- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
válasz
#59036672 #51270 üzenetére
Meg is van válogass tezsvirem és a név is bukta
-
válasz
#59036672 #51234 üzenetére
Nem tudom milyen nemzetiségüek voltak,de aim+rpm ment mindenkinél.
Aztán amerikás szerveren voltunk ott feküdtek a játékosok rendesen.
Egészen addig amíg CP előtt lepakoltunk 10 játékost 4-en.
(kezdtünk örülni ez itt nagyon jó lesz,végre lesz jó buli)
Kijött vissza az egyik 4-es csapat és soha többé nem lehetett őket megkarcolni.Utána jöttek a solo hero-k.
Az egyik lerakott 4 játékost egy kimentésnél mire odaértünk (2-en).
Nem könnyen leraktuk.
Visszajött a 4-es csapat és az egyik bullfrog-al 0.00000001 sec alatt törölt mindenkit.Utána jött egy "nomád" akit nem fogott se a sokk turret se a vérzés,ha medkit-et nyomott ha nem,ha ládában állt ha nem.
És még sorolhatnám.
Ott szervert váltottunk vissza európaira,de csak farmolós szervert találtunk,így abba hagytuk.
-
válasz
#59036672 #51229 üzenetére
Azért a legjobb még is csak az volt, hogy milyen durván lagoltak a szerverek megint... Pixellel fejenként legalább 2 tárat tunkoltunk bele 2 játékosba is közvetlen közelről mire hajlandó volt összeesni
(a D3-at használó Dragonra meg valami 3,8k-t criteltem hátulról a house-zal és nem volt rajta látszólag semmilyen buff).
-
qukesz
senior tag
válasz
#59036672 #51094 üzenetére
Sajnos ma nem tudom megigérni.
De ha tudok jövök.
Pixel egy külön műfaj. "BÁTOR" pulse legyen nálatok.Tegnap olyan szintű lagg vagy nem tudom mi volt hogy csuda.
MOB ok teleportáltak, nem írt ki sebzést.
Egymás szemszögéből teljesen máshol voltunk.Ezek az okosok tuti valamit agyának megint. GE alatt se volt egyszerű a dolog de azóta még rosszabb.
-
-
qukesz
senior tag
válasz
#59036672 #51050 üzenetére
Ha jól értettem amit írt akkor azt mondta hogy az neki nem kihívás az 1 vs1.
PVP alatt is látszik hogy csal. Amint felemeli a fegyvert azonnal mehetsz a levesbe.Múltkor pont ez volt. Ott volt ez a csaló meg a MISKA.
Meg még két másik CREW egyén.
Amint a CLARA meghalt elkezdtek szaladni.
Vagy azonnal elhullottak.Ez számomra is érthetetlen.
-
törölt tag
válasz
#59036672 #51029 üzenetére
A csaló BSE lerakott minket teleport, rpm, wh, aimbot kombinációval majd a kisfiú Mizolka jött kommentelni alá.
Ilyen mentálisan beteg gyereket ritkán látni mint MIZOL. Ha valaki ismeri személyesen akkor küldje már el orvoshoz.ui: Ez egy duo pvp volt 2 napja.
[link]
-
válasz
#59036672 #50984 üzenetére
Lehet jövök én is.
Ma ismét találkoztam a manhunt gárdával.
3-an voltak,azt mondták szájkaratés vagyok,
Erre kértem tőlük pontos címet,hol tolhatjuk real 1v1 vagy akár 1v3.
Aztán jött tőlük a szájkarate a pontos cím helyett.
Senkiházi arctalan banda.----
Amúgy a béna sz@rok vagytok csííít nélkül az szájkaraténak számít ?
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #50946 üzenetére
Ez azért hihetetlen, mekkora egy nyomoroncnak kell lenni, hogy valaki egy ilyet használjon.
Ehh, hányszor találkoztunk olyannal, hogy az utolsó 1mm életét képtelenség volt lelőni, és 10 másodpercenként nyomkodta magára a healt, közben akkorát lőtt mint egy atomrakéta...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest