Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Hű, ez a megoldás klassz lenne, de én a linuxhoz, meg egyáltalán az ilyesmihez mega-láma vagyok, úgyhogy azt se tudom hogy lehet ilyen fájlt létrehozni, és hogy azt hogyan meg hova másoljam. Esetleg ezt leírnád ovodásoknak szóló módban?!
/etc/init.d/minidlna stop
sleep 10
rm /mnt/minidlna/files.db
rm /mnt/minidlna/minidlna.log
sleep 5
/etc/init.d/minidlna startezt kell mondjuk minidlna_rescan.sh néven létrehozni, ok de mivel?
(aztán oda kell másolni database meg a log mellé ugyebár. A beállitásoknál látom, h gyárilag nekem a /var/run/minidlna ban van a database és a /var/log mappában a log. De az mnt-t meghajtót látom csak, és ott nálam csak egy lost+found meg egy transmission mappa van, ezt a mappát nem tudom honnan lehetne elérni és másolni bele..
)
Ezekután már csak az időzítés van hátra:
Cron-ba: "1 4 1 * * /mnt/minidlna/minidlna_rescan.sh"ne ez meg aztán kinai, megköszönném, ha ezt esetleg még le tudnád írni, ezzel elősegítenéd első lépéseimet a linux világában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest