- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wwenigma #10853 üzenetére
Hol? argep.hu szerint a jelenlegi legolcsóbb 320GB-os 2,5"-os HDD a Samsung SpinPoint M7, ami 9485 Ft. Mondjuk én személy szerint nem vennék Samsung HDD-t, már hárommal megjártam. Igaz, hogy mind működött amíg nálam volt (mivel mindet eladtam), de időnként kattantak egy jó nagyot, mintha odacsapta volna a fejet valahova, és ez idegesítő volt. Mondjuk azok még IDE-sek voltak.
-
nimfas
addikt
válasz
wwenigma #10833 üzenetére
Mivel most csinálta először (3 hónap folyamatos menet óra....) úgy vagyok vele hagyom... aztán ha szokásává válik akkor cserélek házat, de mivel új a wincsi 3 év garival, nem szívesen :-S Egyébként A-data 320 GB 2,5" wincsi, 1 szál usb kábel lóg ki belőle, simán szét kell pattintani a házat, wincsi ki és bele az új "tokba"?
Ha neadjisten mégis kéne akkor milyet ajánlotok?
Előre is köszi!
-
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
wwenigma #10751 üzenetére
Nekem 9nap helyett inkább 9órát bírt szóval véleményem szerint a wifi support és maga a router stabilitása is hagy maga után sok-sok kívánni valót. Probléma megoldva: Only G-be tök jó a cucc, 7végén ram csere, ha akkor sem fog normálisan menni a torrent, bár pendrive-ről hdd-re váltás óta sokat javult, akkor hamarosan eladó lesz az enyém ha valaki kellően mazoistának érzi magát ahhoz, hogy 1hónapnál többet szívjon vele zsinórban, vagy épp nem most kezdte a linux-ozást
Már szemezgetek az ilyen kis cukikkal, de most bezavart a tény, hogy ez meg 33K-ért vihető 3év garral, csak még nemtom kin keresztül tudnék én is nagykertől shoppingolni
-
tomi7711
aktív tag
válasz
wwenigma #10606 üzenetére
A transmission config fileom az alábbiakat tartalmazza:
config transmission
option enable 1
option config_dir /mnt/hdd/config
option download_dir /mnt/hdd/downloads
option speed_limit_up_enabled false
option rpc_whitelist '127.0.0.1,*.*.*.*'
option rpc_whitelist_enabled true
option rpc_authentication_required true
option rpc_username *****
option rpc_password *****
option peallocation 0
option 'open_file_limit' '32'
option 'peer_limit_global' '125'
option 'peer_limit_per_torrent' '25'
option upload-slots-per-torrent 10
option message_level 1
option dht_enabled falseMit kellene módosítanom, hogy hatékonyan tudjak seedelni de ne is zabálja fel az erőforrásokat?
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #10512 üzenetére
Ha több példányban futtatok uhttpd-t, mert pl. 3 ip-n 3 szolgaltatast erek el (luci/webszerver/statisztika), hogy tudm megoldani, hogy csak az egyikhez kerjen jelszos azonositast? (/etc/httpd.conf-ból)
Lucinak https-en van ugye jelszava, statisztika csak belső hálóról érhető el, a webszervert szeretném csak lejelszavazni. Most mukodik, de mind a 3-hoz kéri.
mobal: eko repobol? [link]
-
válasz
wwenigma #10369 üzenetére
Ez oké, de nem is a bolt cseréli a routert, hanem nagyker... A bolt csak átveszi, és a rendelkezésére álló 30 nap alatt visszaviszi nagykerbe, ahol megnézik, hogy mi történt vele (vagy csak pihentetik 1-2 hetet) aztán kiadják a cseredarabot. Ez nyilván nem a kiskereskedelmi egység kompetenciája.
szerk.:
Mellesleg a 64M-t sem tudja bizonyítani, ha nem szedi szét... Mivel ugye nem működő routerekről beszélünk! -
-
válasz
wwenigma #9814 üzenetére
Nekem ezzel a driverrel működik a kábel...
http://asusrouterforum.uw.hu/files/Nokia.DKU-5.W2k-XP.Driver.zip
-
ggaben1
tag
válasz
wwenigma #9224 üzenetére
Aham
A helyzet az hogy te openwrt-n nyomon míg én DD-n.Nekem csak a settings.json-ban lehet állítgatni dolgokat de ott példáuloption cache_size_mb 5
option config_dir /mnt/hdd/Downloads/configilyen sorok nem is szerepelnek. A dd-n egyáltalán nem lehet ezeket a paraméterek változtatni?
Üdv
Gaben -
válasz
wwenigma #7646 üzenetére
Természetesen "üti a garipapirt"! Elméletileg már a csavar kitekerése a garancia megvonásával jár, amennyiben bizonyítható, és mivel a RAM mod egy olyan dolog, amit nem tudsz letagadni, ez egyértelműen garanciavesztéssel jár.
szerk.:
Ha bizonyítható, akkor már az OpenWrt használata miatt is megszűnik a garancia! -
-
-
steindani
csendes tag
válasz
wwenigma #5415 üzenetére
Megkérdeztem tőlük, hogy melyik router-gyártót nem ajánlják, és mit ad isten, a TP-LINK-et mondták... Azt mondták, azért, mert a gyári szoftver nem jó, feleslegesen sok DHCP kérést bocsájt ki, ami nem jó.
Már csak azt nem értem, hogy másoknál (ugyanúgy DIGI, 1043 v1.7 oWRT) miért megy rendesen, és nálam miért nem. Ha egyszerűen pingelek valamit, nem érkezik válasz mindegyikre, és ezért szakad meg a kapcsolat.
Ha ti pingelitek mondjuk a bix.hu-t, minden kérésetekre jön válasz?
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
wwenigma #5080 üzenetére
Szia!
Nem tudom, ma már nem is fogom, mert már nem foglalkozok vele ma az is biztos... eléggé kikészített már.. lassan ott tartok, hogy felgyújtom az egészet... azt meg csak nem kellene...
Ott áll a dolog, hogy penről megy de HDD -ről nem... ami elég nagy baj, mert HDD kellene mindenképpen.
Pendrive: Alapból felismeri az extra driverek nélkül is.
HDD: Csak extra driverekkel ismeri fel.Ergo ebből az következik, hogy a probléma ott van, hogy az extra drivereket csak legutoljára tölti be és ugye addig fel se ismeri a HDD-t...
Ami viszont most, hogy belegondolok nem biztos, hogy baj... vagyis biztosan nem az fstab szempontjából mivel ha beállítok valamit, hogy mountolja fel valahova, akkor azt mindig meg is teszi... ergo az fstabnak az nem baj, hogy az extra driverek később töltődnek be... annál inkább gondolok erre az block-extroot csomagra, hogy ennek gond, hogy nem jelenik meg időben a HDD, de viszont tudtommal azon nem tudok mit állítani, pedig szerintem itt lesz a probléma.
Ergo erre csak az lenne a megoldás, ha elérnénk azt, hogy az extra csomagok még azelőtt betöltsenek, hogy az extroot be akarná húzni a hdd-t az overlay alá, vagy azt elérni, hogy az extroot az csak a legvégén húzza be overlay alá a hdd-t amikor már betöltődött... mondjuk alapból is érdekes, hogy miért nem figyeli ez egyáltalán, hogy mikor töltődött be minden ami kell neki és csak azután akarná tenni a dolgát...Na szóval összegeztem, hogy mi a baj... hiába rakosgatok fel mindenféle firmware -t mert most itt ebből a szempontból semmin nem változtatna mivel valószínűleg nyilvánvaló, hogy mi a baj, csak valahogy meg kellene oldani.
Viszont a másik probléma már érdekes... ez pedig a wi-fi és ameddig ez nem megy addig semminek nincs értelme a továbbiakban.
Alex-től kérdezném, hogy a wifi-hez milyen csomagokat kell telepíteni amikor buildelek?
Mert ugye a wifi-t ha bekapcsolom akkor kiakad az egész cucc.. elkezd bootolni, de ahogy elér a wifi-hez ott elakad és vége, folyamatosan villog a led...és innentől ugye nem töltődik be semmi... ergo serial-on kell csatlakozni és ott kikapcsolni a wifi-t a konzolból, azután meg megy minden tovább. Egyszóval elég érdekesek ezek a dolgok... biztos csak egyszer kell rájönni mindenre aztán minden egyszerű lesz, csak már éppen ideje volna ha ez megtörténne... -
-
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
wwenigma #5065 üzenetére
Hát ez annyiban más mint az enyém, és szerintem éppen ez a baj, hogy a végén tölti be az USB driver-eket... láthatod, hogy nekem a logfile legvégén ismeri fel a HDD-t... mondom én, hogy azzal lesz baj, hogy az extra driverekekt később tölti be... de ezzel meg mit csináljak?
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
wwenigma #5060 üzenetére
Felraktam már, de ezt is mondtam ott se jobb semmivel sem...
Hidd el amit én buildeltem az is tökéletes... benne van alapból az extroot... és mint láthattad megy is pendriv-al... de HDD -vel már nem.. és így most valószínűleg az a baj, hogy nem tölti be időbe a driver-eket... de most ezzel nem tudom mit kellene csinálnom...Azt, hogy a wifi miért fagyasztja ki az egészet azt viszont nem tudom... jó lenne kitalálni, mert igy semmit nem ér az egész.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
wwenigma #5038 üzenetére
Hi!
Nyugodtan lehet az fstab-ban egyéb mountolás is. Sőt, target-et is meg lehet adni a rootfs partícióhoz (az OpenWrt wiki szerint egyébként a target kötelező megző). Ugyanis az is_rootfs-nél a Wiki-ben ez áll:
target is ignored for the purposes of a rootfs mount
Azaz rootfs esetén ignorálja. De semmiképpen nem gond, ha be van állítva (feljebb láthatod, hogy nálam is be van).
Arról, hogy: "AZ fstabban NE LEGYEN se swap se egyéb mountolas. Gyakorlatilag egy uj rendszer bootol a rendszer felé, nincs értelme és nem is fog mukodni." csak annyit, hogy én már build-elés előtt megcsináltam az fstab configomat, így a firmware felrakása után nem is módosítottam. Az összes mount, közte a rootfs is ott van, és mégis működik.Azt, hogy ez baj lenne, nem tudom, hogy hol olvastad.
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
wwenigma #5038 üzenetére
nem ismerem a teamviewert, de teljesen mindegy is, mert biztosan nem én rontok el valamit... elolvasni csak el tudom már, hogy mit kell csinálnom, meg ki tudom másolni innen a dolgokat...
Most megpróbáltam úgy, hogy fdisk-el csak 1 partíciót csináltam annyi... de akkor sem csatolja fel... mondjuk annak nem is lenne értelme, ha csak úgy működne mert akkor nem lehet több partíció az meg érdekes volna már.. csak gondoltam kipróbálom hátha... de semmi..
Még arra tudok gondolni, hogy azzal lehet baja, hogy nekem fent van az a kmod-usb-storage-extras csomag... bár ez nem tudom mit befolyásolna csak már nem tudok mire gondolni, elvileg minden jó de mégsem működik... szerintem fel fogom adni, mert itt nem nagyon van már mit tenni... ez egyszerűen működésképtelen dolog.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
wwenigma #5014 üzenetére
swap-ot érdemes a vinyó elejére rakni. Ott a leggyorsabb.
Én egyébként csak azért írtam a saját build-et, mert az utólagos extroot telepítés a 10.03-as BackFire-val (ami az utolsó nem "beta" verzió") nem megy. Azt természetesen hozzátettem, hogy elvileg a trunk-ban is megy utólag. -
hesszan
aktív tag
válasz
wwenigma #4988 üzenetére
szia.
Túl sok torrent? Mennyi számít soknak? darabszám, peerszám torrent méret? Mi számít vajon? Egyébként meg azért vettem és raktam mellé egy 500gb vinyót hogy ne menjen állandóan a gépem. :S
A vinyó ntfs.
Ext3? külső usb-s vinyó ezt "simán" meg tudom particionálni win alól? Milyen javaslataitok vannak? mehet egybe az egész? vagy bontsam szét legyen más partíció is?Ahhoz akkor új csomagok kellenek? 200kb hely van a routeren. jobb szereteném ntfs-sel megoldani, számomra az az egyszerűbb egyébként nem használok, linuxot csak ezen a csodarouteren. meghát nem is értem, hogy lehet hogy egyszer megy egyszer meg szívat. 3 újraindításból 2x nem jó, de ha elkapja a fonalat akkor megy.Most is megy reggel 8óta 24db torrent van benne ~55gb, 3 letöltés alatt, netem a hsdpa-s vodanet max 5mbit/0.3
Én is azt vettem észre, hogy nem feltétlenül a transmission nyírja ki a gépet. olyan mintha a sambás megosztás 'halna' le. Van hogy reboot során sem sikerül beállítania.
-
válasz
wwenigma #3151 üzenetére
...és még mindig megy
505 ? Ss 0:04 /opt/bin/SCREEN -dm -S rtorrent
514 pts/1 DNs+ 163:07 \_ /opt/bin/rtorrent -n -o import=/opt/etc/rtorrent.conf
555 ? Ss 0:01 /opt/bin/SCREEN -dm -S rtorrent2
567 pts/2 DNs+ 18:47 \_ /opt/bin/rtorrent -n -o import=/opt/etc/rtorrent2.confroot@INT-ROUTER:/tmp/home/root# free -t
total used free shared buffers cached
Mem: 30612 30100 512 0 1068 12616
-/+ buffers/cache: 16416 14196
Swap: 530136 116408 413728
Total: 560748 146508 414240
root@INT-ROUTER:/tmp/home/root#Jelenleg két külön rtorrent fut a routeren, az egyik letölt, a másik most csak seed-el.
Ez így már elég terhelés? -
Beri
addikt
válasz
wwenigma #3330 üzenetére
Nem azt sulykolom, hogy szar, csak hogy nem lehet vele kiváltani egy asztali pc-t. Te is nagyon jól ismered az egységsugarú felhasználót, aki ha elolvassa, hogy ezzel a rúterrel lehet tőőőtni a zinternetrű', akkor megveszi, rászúrja a fájberpajjert, aztán idejön picsogni, hogy mért száll el a cucc, meg mért állítunk marhaságot. Na, az ilyen esetek kivédésére írom le mindig az apróbetűs részt
-
válasz
wwenigma #3313 üzenetére
Meg aztán, ha van is... Nem igaz, hogy nem elég mondjuk 10Mbit-re lekorlátozva?!
Cserébe viszont ezt éjjel-nappal tudja, szemben a PC-vel, amit a többség este kikapcsol. Aki meg inkább folyamatosan járatja a gépet, az gazdag ember, tehát fizessen villanyszámlát, és ne sírjon, hogy nem bírja a router a nagyobb tempót :-)Tudod én azt el sem hiszem, hogy ha valaki folyamatosan tölt mondjuk 20-30 Mbit-tel, hogy annak arra a sok filmre, programra, stb, mindre szüksége is van. Annyit meg sem tud nézni, képtelenség, hogy egy embernek annyi ideje legyen.
-
válasz
wwenigma #3151 üzenetére
Ezt pontosan mire érted? Az 500 kbyte/sec-re? Tekintve, hogy mekkora netem van, és néha azért mást is szeretnék csinálni a torrent mellett, ez reálisnak tűnik. Na meg nem vagyok egy ideges típus, szóval ráérnek lejönni a cuccok.
Hozzáteszem, hogy soha semmilyen beállítás nem okozott még sem lefagyást, sem újraindulgatást a routeren, és ez nem csak a torrent beállításokra vonatkozik. Még a proci és a memória sebességének megnövelése (overclock) sem (merthogy a WL-500GP-n ezt is lehet). csupán azért van ennyire korlátozva, hogy a 8M/512K-s ADSL-ből maradjon másra is.
-
appel
őstag
válasz
wwenigma #3033 üzenetére
Intel mindkettő oldalon.
"Ennyit soha nem hoznak."
Nem értem miért olyan hihetetlen?
Azóta megmértem stopperrel is, és szinte ugyanaz az eredmény..(egy kis mérési hiba van persze)
Mennyivel is lenne nekem jobb attól, ha többet írnék ide a fórumba? - Semmivel...nem lesz gyorsabb...de higgyétek el lassabb sem...
és tőlem függetlenül a router wiki oldala is közel hasonló eredményeket ír a switchportok átvitelére...
no mindegy, nem is értem miért kezdtem el bizonygatni, és egyébként se szemeteljük off-al a fórumot.. -
snemeth
aktív tag
válasz
wwenigma #2949 üzenetére
Én a WAN felől kb. 3-15 másodpercenként jövő DHCP kéréseket.
A TvNetwork volt hálózatán vagyok. Mióta átkerültünk a Digi hálózatára, az Openwrt logja ezekkel van tele. Mivel a net minősége az utóbbi 2.5 hétben csapnivaló, szerettem volna az egyébként szükségtelen DHCP kéréseket a logból száműzni, hogy legalább azt lássam, hogy mikor szakad meg a net napközben. Végre sikerült. -
tomi7711
aktív tag
válasz
wwenigma #2702 üzenetére
Nos amióta átirányítottam a system logot file-ba, többször újraindult a router. A logból semmit sem tudtam kibogozni, rengeteg bejegyzés a transmission-daemon-tól (.resume fileok írása) és a következő sor már ez:
Aug 18 23:47:13 kernel: kjournald starting. Commit interval 5 seconds
Aug 18 23:47:13 kernel: EXT3-fs warning: maximal mount count reached, running e$
Aug 18 23:47:13 kernel: EXT3 FS on sda1, internal journal
Aug 18 23:47:13 kernel: EXT3-fs: recovery complete.
Aug 18 23:47:13 kernel: EXT3-fs: mounted filesystem with writeback data mode.
Aug 18 23:47:15 kernel: Adding 128764k swap on /dev/sdb2. Priority:-1 extents:$
Aug 18 23:47:17 kernel: device wlan0 entered promiscuous modemost átraktam a hdd-re egy fileba a swapet...
amúgy ezt a rengeteg transmission-daemon bejegyzést nem lehet valahogy kiszűrni? Teljesen feleslegesnek érzem.
-
gyugyo79
addikt
válasz
wwenigma #1804 üzenetére
OpenWrt daemon.warn dnsmasq-dhcp[xxxx]: DHCP packet received on eth0.2 which has no address
Ez a Dynamic Host Configuration Protocol miatt volt / van nálam is(jelenleg nincs csak nem tudom fel lép e valami hátulütője a megoldásnak).
Traffic Control -ban alapból van egy ilyen :
udp wan:0.0.0.0/0:* Device:0.0.0.0/0:68 ACCEPT
Amint ezt átrakod hogy dobja el vagy utasítsa el az elfogadás helyett mindjárt megszűnik a problémád. De mivel én nem vagyok ebben 100%-ig otthon, hogy ez milyen következményekkel jár nem tudom okos dolog e.
"A DHCP-forgalom a 67-es és a 68-as UDP portokon zajlik, a kliensek a 67-es portra küldik az üzeneteiket, a szerver pedig a 68-as portra kézbesíti a válaszokat, amelyek szórt üzenetek, vagyis a hálózat minden állomása megkapja őket."
Mivel ez defaultból be volt állítva én se piszkáltam főleg, hogy másnál akiknél néztem úgy, hogy ez accepten volt nem szemetelte tele a logot a hiba, csakhogy náluk egész más rendszer van. Nálunk gondolom egy kiszolgálóra kapcsolódik egy halom gép amikből egy halom nem router mögött van és az alap win beállításokkal dhcp-n van hagyva és ezeknek a kérését kapja meg mindenki ....
Mióta kikapcsoltam nekem megszűnt a probléma. Viszont annyira profi nem vagyok, hogy azt is 100% -ra tudjam, hogy így pppoe-n is 100%-ban megkapom e az ip és átjáró adatokat.
Elvileg azt nem így küldik el és 3 szor újraindítottam a routert úgy hogy a tűzfalban DROP -ra állítottam és mindháromszor megkaptam minden infot.Viszont, ha valaki tud valami hátrányát ha így hagyom az ne tartsa magába.
-
tomi7711
aktív tag
válasz
wwenigma #2702 üzenetére
Az a baj, hogy a log törlődik az újrainduláskor... de megnézem, hátha dobálja már előtte a hibákat. Hát én is arra gondolok, hogy nálam lehet valami. Lehet átállítom ideiglenesen a swap-et az sd kártyáról az ext3-as hddre (fileba). Olyan érzésem van, hogy ott lehet a gond...
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
wwenigma #2553 üzenetére
Érdekes, DIR-825 esetében pont az FTP a gyorsabb (21-23 MB/s), igaz a proci jobban bírja szuflával. A samba-t csak XP-n próbáltam (15-16 MB/s). Kb. 2 hónapja már én is ext4-et használok, nekem sem változott nagyon a sebesség, mintha 0.5-1 MB/s-el gyorsult volna (de ezt lehet, hogy csak képzelem). Viszont az e2fsck sokkal gyorsabban végez ext4-en, ha valóban ellenőriz is (vagy a -f kapcsolóval).
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #2549 üzenetére
Nincs változás, ext4 filerendszerre tovabbra is 9-10Mbyte/sec sambával.
root@OpenWrt:~# hdparm -t -T /dev/sda3
/dev/sda3:
Timing cached reads: 184 MB in 2.02 seconds = 91.28 MB/sec
Timing buffered disk reads: 78 MB in 3.07 seconds = 25.38 MB/secPedig lehetne több is.
Torrent nem valtozott, max 2mbyte/sec csucsok vannak aztan az IO folyamat megeszi a procit, speed leesik majd megint fel, le, fel, le...
-
vargalex
Topikgazda
válasz
wwenigma #2375 üzenetére
Hi!
A leírásban én nem is néztem a WAN port nyitását. :-)
De a problémával kapcsolatban anno már írtam. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #2374 üzenetére
Igy mukodik.... pofam leszakad. A 192.168.1.1-re (azaz a routerre magára) miert nem elég egyszerűen forwardolni? Javasolnám, hogy rakd bele a leírásba ezt, a routerre a Traffic control-ban forwardolunk, barhova mashová meg a Traffic redirection-ban kell... meg ki kéne venni belőle a full portmegnyitást WAN részen. (wan - Incoming traffic: ACCEPT)
-
Speeedfire
félisten
válasz
wwenigma #2369 üzenetére
de a traffic control alatt nem nyitottad meg a megfelelő portot
http alatt a 80as, https alatt a 443asvalamelyiket meg kell nyitni ellenkező esetben hiába próbálod elérni kívülről
vagy ezt illeszd be az /etc/config/firewall fájlba:
config 'rule'
option 'target' 'ACCEPT'
option 'src' 'wan'
option '_name' 'web'
option 'proto' 'tcpudp'
option 'dest_port' '80' -
-
vargalex
Topikgazda
válasz
wwenigma #2341 üzenetére
Hi!
Gyorsan ránéztem, és úgy tűnik, hogy a Samba default portja elérhető nálad valamiért kívülről. A SubnetOnline.com-ról néztem, és ez volt az eredmény:
Checked port 139 on Host/IP miafranc.ath.cx...
The checked port (139) is online/reachable!
Completed portscan in 0.1224 secondsEz nagyon nem normális. A sajátomnál a várt választ kapom:
The checked port (139) is offline/unreachable
Bevallom eddig nem néztem át tüzetesen a beállításaidat, de Itt a WAN bemenő forgalom alapértelmezett házirendet (Incomming traffic Default Policy) állítsd "Eldob"-ra (Reject).
-
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
wwenigma #2332 üzenetére
Ott valami lokális gond lehet. Igaz, nekem D-Link DIR-825 B2 van FiberPower15-el (a modem 100 Mbps-es), de a vinyóról simán másolok 22-23MB/s-el (etx4). És ha jól emlékszem itt is többen írtak ADSL-es net esetén (ahol a modem szintén 100Mbps-es) 12-13MB/s-es olvasási sebességet ext2-vel.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
wwenigma #2331 üzenetére
Hi!
Elvileg csak a tűzfalon engedélyezett portok mennek. De biztos vagy benne, hogy nem a PC-dről került rá? Simán lehet a file létrehozás dátumát módosítani! Kapcsolj be samba logolást, és akkor láthatod, hogy honnan megy fel ilyesmi. Feltéve, ha samba-n keresztül megy. A beállításaiddal egyébként szerintem kívülről nem elérhető a samba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest