincs benne ? -
lolka1980
aktív tag
válasz
vargalex #30373 üzenetére
Ezek alapján próbáltam meg:
1http://tothszabi.info/2011/07/22/qss-led-aktivalasa-programhoz-kapcsolva
Miután ezt kicseréltem újraindítás után el sem tudtam érni a transmissiont
2
http://tothszabi.info/2010/05/16/tp-link-tl-wr1043nd-qss-gombjanak-beallitasa-open-wrt-alatt
na ezt meg ha beírom nem történik semmi.
A lapolvasót meg ha jól értettem winnel nem fogom tudni elérni
-
-
-
válasz
vargalex #30247 üzenetére
Ezt tudom, csak akkor rosszul fogalmaztam, tehát nem tudom OpenWrt alatt mit használ alapból! Sosem néztem még bele az ipk csomagba szerintem...
Meg aztán ez remekül látszik a ps kimenetben is, és nyilván ezzel a paranccsal bármmilyen más konfiggal is indítható lenne a bináris...
705 ? Ss 0:20 /opt/bin/SCREEN -dm -S rtorrent
715 pts/1 SNs+ 100:15 \_ /opt/bin/rtorrent -n -o import=/opt/etc/rtorrent.conf -
suste
veterán
válasz
vargalex #30236 üzenetére
Nem tudom az újban is így van ez, de nálam még amikor rányomsz a hálózat fülre, akkor az interfészek rész lesz az aktív, de nem látszanak a kis fülek alatta (wan, lan, stb), csak ha rányomok az interfész fülre. Ez okozhat olyat, hogy nem veszi valaki észre,hogy hol kell a kapcsolatot beállítani -persze ott van a szerkesztés gomb is. (Aki nem ért hozzá, az is végig meri nyomkodni a füleket, de szerkeszteni már nem mer.)
-
VOid
tag
válasz
vargalex #30212 üzenetére
Kovettem a leirast eljutottam addig h beirjam a felh nevet es a jelszot ... Nem lett net, mi tobb mar a regi routeremmel sincs net, sot ha kozvetlen a gepbe dugom a kabelt akkor se akar netre menni, mobilnetrol tok csak irni, most aztan tenyleg nem tom mit csinaljak nem gondoltam h ennyire el lehet ezt szurni
-
VOid
tag
válasz
vargalex #30210 üzenetére
Már nem tudom googleba beírtam
azt innen onnan szemeztem, de a fentebb leírtakat csináltam mert egyszerűnek tűnt , hogy a webes felületen belül megadtam a fentebb megnevezett bin fájlt, frissítette, kiírta hogy software successfully upgraded, restartolni magad, itt mentek fel a %ok, aztán hirtelen semmi, se webes felület se semmi, már a resetes megoldást is probáltam a 10mpset, áramtalanítottam, stb. a router látszólag amúgy működik, szóval villognak rajta a zöld fények ahol kell , szóval nem értem.
-
Pr3s
aktív tag
válasz
vargalex #30175 üzenetére
De gondolom az neked menne. Vagy nem?? Ha kell várunk rá! Inkább minthogy brickeljük le a vasat! Én például nem szeretnék soha forrasztani rá semmit, mert 5 év hosszú idő, és ha nem a firmware miatt megy tönkre azért nem lenne rossz kicseréltetni de forrasztva ugrik a gar!
-
Maximusz
aktív tag
válasz
vargalex #30177 üzenetére
igen, kellene hozzá tudnom a pid-et... de ha éjjel indítja (nélkülem), akkor esélytelennek látom
a két tunerből a másodikat most csatlakoztattam, szerintem pozitív a kernel visszajelzés :
[13788.610000] usb 1-1.4: new high-speed USB device number 5 using ehci-platform
[13789.820000] dvb-usb: found a 'Afatech AF9015 DVB-T USB2.0 stick' in cold state, will try to load a firmware
[13789.880000] dvb-usb: downloading firmware from file 'dvb-usb-af9015.fw'
[13789.950000] dvb-usb: found a 'Afatech AF9015 DVB-T USB2.0 stick' in warm state.
[13789.960000] dvb-usb: will pass the complete MPEG2 transport stream to the software demuxer.
[13789.970000] DVB: registering new adapter (Afatech AF9015 DVB-T USB2.0 stick)
[13789.990000] af9013: firmware version 5.1.0.0
[13789.990000] DVB: registering adapter 2 frontend 0 (Afatech AF9013)...
[13790.010000] tda18218: NXP TDA18218HN successfully identified.
[13790.010000] Registered IR keymap rc-empty
[13790.020000] input: IR-receiver inside an USB DVB receiver as /devices/platform/ehci-platform/usb1/1-1/1-1.4/rc/rc0/input0
[13790.030000] rc0: IR-receiver inside an USB DVB receiver as /devices/platform/ehci-platform/usb1/1-1/1-1.4/rc/rc0
[13790.040000] dvb-usb: schedule remote query interval to 500 msecs.
[13790.050000] dvb-usb: Afatech AF9015 DVB-T USB2.0 stick successfully initialized and connected. -
Maximusz
aktív tag
válasz
vargalex #30166 üzenetére
Szia Vargalex!
azzal a kérdéssel fordulok hozzád, hogy szerinted, hogyan lehetne PVR funkciót ültetni a gépezetbe ?
Kifejtve : Rájöttem (nem sok ész kellett hozzá), hogy ha fut a mumudvb megfelelően, és ugyancsak indítok crontab-bal egy wget-et, akkor bármelyik csatornáról tudok felvételt készíteni (akár többről is egyszerre, igaz, akkor a leállítással van egy kis probléma
: - mert csak egyszerre tudom őket leállítani...) , de és itt jön a de...
egyáltalán nem felhasználó barát crontab-ba egyessével beírogatni a felvételeket, majd egy:
killall wget -el leállíani a "felvételeket".
Szerinted hogyan lehetne elegánsabban (esetleg valami luci-s felülettel) megoldani ?
A másik kérdésem pedig mindenkihez szólna.... - a DVB-T-s csatornákon a műsorok hordoznak egyedi műsor azonosítót (mint a rádiók esetében az RDS EON funkció) ?
Ha igen, akkor lehetne ehhez az azonosítóhoz is kötne a felvétel indítását/leállítását/folytatását (reklámok miatt) ??
-
-
bimbiri
tag
válasz
vargalex #30136 üzenetére
Köszi a gyors reagálást mindkettőtöknek!
A logban semmi sincs, létre se hozza a log állományt. SSh-n elindítva a libbz2.so.1.0 library-t hiányolja. És Isten bizony én megpróbáltam feltenni a libbz2 csomagot, de eddig nem talált ilyet. A mostani (még egyszer, utoljára megpróbálom) kísérletnél megtalálta és felrakta. Utána egyből elindult a minidlna.
A log állomány megszületett és a files.db katalógus megvan. Az androidos telefon is látja, mint media servert. Igaz még nem talál semmit rajta, pedig 1 .mp3 állomány van rajta. De egy sikerélmény mára elég is, és az 'ég a pofámon a bőr' érzés miatt megpróbálom megoldani saját kútfőből.Még egyszer köszi!
-
Kris87
aktív tag
válasz
vargalex #30014 üzenetére
Szóval a /etc/config/uhttpd fájlt kellene szerkesztenem. Ebben a fájlban látom pl, hogy a lucit elérhetem a 443-mas és 80-as porton is, ez tiszta sor, de elvileg itt kellene szerepelnie a formázó felületed adatainak is nem? Azokat miért nem látom?
Egy ilyesmit biggyesszek a végére?
config uhttpd web
list listen_http 0.0.0.0:8888
option home /mnt/www
option cgi_prefix /cgi-bin
option script_timeout 60 -
Maximusz
aktív tag
-
n_atsi
tag
válasz
vargalex #29953 üzenetére
Lucin keresztül nem látok hibaüzenetet, sokáig pörög az a kis állapotjelző a bal felső sarokban. Semmi nem történik, de a router újraindul és minden marad a régiben.
Több útvonalról is megpróbáltam betölteni, de mindig ua. az eredmény.
Amennyiben van időd és nem ütközik a szabályokkal, szívesen adok direkt elérést privátban.
Üdv.: Atsi -
doberman
senior tag
válasz
vargalex #29910 üzenetére
Értem Mester! .. és nem értem...
a felvett felhasználónak a home az adduser-el a /mnt/FTP/xxxxxxx sajátnevű helyet adtam meg, ennek ellenére a teljes /mnt -re van írásjoga... ki is járkálhat és bármit megnézhet,lemásolhat...
ha pedig bezárom a home-ba akkor meg nincs kapcsolódás. mi itt a megoldás? (vagy én valamit nagyon nem értek...
)
z
-
-
-
zso73
veterán
-
válasz
vargalex #29846 üzenetére
Sajnos ADSL modemnél ez nem így van... Nekem volt az is, így tapasztalatból tudom! Annak eléréséhez kellett egy interface olyan IP-vel, ami a modem tartományából volt... A modem IP általában 192.168.1.1 szokott lenni!
Tomato-ban ezt így oldottam meg tűzfalscript-tel...
ifconfig `nvram get wan_ifname`:0 192.168.1.2 netmask 255.255.255.0
iptables -t nat -I POSTROUTING -o `nvram get wan_ifname` -j MASQUERADEMajd később belekerült az opció...
Csak addig én már kábelnetes lettem! De Neked ez biztosan elég a megoldáshoz!
-
-
bpmcwap
senior tag
válasz
vargalex #29839 üzenetére
nekem még régebbim van ezek szerint valszeg frissítenem kell ehhez mert én nem találtam semmit....
A samba usereket ha minden igaz értem már azt is tudod hogy be lehet őket zárni ha akarom, még annyi lenne a kérdésem hogy van e átmeneti user??? Úgy értem van mondjuk e root- ez lehet az apuka, meg ugye vannak a gyerkőcök bezárva a home-jukba, de hogy lehet létrehozni egy anyukát aki a gyerekekbe belásson de a rendszerbe ne tudjon véletlenül se eltévedni..... ?
Köszi -
devil2k
tag
válasz
vargalex #29820 üzenetére
Thomson THG 540 a modem és TP-LINK 1043ND a router. A router a 192.168.1.1 IP címen érhető el a gyári firmware és OpenWrt alól is. De ebből a tartományból oszt IP címet a gépeknek is.
Azt hogy tudom ellenőrizni, hogy a modem melyik tartományból oszt címet a routernek? -
Attesz
aktív tag
válasz
vargalex #29775 üzenetére
Szia Alex!
Itt a firewall tartalma:
config defaults
option syn_flood '1'
option input 'ACCEPT'
option output 'ACCEPT'
option forward 'REJECT'config zone
option name 'lan'
option network 'lan'
option input 'ACCEPT'
option output 'ACCEPT'
option forward 'REJECT'config zone
option name 'wan'
option input 'DROP'
option output 'ACCEPT'
option forward 'REJECT'
option masq '1'
option mtu_fix '1'
option network 'wan Wan'config forwarding
option src 'lan'
option dest 'wan'config rule
option src 'wan'
option proto 'udp'
option dest_port '68'
option target 'ACCEPT'
option family 'ipv4'config rule
option src 'wan'
option proto 'icmp'
option icmp_type 'echo-request'
option family 'ipv4'
option target 'ACCEPT'config rule
option src 'wan'
option proto 'udp'
option src_ip 'fe80::/10'
option src_port '547'
option dest_ip 'fe80::/10'
option dest_port '546'
option family 'ipv6'
option src 'wan'
option proto 'icmp'
list icmp_type 'echo-request'
list icmp_type 'destination-unreachable'
list icmp_type 'packet-too-big'
list icmp_type 'time-exceeded'
list icmp_type 'bad-header'
list icmp_type 'unknown-header-type'
list icmp_type 'router-solicitation'
list icmp_type 'neighbour-solicitation'
list icmp_type 'router-advertisement'
list icmp_type 'neighbour-advertisement'
option limit '1000/sec'
option family 'ipv6'
option src 'wan'
option dest '*'
option proto 'icmp'
list icmp_type 'echo-request'
list icmp_type 'destination-unreachable'
list icmp_type 'packet-too-big'
list icmp_type 'time-exceeded'
list icmp_type 'bad-header'
list icmp_type 'unknown-header-type'
option limit '1000/sec'
option family 'ipv6'
option target 'ACCEPT'config include
option path '/etc/firewall.user'config rule 'transmission_web'
option target 'ACCEPT'
option _name 'transmission_web'
option src 'wan'
option proto 'tcp'
option dest_port '9091'config rule
option target 'ACCEPT'
option _name 'ssh_WAN'
option src 'wan'
option proto 'tcp'
option dest_ip '192.168.1.1'
option dest_port '22'config rule
option target 'ACCEPT'
option _name 'ftp_WAN'
option src 'wan'
option proto 'tcp'
option dest_port '21'config rule
option target 'ACCEPT'
option _name 'Transmission'
option src 'wan'
option proto 'tcpudp'
option dest_port '21234'config rule
option target 'ACCEPT'
option _name 'Luci_HTTPS'
option src 'wan'
option proto 'tcp'
option dest_port '443'config rule
option src 'lan'
option name 'block_internet_access_IP'
option src_ip '192.168.1.181'
option target 'DROP'
option dest 'wan'
option extra '-m time --weekdays Mon,Tue,Wed,Thu,Fri --timestart 10:00 --timestop 22:00'
option enabled '0'config rule
option target 'ACCEPT'
option src 'wan'
option proto 'tcp udp'
option dest_port '49636'
option name 'torrent nagygép'config redirect
option target 'DNAT'
option src 'wan'
option dest 'lan'
option proto 'tcp udp'
option src_dport '49636'
option dest_ip '192.168.1.154'
option dest_port '49636'
option name 'torrent nagygép'config rule
option target 'ACCEPT'
option src 'wan'
option dest_port '2221'
option name 'FTP'
option proto 'tcp'config redirect
option target 'DNAT'
option src 'wan'
option dest 'lan'
option proto 'tcp udp'
option src_dport '2221'
option dest_port '2221'
option name 'FTP'ez pedig a firewall.user tartalma:
# This file is interpreted as shell script.
# Put your custom iptables rules here, they will
# be executed with each firewall (re-)start.BRUTEFORCE_PROTECTION_START=3
BRUTEFORCE_DROPPORT=55555
PROTO=tcp
ROUTERIP=$(uci get network.lan.ipaddr)########################################
#SSH Brute Force protection on port 2222
PROTECTEDPORT=2222
SERVICEPORT=22
SERVICE=SSHecho Enabling Brute Force protection for $SERVICE on port $PROTECTEDPORT
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --set --name $SERVICE -j DNAT --to-destination $ROUTERIP:$SERVICEPORT
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --update --seconds 60 --hitcount $BRUTEFORCE_PROTECTION_START --name $SERVICE -j DNAT --to-destination $ROUTERIP:$BRUTEFORCE_DROPPORT
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --rcheck --seconds 60 --hitcount $BRUTEFORCE_PROTECTION_START --name $SERVICE -j LOG --log-prefix "BruteForce-${SERVICE} "
################################################################################
#FTP Brute Force protection on port 2221
PROTECTEDPORT=2221
SERVICEPORT=21
SERVICE=FTPecho Enabling Brute Force protection for $SERVICE on port $PROTECTEDPORT
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --set --name $SERVICE -j DNAT --to-destination $ROUTERIP:$SERVICEPORT
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --update --seconds 60 --hitcount $BRUTEFORCE_PROTECTION_START --name $SERVICE -j DNAT --to-destination $ROUTERIP:$BRUTEFORCE_DROPPORT
iptables --table nat -I zone_wan_prerouting -p $PROTO --dport $PROTECTEDPORT -m state --state NEW -m recent --rcheck --seconds 60 --hitcount $BRUTEFORCE_PROTECTION_START --name $SERVICE -j LOG --log-prefix "BruteForce-${SERVICE} "
################################################################################
#Block URL on certain time for specified IP
#
#URL_STRING=facebook.com
#LOCAL_IP=192.168.1.188
#TIME_START=10:00
#TIME_END=16:00
#
#echo Blocking $URL_STRING from $LOCAL_IP at time interval $TIME_START - $TIME_END
#iptables -I FORWARD -s $LOCAL_IP -m string --string $URL_STRING --algo bm -m time --weekdays Mon,Tue,Wed,Thu,Fri --timestart $TIME_START --timestop $TIME_END -j DROP
########################################Köszönöm
Üdv
Attesz
-
Attesz
aktív tag
válasz
vargalex #29704 üzenetére
Szia Alex!
A fő bajom az(ami mostanra derült ki), hogy kívülről szeretném elérni a 2221-es porton, de nem megy.
Már beállítottam ugyan úgy ahogy az "FTP_WAN"-nál van csak 2221-es portra, de úgy sem megy.
És ami a legjobb az egészben, hohy a sima 21-es portal meg simán felcsatlakozik.
Szóval nem értem.Üdv
Attesz
Ü
Ui:szerintem nyomok egy FW frissítést a beállítások megtartása nélkül 1.0.2.1-re aztán frissítem 1.1.3-ra a beállítások megtartásával. Aztán megint elszenvedek a hálózati csatlakoztatásokkal meg az FTP-vel. -
-
-
Maximusz
aktív tag
válasz
vargalex #12318 üzenetére
Szia!
sikerül beszereznem egy webcamerát (ebay), aminek a pid/vid értéke : 1e4e:0102
Linux UVC driver and tools oldal szerint támogatott, össze is kötöttem a routerrel, ki is írja az lsusb-re, hogy érzékeli (onnan tudom a pid-vid-et)
a beállított mjpg streamer-el másik webcam-al működik :
mjpg_streamer -i "input_uvc.so -d /dev/video0" -o "output_http.so -p 1604 -w /www_webcam" -o "output_file.so -f /mnt/util/webcam/kepek -d 10"de ugyan ezt kiadva az új kamerával hibát ad vissza (syslog):
Aug 11 11:50:12 MJPG-streamer [31695]: starting application
Aug 11 11:50:12 MJPG-streamer [31695]: MJPG Streamer Version: svn rev: exported
Aug 11 11:50:13 MJPG-streamer [31695]: Using V4L2 device.: /dev/video0
Aug 11 11:50:13 MJPG-streamer [31695]: Desired Resolution: 640 x 480
Aug 11 11:50:13 MJPG-streamer [31695]: Frames Per Second.: 1
Aug 11 11:50:13 MJPG-streamer [31695]: Format............: MJPEG
Aug 11 11:50:13 MJPG-streamer [31695]: init_VideoIn failedvan ötletetek, mit csinálhattam rosszul?
-
Maximusz
aktív tag
válasz
vargalex #29723 üzenetére
Szia!
újabb ötlet jelent meg a kobakomban
olvasgattam, itt hogy aggódó szülők szeretnék tiltani a gépezést... - lehet azt "figyelni" mondjuk a WLAN led kigyújtásával / eloltásával, hogy egy bizonyos IP című (vagy MAC című) eszköz jelen van-e a hálózaton?
Ha a gyerkőc bekapcsolja a gépet, égjen a WLAN led, ha kikapcsolja, akkor meg ne menjen. Gondolom meg kellene pingelni, és annak a kimenetével kezdeni valamit, de sajnos eddig ér a tudományom. Tudnál segíteni benne? Kíváncsi vagyok, meg lehet-e csinálni.
köszönöm előre is : maximusz
-
Kami11
őstag
válasz
vargalex #29715 üzenetére
Pl., Vnstat. Inkább ezt használom a valósidejű forg. figyelés helyett, de már az új 1.1.3 fw.-re nem fér fel a cifs-el együtt, de ez csak egy példa volt. Valamint nagyon jól össze van rakva az általad készített fw., be van lőve minden -tűzfal, portok, ssh stb.- amire az én linuxos ismereteimmel nem szívesen vállalkoznék. Valamint le van fordítva a kernel
így kisebb a mérete, szóval jó a vargalex firm. na
ilyet nem tudnék összehozni!
-
Kami11
őstag
-
Vigyorka
aktív tag
válasz
vargalex #29708 üzenetére
Üdv!
Feltettem az 1.1.3 -ast újra.
60% -k a szabad hely 344 KB.
A csomag listák frissítése után az elérhetőek közt nincs bent a 2.61 Transmission.
Ha a trunkról illesztembe a címét akkor megeszi a szabad területet.
Telepítés előt el kéne távolitani a 2.60-ast?Köszönöm a segítséged!
-
Maximusz
aktív tag
válasz
vargalex #29526 üzenetére
Találtam egy másik topikban egy érdekes hozzászólást, ami a mumudvb és a 1043 (vagy más openwrt-s) router kódolt dvb-t adás dekódolásával kapcsolatos..
ha olvastatok róla vagy hallottatok valamit írjátok meg kérlek, mert kíváncsi vagyok, hogy megy-e a kódolt adás! - nemsoká megjön az usb-s kártyaolvasó, amibe be lehet majd tolni a mindig tv extra kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest