- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
hát, az itt fellelhető topiklakók közül elég kevesen használnak gyári firm-et. (nekem is csak addig volt fenn míg betallóztam a Vargalex mester által buildelt openwrt-t....
egy dologban biztos vagyok: megbízhatóbb...
(ha netalán tényleg "támadják" a portokat, Alex firm-je 5 sikertelen próbálkozás után bannolja a forrás ip-t..,
kb 3x több kapcsolat kezelésére alkalmas, portforwardot -nálad virtual server- készíteni pofon egyszerű, rengeted szolgáltatás - természetesen csak ha akarod, követhető logolás és még sok-sok mindenféle földi jó..
DE: kicsit "felfedezőnek" kell lenni, ez linux.. olvasni kell -illik hozzá. itt a fórum, rengeteg segítő emberrel, és ha használod a fórum keresőjét szinte mindenre találsz megoldást. ja azt még nem is említettem : magyar nyelvű webes adminisztrációs felület - bár a "lelke" is elérhető putty-ból. kalandra fel... irány az openwrt... :-) )- mert megérdemlem -
-
ubid
senior tag
Egy érdekes észrevételem van.
DMZ-nél beállítottam a NAS ip címét, amikor ezt elmentem és enable-re rakom, akkor utána kb 15 másodpercig elérhető lesz a NAS is a dyndns címen... majd utána már nem...
Amikor átrakom a DMZ-t disable-d re, elmentem, majd újra enable-re és megint elmentem, akkor ismét elérhetővé válik 15 másodpercre kb...ez mitől lehet ? Egyáltalán nem értem én ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest