Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoliM@ster
aktív tag
Üdv.!
Csak egy rövidke és rossz tapasztalatot szeretnék leírni.
Tegnap előtt vettem egy Toshiba C50-A-1KZ laptopot. Teljesen bontatlan original csomagolás volt. Hazahozva az első gond a töltő csatlakozóval volt. Hiába dugtam be teljesen fogja magát és kiugrik, a gép nem tölt. Amint megmozdul a gép máris kiugrik a töltő belőle...
A másik, komolyabb gond, hogy a billentyűzete halott. A BIOS-ba semmilyen úton módon nem lehet bejutni. Egyik gombra sem reagál, bekapcsolás után "Checking media" felirat, majd "No bootable device-Restart system" felirat. Se pendriveról, se dvd-ről semmiről nem hajlandó bootolni. Az elem kiszedésével sikerült bejutni a BIOS-ba, mert bekapcsolás után kiírta, hogy az elem lemerülőben. Ekkor sem működnek a gombok(F1-F12,ESC, semmi), csak egérrel lehet bármit is kezdeni vele...beállítottam a Standard F1-F12-t, átállítottam ODD-ről való bootolásra de semmi. Felhívtam a boltot ahonnan van és kértem a cserét, mert használhatatlan a gép. Korrektek voltak, és egy másik hasonló árú gépre be is tudom cserélni.A mostani laptopom, amit 5 éve használok is Toshiba, és semmi komoly gondom nem volt vele, de ez hatalmas csalódás volt. Persze lehet, hogy csak én fogtam ki a "tutit", de a boltot miután felhívtam azt mondták, az elmúlt időszakban 5 eladott Toshibából 3 visszakerül hozzájuk...
Minden jót!
-
ZoliM@ster
aktív tag
Bocsi,lehet hogy már volt,de nagyon fontos lenne a kérdés.
Toshiba l300-20l laptopomban Matshita u-880 as dvd meghajtó van.A kérdésem az,hogy képes-e többrétegű lemezt írni?8,5 GB-s lemezt szeretnék vele írni,de nem tudom,hogy ez a típus tudja-e ezt?
Köszönöm a választ előre is!
Üdv.
-
ZoliM@ster
aktív tag
Jó gép.Olyanom van, bár nem a T-től.Megbízható gép, már 5 hónapja megvan.Az eddigi egyetlen probléma az, hogy a hangszórója beszarni látszik, mert rettentően recseg.Persze csak el kellene vinni a szervízbe, csak hát ugye nem szívesen maradnék gép nélkül így egyenlőre megvagyok vele.
Egyébként korrekt gép.Gyors nem melegszik túl, jó az aksija, szép a kijelzője és a hangszórón kívül semmi gond vele.
-
ZoliM@ster
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.Problémám a következő az L300-20L laptopommal:recseg ropog a hangszóró.Próbáltam újratelepíteni a hangkártya drivert, de az sem segített, és valószínű, hogy nem a hangszóróknak van bajuk,mert ha fülhallgatót dugok bele akkor is recseg.Esetleg valami ésszerű megoldás lehet, vagy vihetem a szervízbe(ezt nagyon nem szeretném)?
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!
-
ZoliM@ster
aktív tag
Én az anyaghasználattal is meg vagyok elégedve tökéletesen.Jól összerakott kis gép.
Én nem tapasztaltam driver problémát.Win7 felmegy és leszed mindent magának, tehát én konkrétan egyetlen drivert nem kerestem hozzá, mindent megtalált automatikusan.Wifije nagyon jó, a gombok tapintása kellemes.Egyszerűen szerintem jó vétel -
ZoliM@ster
aktív tag
Egyértelműen ajánlani tudom csak.2 hónapja vagyok boldog tulajdonosa a gépnek, eddig tökéletesen, hiba nélkül megy
Ebben az árkategóriában az egyik legjobb, Win7-tel pedig tényleg nagyon élvezetes is a használata.
-
ZoliM@ster
aktív tag
Hát azért egy netbookra lehet kicsit erős a win7
De esetleg valahol a win beállításai között próbáld megkeresni a Wifi beállításokat ill. ellenőrizd, hogy talált-e jó drivert a wifijéhez -
ZoliM@ster
aktív tag
Helló!
Nekem a Fn billentyűk mindenféle progi nélkül működik.Power savert nem adtak még vista kompatibilis módban és eddig bármit próbáltam nem ment. Tehát sajnos kénytelenek vagyunk a Win 7 alapvető beállításaival gazdálkodni(szerintem az alapvető dolgokhoz ez is tökéletes), persze jó lenne ha működne a power saver, mert nekem is nagyon tetszik a progi.
Reménykedjünk, hogy a toshibánál fejlesztenek nekünk egy kicsit Win 7 irányban -
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Don Karesz #5356 üzenetére
Valamivel összeakadhat.Megoldását nem tudom, bocsesz
-
ZoliM@ster
aktív tag
Alsó közép kategória.Véleményem szerint a RAM ill. a videókari tökéletesen elég az általános használatra, de szerintem érdemes lenne 10-20k-val többet belefektetni és venni egy DualCore-ost.A jövőre tekintve is jobban megéri, ill. sebességbeli különbség is van a két procitípus között.
Toshibáról általánosságban: tökéletes megbízhatóság, magas terhelhetőség, jó ár-érték arány, strapabíró, halk és típustól függően rettentő gyors
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest