- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
pont ilyenem van kb 3 hónapja, a kamerán kívül mindennel megvagyok elégedve
netezésre, hd filmek lejátszásához(szoktuk egyszerre 2 filmet is nézni, egyik a laptopon fut fejhallgatóval, másik hdmi-vel összekötve az lcd-n), online játékok(lineage2, aion szépen megy) futtatásához nekem tökéletesen megfelel
még annyi talán, hogy néha kicsit hangos a venti, bár ez engem nem zavar és csak nagyon ritkán tűnik fel
hozzáteszem nem sok tapasztalatom van laptopokkal, nekem ez az első, nyílván egy tapasztaltabb, többet látott usernek sokkal kritikusabb véleménye lehet erről a gépről -
gproject
aktív tag
Üdv!
l500-24v tulaj vagyok, w7 hp 64bit, recovery mappa ép, le akarom teljesen takarítani a gépet és szeretném visszaállítani eredeti állapotába a rendszert, lehetséges-e ez, ha igen akkor hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest