- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
TommyS_27 #28084 üzenetére
Ahha. Az jó mert nekem napi misszió se dobta, DZ-ben se esett meg úgy kb a 15db cache-ből se amik survival-ból jöttek. De sebaj
Ennyire kicsi az alapsebzése?
Nekem egy 26.7k-s Ak van most de tegnap HVT-t csináltam randomokkal és az egyiknek FAMAS volt a kezében és csak úgy hentelt, hullottak a mobok. Hát mondom csak ki kéne próbálni
-
sith7
félisten
válasz
TommyS_27 #28060 üzenetére
Lelőnénk többször is de sosem látjuk!
ez valahol jó hír
Ezzel a kis fossal(whrite) még nem találkoztam dz-ben, de szívesen megcsapom ha úgy van!
kérdés nélkül , nem 2x , 12x ... nem is tudom kettőjük közül melyik a rosszabb ...Utóbbinak a stílusa is olyan volt, hogy ha a többiek is csak írtak volna, mint én, tuti leveszem a fülhallgatót
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #27637 üzenetére
De egyébként az ilyen 1 vagy 2 emberke mit remél?
Ezt beszéltük épp a hétvégén, kimentés indítása odalibben nyomja a zenét és betámad- fekszik, majd még vissza vagy kétszer.Két magyarázat:
- az egyik sok Dragon Ballt+ youtube videot nézett.
- a másik és komolyabb sokan vették meg az utóbbi időben és még nincs csapat, így próbálkoznak.Tényleg az a vége, mivel sok vesztenivalónk nincs lövünk mindenre.
Csak csendben jegyzem meg nálunk is volt olyan, hogy mobot játékosnak néztünk. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
TommyS_27 #27544 üzenetére
The Division | Dark Zone Diaries
avagy, a rendőrségi igazoltatás követően szabadon távozhatott a Tommy által kihallgatott személy.(#27550) TommyS_27:
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #27471 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
És még mi lesz a hétvégén nagy nyüzsgés lesz az biztos mindenhol.
Malacka teszt- fekszek-kelek.
A héten voltam kezdő rugó is.Meg egy 101-es visszaszámlálást sikerült is túlélni csapatban, de még mindig vacilálok mikor odajönnek, hogy rögtön lőjek-e, de így elvész az előny-ezt ki kell gyomlálni gyorsan.
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #27381 üzenetére
De itt nem arról volt szó, hogy kinek "nagyobb", hanem, hogy adott esetben ha valaki rátok megy akkor ne sírjon, hogy ha lelövitek. (Ezzel egyébként egyetértek, ha odamegyek bárhova ahol rugók vannak, ott ez benne van, még akkor is, ha ismerős)
Az én kérdésem teoretikus és célzott volt, mert az eddigi összes és egyetlen kommunikációban fel sem merült, hogy esetleg titeket lőnek le.
Azt nem mondhatjuk, hogy ne lenne önbizalmatokEgyébként meg: Nem vagyok érdekelt az e-pénisz méregetésben (nem sok videót láttál még tőlem felrakva), nem érdekel, hogy én feltétlenül jobb legyek a másiknál, egy dolog zavar a játékban, ha valaki csítel, az nem, ha jobban játszik, vagy jobb gearje van, jobbat tudott összerakni.
PL tegnap is volt egy rugó csapat, és az egyik név ismerős volt közülük, utólag kilépés után megnéztem, és valóban rajta volt a friend listen. Fogalmam sincs már ki az (extblind), de nem magyar. Mondjuk arra nem emlékszem, hogy mi volt a tegnap esti lövölde eredménye
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #27361 üzenetére
Ha Manhunt vagyok ne legyen ott senki mert engem zavar. Ha odajön még több idegen játékos akkor előfordulhat akaratlanul, hogy a Magyar játékost lövöm mert nincs idő megnézni ki kicsoda. + simán odakeveredhet egy idegen játékos és lelő. Vagy minden arra tévedt játékostól kérdezzem meg, hogy Te ismered ezt meg azt?
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #27359 üzenetére
Tényleg!
Szolgálati közlemény! Megkérnék mindenkit ha Manhunt a csapatunk ne gyertek oda bratyinzi mert lövünk mindenre! Várjátok meg míg lejár a manhunt utána már egyszerűbb a helyzet. Ha sokan jönnek ránk mint tegnap is pl: akkor nem nézzük a neveket, hogy ki kicsoda. Én olyankor a csapat 4 tagját figyelem miközben lövök mindenkire aki mozog. Tommy ugyanezt csinálja + a kommunikáció is eléggé felpörög közöttünk így nem látunk és nem hallunk.
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #27304 üzenetére
Tényleg érdekelne, mert az azért furcsa, hogy ilyen hihetetlen nagy és tág határok között mozog ez az egész.
Annyiban számít, hogy vannak furcsaságok, amik jellemzőek minden cheaterre.A video a nomados gyerekről érdekes, asszem valami ilyesmit kell nekem is összedobni, bár 1.4ben már felesleges. Viszont az legalább látszik, hogy Ő is sebződik rendesen, csak neki van heal utánpótlás, és inkább kitankolja a sebződést, és van miből...
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #27292 üzenetére
Azért mi sem most kezdtük a PvP-t. Az, hogy jó vagy jók vagyunk-e benne, az már más kérdés.
1 csapattal ment a harc, legalább sebződtek.
Aztán jötte a superhero ruszkik, és őket és minket is leszedtek sec-pec.
Aztán jöttek a franciák, kicsit furcsa volt, főleg az rpm, és egy ideig nem is mertem 100%-ra mondani, hogy csíterek, de amikor óvatlan volt a srác, és fedezékben falon keresztül lelőtt. Szóval a feeling beigazolódott, habár "ügyesen és okosba" dolgoztak.Sniper!
Működik az M44, kipróbáltam, azaz rajtam próbálták ki
1 lövés voltam a srácnak, kár hogy ez is a köcsög francia csíterekkel volt. De ami fix, hogy szépen bement fedezékbe, majd becélzott. Amikor ugyanezt megcsinálja futtában, na azt nem hiszem el.Szóval Tommy, biztos, hogy van olyan, hogy mi is lyukra futunk, és olyat is lecsíterezünk, aki pedig nem, de azért az még mindig áll, hogy nagyon magas DPS (vagy maradjunk effektív sebzésnél) nagyon magas HP-val nem jön össze. Szívesen kipróbálnám rajtatok, hogy amikor lövök valakit, akkor mennyire sebződik egy olyan maxos gear, mint pl a tietek. Mert ha ti sem sebződtök, akkor elhiszem, hogy vannak Supermanek, és azt hiszem, akkor itt be is fejeztem a Divisiont, mert az nem PvP ha ekkora különbségekkel együtt kell játszani más játékosokkal.
Mert szerintem az azért nem járja, hogy minden maxon van, ő 1 sec alatt lelő (nem one-hitről beszélek), de közben nulla a sebződése.
Pl fut felém a srác, egyenes vonalban jött, végig közvetlen közelről lövöm a fejét (legalábbis én azt láttam, lehet akkora lag volt) és 1 mm-t sem megy le a HP-ja... Végül is hihető...Én úgy vagyok vele, hogy annyiban hiszek Recskának, mivel nagyon sokat kísérletezgetik, és van tapasztalata, hogy mi mennyit ér, és pl nekem is amikor 1.3-ban volt 740k szívósságom, akkor se voltam sokkal több egy játékosnak, mint most, akkor nehezen hiszem el, hogy miért van az, hogy egyik esetben ugyanaz a játékos fekszik, utána már nem lehet lelőni.
Pl a múltkor kimentésre ránkjött 4 játékos, ahogy megjelentek azonnal lelőttük őket, az első úgy csuklott össze, mintha one-hiteltük volna. a második kicsit többet szenvedett, a maradék kettő elszaladt, utánuk mentünk, és kisebb harc árán, de lelőttük őket.
Visszajöttek, és az a gyerek, aki az előbb csak összeesett, nem lehetett lelőni...Bár ez meg furcsa annak a fényében, hogy valaki nemrég azt írta, hogy nincs a csítben HP állítási lehetőség, rohadtul furcsállnám. Vagy akkor ezek mind full HP+Elektroban vannak, és sebzést meg elintézi a csít nekik.
-
sith7
félisten
válasz
TommyS_27 #27292 üzenetére
Értem, tudom,
nem is mondtam, hogy fényezed magad,
... csak láttam én is összeesni pár mp alatt játékost, olyat is aki ultit nyomott, heal -elte magát stb., de a lényeg:
Amikor lőttem/lőttük, ha kismértékben is, de ment le az élete ... a tegnapiaknak meg se mozdult
youtube linket csak otthon tudom megnézni, munkahelyen blokkolva van az oldal
-
-
yozsee11
aktív tag
válasz
TommyS_27 #27287 üzenetére
Igazad van, nemrég óta megyünk PVP-re, én pl. tisztában is vagyok vele, hogy az esetek elég nagy százalékában én fogok feküdni, mert még nincs elég tapasztalat, összeszokás, ezzel nincs is baj. Tapasztalatszerzésre megyünk, meg fejlődésre, meg közbe storyzgatunk elvagyunk.
Itt tegnap az eddigi arányokhoz képest volt probléma, vagy eddig voltunk szerencsések hogy nagyrészt elkerültük a csalókat
(Pl. DZ02 kimentési pontján is tegnap 8-an lőttünk 3 játékost, nem voltak fedezékbe de az életerejük se csökkent... és utána mindenkit 1 lövéssel kiszedtek...igazából ezek zavarnak minket.)
-
sith7
félisten
válasz
Az első találkozáskor én is megfektettem az első rugót, ragadozó, 290k dps, 291k szívósság, aztán megint találkoztunk, és onnantól sebezni se tudtam őket
Tegnapelőtt véletlenük lelőttem egy játékost, tényleg véletlen volt, a boss - t lőttem, és elém futott, pillanatok alatt összecsuklott
Múlt heti francia csapattal felváltva feküdtünk, ők is, mi is, de ott is volt olyan, hogy felmásztam hozzájuk, és egy tárból 2 megfeküdt
Szóval valami halvány fogalmam van már arról, hogy milyen az, amikor "sima" játékos az ellenfél, vagy hero, bár tény, hogy annyit nem játszottam DZ - ben, mint Ti
Én/Mi nem kezdünk/akarunk PVP - zni, a rugók jönnek ránk állandóan
-
arnikusz
veterán
válasz
Abszolúte nem vesszük magunkra, így most kezdtük és kell még idő amíg összeszokunk.
1.3 -ig elvétve voltam csapatban DZ-ben, az első karaktert 90%-ban egyedül toltam fel 77. szintre, de azt otthagytam és csináltam az altokat és UG-t.
Ahogy csapattárs is írta korábban lelkes amatör az állapot, de majd idővel fejlődünk.
Nálam a Rambozást kell elfelejteni pl.A jó gear sem jelent sokat, nálam mindig pakolgatás van meg sminkelés, a critre meg 1.5 után fogok rágyúrni.
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #27279 üzenetére
Okés, de ott van a Banshee ezt ne feledjük- amit én használok- és pl. a 3. karakterrel 1.4 óta az alkalmi DZ turistaként meglett 61 szint .
Kevesebb a csaló - PTS kétszer alkalma+ egyéb játékokba való vándorlás- ebben egyetértek.
Viszont épp elég az az egy 4-es hármas, ha pl. szerverváltással is harmadszorra velük rak össze és lehet, hogy a csapat ép csak farmolni szeretne, de PVP-nénk is ha lenne értelme.
Az elmúlt két hétben volt sikerélmény a rugóölés terén és tegnap is vagy min .5 szőr feküdtem a ruszkiktól, de visszamentem.
Abban is egyetértünk, hogy ha csak PVP csalók nélkül lenne az okés, de az csak egy álom.
A mostani PTS-en nem nagyon láttam DZ Survivalt játékosok ellen?
Ti igen?Egyébként én meg nem idegeskedek rajta, úgyis tré a lot, a creditgyűjtés meg megy.
-
válasz
Es 1.5-el megkevesebb lesz.
En is mar 90-es vok, csak pvp, raadasul support karival.
3dps + 1 support karival jol elvagyunk, 1 support mindenfelekepp kell, 2x tudok gyogyitani, mig 1x a dpsek.
Raadasul tegnap tobbszor is olt CharmanderSportvolt melletti teton egyik oldalra kiraktam a turretet, mi atmentunk a masik oldalra. Hatba akart jonni egy jatekos, akit a turret vart, es meg is olte
-
sith7
félisten
válasz
Én hiszek neked, de 3x váltottunk tegnap szervert 30 perc alatt, és mindenhol hero - k voltak, ... estünk keltünk ... volt olyan , sárga ultival, 4 lépésről nyomtam egy tárart az MP5 -ből a csávó tarkójába, meg se mozdult az életcsíkja, megfordult, és lelőtt
Előző szerveren futás közben M44, ... 4 kattintás 4 halott
Előtte 2 francia csapat, 0 sebződés, 2 tár után se mentek fedezékbe, csak lőttek, és haltunk, ők nem sérültek
De lehet csak nekünk volt peches napunk
-
-
arnikusz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest