- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ZoliM@ster #12528 üzenetére
Remélem nem fogsz megsértődni, de aki a Toshibából a C szériát megveszi, az nem normális és meg is érdemli. Az a belépő szint legalja. Trágya hajlékony burkolat, kritikán aluli billentyűzet. Toshibából minimum az L széria és a felettiek. Az L alattiakból az összes felejtős.
-
törölt tag
válasz
ZoliM@ster #12528 üzenetére
Hát figyelj, most egy miatt megítélni a céget nem érdemes. Lehet, hogy az a gép valami miatt megsérült. Nem lehet semmi sem tökéletes. De ezt neked kell eldöntened. Én a helyedben fórumokon utána olvasnék a gépnek.
-
törölt tag
válasz
ZoliM@ster #12526 üzenetére
Szia!
Hát én nem tudom. Szoktam olvasni a fórumot, de nem szokták szidni a toshiba laptopokat. Más fórumon dicsérik őket. A boltos mondhat bármit. Mondhatja azt is hogy 15-öt vittek vissza hozzájuk 5 napon belül. Az meg hogy kifogtál egy hibás darabot hát az pech, de ha kicserélik akkor semmi gond. Az is érdekes, hogy hasonló árura cserélték volna ki nem pedig ugyan olyanra. Vagy te kérted, hogy hasonlóra cseréljék ki?
-
alfa147
tag
válasz
ZoliM@ster #7757 üzenetére
Igen, tud kétrétegű lemezt írni DVD+-R max 6x -ban.
-
spyduck
nagyúr
válasz
ZoliM@ster #6345 üzenetére
Sztem driverhiba lesz, telepítsd újra a win7-et, persze én inkább 32bit-el próbálkoznék de te tudod.
-
zoli62
addikt
válasz
ZoliM@ster #6334 üzenetére
Köszi.
-
alfa147
tag
válasz
ZoliM@ster #5638 üzenetére
vista home premium
-
PuMbA
titán
válasz
ZoliM@ster #5577 üzenetére
És mi van akkor ha annyit eszik? XP szar ,mert ki se haszálja a RAM-ot.Ha elindítasz egy programot átad a lefoglalt memóriából. 2GB RAM-hoz nagyon felesleges a 64bit,többet foglal a vinyón ,de jobban nem jársz vele.
beci: 3 éves Toshiba notimnál azt írják,hogy 24 óránként kapcsoljuk ki valamennyi időre,nekem sokat megy egy nap a gép,de semmi baja
-
beci
őstag
válasz
ZoliM@ster #5570 üzenetére
Köszi.
Anyaghasználat,minőség?Hallom sok driver gond van vele.Igaz? -
Hán
csendes tag
válasz
ZoliM@ster #5458 üzenetére
Tökéletesn fut rajta, Aeroval, meg mindennel, csak éppen ez az egyetlen baj van. Vista Driver se segített, úgyhogy meg rá vissza az XP. Toshibákon nem tudjátok hogy kell Recoveryzni az eredeti Op.rendszert?
-
Kbali
nagyúr
válasz
ZoliM@ster #5365 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogyha nem RC lesz a Win7, hanem hivatalos verzió és a Toshiba notebook-ok ezzel jönnek ki, akkor lesz driver is, addig viszont szerintem irreális elvárás.
-
tigran
csendes tag
válasz
ZoliM@ster #5338 üzenetére
Kínomban már én is a 4.-nél tartok, de már kutakodtam a neten és még nem találtam választ.
-
dtz
tag
válasz
ZoliM@ster #5333 üzenetére
Lehet, még egyszer újra telepítem, majd utána átváltok én is
remélem ezzel megoldódik a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ford topik
- Milyen routert?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest