- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz
arnikusz #23439 üzenetére
De mennyivel szimpatikusabb lett volna egy ilyen!
Gyerekek! Elkúrtuk az egészet. Nem volt tapasztalatunk ilyen téren, kérjük segítsetek nekünk jobbá tenni.
NEEEEEM! Kiadtak inkább két dlc-t olyan hibák javítása nélkül amik kb kib@sszák az emberek szemét.
A csalásról meg inkább nem is beszélnék, épp elég videó jött mostanság erről...Reagálnék is erre, hogy NE PvP-zzünk amíg nem lesz javítva a következő dlc-ig. Nyilván van ebben a játékban még annyi inger (a PvP-n kívül) ami ideszögezne a gép elé 2017 elejéig.. Ja NINCS!
-
törölt tag
-
PETEE78
senior tag
válasz
arnikusz #23319 üzenetére
Nálam nem volt ilyen gond, viszont csak deadeye cuccok estek, amiből már van-volt egy zsáknyi.Ja és 1 db 268 Alpha ami kalibrálásra szorul, de nem vészes. "Mindösszesen" 2 óra leforgása alatt.
Baromi idegesítő volt, hogy rohanok oda a zöld cucchoz megnézni na mi az ajándék és persze huszadszorra is deadeye-t dobott. Meg egy rakás eladni-betörni való fegyvert. És sikerült tegnap 2 török gyerektől agyvérzést kapnom, folyamatosan halandzsáztak, mintha egy kebabosnál játszottunk volna... és persze kb a 4 lovast esélytelen volt velük letolni, kb nem használtak semmit, csak dísznek volt berakva a cover. Le is léptem
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #23251 üzenetére
Én leszek este, ma jön az új VGA, szóval mindenképpen ki fogom próbálni mit tud
Kérdés persze, hogy mikor érek haza, külföldi vendégek lesznek délután (meg holnap egész nap), és nem tudom ma mikor végzünkDZ:
Már hidegen hagy ha lelőnek, kicsit apatikus lettem. A múltkor mentünk uyge srácokkal, te is ott voltál. SD-nél ott vagyunk, bejönnek négyen, és ellopták a dropot, plusz Danit-e lelőtték a mobok, neki meg a zöld cuccát is felvették. De közben Tomit meg fel is healelték, tehát csak köcsögök voltak, nem buzik
Mit csináljunk, hát beléjük kötöttünk, nagyon sebezni nem tudtuk őket (support reclaimerrel voltam én benn), szóval nem túl nagy harc volt, panaszkodtatok, hogy nem-e csíterek, de engem is vagy 1,5 sec alatt lőttek le úgy, hogy legalább 3-an lőttek, szóval nem azok voltak, csak jó gearben voltak, és hát mi meg nem, illetve nem is négyen együtt voltunk.
De aztán megint találkoztunk velük, de nem is lőttek vagy bármi, szóval farmolgattak, az SP-nél meg úgy voltak, hogy aki ügyesebb és gyorsabb az viszi. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #23229 üzenetére
Nah vagy megcsinálták a szervereket, vagy csak, hogy kicsit vissza lett véve a CPU 4,65-ről 4,6 GHz-re, de ma fix 60 FPS volt.
A másik: UG-ban, bal oldalt felül ha elnyomod a pulse-t, eddig is volt ilyen radar szerű dolog, vagy ez mostanság jött be? Ugye a térkép ki van kapcsolva, de a fehér és piros pontok látszanak, vagy csak eddig nem nagyon tűn fel.
-
Anonymus23
veterán
-
vegitossj7
addikt
válasz
arnikusz #23194 üzenetére
Azt írták, nem hagynak minket a sötétben tapogatózni... Erre meg mégis.
Tetszik, hogy 1 posztban már saját maguknak hazudtak. Pontosan tudják, mikor jön a dolog, csak nem mondják el.
(#23198) players111: Dehogy működik. Tömve van csalóval a BF. Ott annyi a különbség, hogy kiírja, ha bannolnak valakit. Ennyi. Siege-nél is annyira működött, hogy a kliens védelem után csak 4000+ ember vágott ki 1 hét alatt... A Fairfight max a Cheatengine ellen jó és egy-két gagyibb cheat ellen.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
arnikusz #23085 üzenetére
Eshet belőle, de nagy valószínűséggel 240-es lesz benne. Mielőtt felveszed megvizsgálod ha 4200-ig lehet benne dz pénz akkor csak 240-es esik belőle, ha 4500-ig lehet benne dz pénz akkor 268-as lesz benne. Ugyanez igaz a sárga csomagokra is.
Dz6-ba nem árt a négy fő. De ketten is el lehet lavírozni.
23084 players111 Olyat mi nem csinálunk!!!!
-
D4ni
őstag
válasz
arnikusz #23055 üzenetére
igen, én voltam
Valóban kell egy csapat úgy a legjobb.
2 taktikus-1 csapásmérő-1 végső megoldás kesztyűt, 1taktikus-1végső megoldás-1nomád mellényt, 1nomád-1őrszem döntése kesztyűt, 1 ragadozó -1 alfa-1 végső megoldás fegyvertok, Katonai SA-58 (ez most a legjobban sebző és páncélszedősöm, pp19, smg9 ezek mind 229esek, a többi meg kisebb cucc -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #23027 üzenetére
Ismerősökkel.
De vannak jó poénok randomokkal is.
Tegnap Sárkány farm közben angolul ment a kommunikáció, mondjuk az egyik gyereknek, hogy ne középen rohanjon, mert észreveszik a mobok, és nem jó. A másik gyerek mondja, hogy ha csak közepesen fut, akkor nem veszik észre a mobok, erre megszólal az egyik gyerek, hogy nem érti mi a bajunk azzal, hogy észrevesznek a mobok, mi is azt csinálnánk amit ők, ha látnánk, hogy 4 ember nagy fegyverekkel ott oson.
Volt röhögés vagy 5 percig, meg közben ragoztuk, hogy ki mit csinálna még egy ilyen helyzetben, én mondtam, hogy inkább a másik irányba futnék, de mindenkinek ízlése szerint
Társaságtól függ, van, hogy meg se szólalnak, meg van, hogy tök jól el lehet dumálni velük mindenféléről. -
morfondőr
addikt
válasz
arnikusz #23009 üzenetére
A végén írja a srác, hogy csak a saját agyszüleménye. Egyébként szerintem nem lenne jó az ilyen kiegyenlítetlen egymás elleni harc! Ki akar survivor lenni, ha elveszik mindenét, akik meg rá vadásznak megvan mindenük? A survivor és a guardian-ok hogyan tudnak kommunikálni? Mivel az első feladat, hogy meg kell egymást találni, gondolom nem lesz engedélyezve a chat, mert akkor abban nem sok kihívás lenne. Sok sebből vérzik az elképzelés, remélem nem ilyen lesz a DLC!
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #22945 üzenetére
Én a helyedben a dragont farmoltam volna, sokkal előrébb lennél valós sebzésben egy Striker/Sentry szettel, supportnak meg Reclaimer/Taktikusként, vagy a hibrid amin van sárga cuccos is, a boost overheal miatt.
Tegnap futottunk 1-2 kör UG-t, csak törni és eladnivalót dobott, de ez már régóta jellemző.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
arnikusz #22888 üzenetére
nem általánosítás vagy sírás, megvettem a season pass-t, de én uninstaláltam mert kelett a hely a deus ex-nek. Utána jön a Witcher 3 goty, utána jön a f4 Ultimate brutál, stb...
Ennél már csak rosszabb lesz, jön a BF1, az új COD, persze nem TPS, hanem FPS, de azért van átfedés a játékbázis között. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #22823 üzenetére
Nem túl gyakori. talán ha 3x voltam összesen azon a pályán (1. 40-es + jó pár küldetés, a 2. 28-as).
Ez kb olyan mint a Federal Bank, az is ritkán van, de valamelyik este meg 2x egymás után is beadta.(#22824) norti
A Federalt heroic csapatban adta be 2x egymás után. Nincs ebben semmi rendszer szerintem. -
Paradroid87
újonc
válasz
arnikusz #22730 üzenetére
Digi + PS4, szóval ezzel nincs probléma. Néha romon van a szerver, én meg talán gyakrabban fogom ki, mint mások.
Az mondjuk furcsa, hogy csapatban a gránát szinte soha nem szed ki, egyedül már sokkal veszélyesebb a nagyobb (?) késés miatt.
Asszem semmi jó nem esett. Talán két óra alatt eltettem 2-3 fegyvert a lerakatba, ami az Alpha mellé esetleg okés lehet még valamikor. De amúgy is kell a kredit meg hát szórakoztató. Illetve jók a 204-es fegyverek is, a jelenlegi build se menne két 229-essel (azért egy nem lenne rossz végre), vagy irtózatos mázli kellene hozzá, hogy mindkét fegyveren a necces talent pont a harmadik legyen.
Jó az L86, nekem az egyik kedvencem, és PvE-ben összességében szerintem az egyik leghasznosabb fegyver. Csak kell rá tűzgyorsaság. Sokan lekezelik mert könnyűgéppuska meg kisebb sebzés, viszont a bónusza nagyon jó mindenhol, pontos, mint a fene, az alap fejlövés bónusza a legnagyobb a sniperek után, a tűzfegyverek pakolgatása pedig arányaiban többet erősít rajta, mint a többinél (csak utóbbi kettőt kevesen tudják). Meg hát az optimális táv is iszonyat jó, a géppityusok el se látnok oda, ahonnan én kiszedem az ellenfelet. Valamelyik nap kipróbáltam PvP-ben is, arra se rossz (bár a karakterem nem az igazi oda jelenleg). Hiányzik a nagyobb gyorsaság, viszont shotisok ellen fasza tud lenni. Amúgy is vagy smart cover kel ellenük vagy pedig helyezkedés, hogy ne legyünk a másik arcában, ilyenkor elég hasznos egy pontos fegyver, ami 30 méterre elvisz. Vicces volt a manhunt, ahogy kergettek, de olyan távolságról semmire nem jó a shoti, visszafordultam azt szevasz (aztán persze egy másik mindig előkerül a hátad mögül, hogy egy lövéssel (auto aim vagy blind fire) kiszedjen...
-
válasz
arnikusz #22693 üzenetére
4 alpha melle reckless mellenyt hasznalok, meg savage kesztyut. Playerre pulseal 15e felett sebzek mp7-el. Jo a final pvpre, ha stickyvel jonnek. Ha nem, semmit sem er.
Nekem 320e a dps mp7el. Pvpre nagyon jo. Holnap este kiprobalom, hogy tobb skillt rakok, es kevesett tuzerteket. De a mostani is szepen hasznalhato, kb 10 golyo/player, azt meg 1200 feletti rpmnel kinyomja gyorsan.
-
arnikusz
veterán
válasz
arnikusz #22642 üzenetére
A %-os adatok a state of utáni reddit commentből valóak és szerintem valamennyi platformra vonatkoznak.
A steames adat márciustól mutatta agusztusig és 65 ezerről indult 3532- ig muttatta mostanra a játékosszámot.
Ez volt az a tábla:http://steamcharts.com/app/365590#All
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
arnikusz #22618 üzenetére
A másik karakterem 18-as UG-ben,de azzal már vagy 2 hete nem játszottam.
(#22619) PETEE78: A leggyorsabb megoldás ha megkéred egy ismerősödet a játékban aki már lv30-as hogy a fő küldetéseket nyomjátok végig. Aztán mehet így a rejtekhelyekre utazás is és a mellékküldetések. 1-ről lv30-ra így 3-5 óra alatt fel lehet húzni egy karaktert. Ami fontos hogy próbálj meg olyan itemeket felrakni addig a karakterre ami plusz xp-t ad.
-
válasz
arnikusz #22594 üzenetére
Az bug
280e a dps vele, 6 talent mellett 370...
Nagyon jo az mp7, de en csak pvpre ajanlom. Pve-re sokminden jobb, oda smgt nem szabad hasznalni.
Tegnap dzben 1 srac 1 hitelt majdnem mindenkit. Kerdeztem, milyen buildben van. Alpha+savage kesztyu + reckless melleny. Pont mint en. 4000 tuzertek, 3000 eletero. A sracnal az m870 az en 380e szivossagom 1 lovessel lelotte. Kerdeztem, hogy tud ekkorat loni. Bevallotta, hogy autoaimot hasznal. No recoil ( minden soret ugyan oda megy, es automatan fejre ). Ment is a jelentes. xD
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #22589 üzenetére
Nem szabad, fog majd esni jobb. Max ha tényleg annyi a zséd, hogy nem tudsz vele mit kezdeni.
Pl amikor összeraktam a Reclaimert, akkor kb. elpörgettem 6 millát, ebből 4,5 egy maszk volt, amit már idegből pörgettem, mert ugyan másodjára beadott egy közepes SP plusz értéket, de mondom van ettől feljebb is. Nem volt
Bőven 1 millió felett is pörgettem vele, amikor is megálltam és eladtam, mert talán 10-re sem adott be már egyáltalán semmilyen SP értéket. A másiknál talán 20-al kevesebb volt az elektronika érték elapból (Amit sokáig pörgettem azon 740 feletti volt ez meg 720 feletti ha jól rémlik) úgyhogy ezért a +200 elektronikáért ment a harc, ami kb semmit sem ér vagy jelent.
Az van, hogy ha nem azonnal kezd az ember építgetni, hanem gyűjtöget, akkor sokkal kevesebből megúszod az egészet, mert azokat amelyeket amúgy pörgetnél próbálkoznál vele, de nem az igazi, így ha többől kell választani, akkor hamarabb kiszórod. Én 20+ cuccosból kezdtem kiválogatni a reclaimereket, és ha nem mászik fel a hangya az agyamba a maszknál, akkor max 2 millából az egész szettet megúsztam volna
(#22591) RazoR8402
Nem, van olyan fegyvertek, ahol a 3. értéket kalibráltam mert a fő értékek kifejezetten jók voltak (750/758/678+majdnem maxos páncél), és ott lett még egy kis pulse rápörgetve.
Mindig az adott helyzet alapján pörget az ember.
740 feletti értékeknél viszonylag kevés az esélyed, hogy még magasabb fog kijönni, de lehet, hogy egy magasabb, vagy pl kesztyűnél pl pisztoly sebzés helyett egy 41% CHD jobban üt, mint +20 tűzfegyver érték -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #22580 üzenetére
A végső megoldás kettes bónusza miatt használom én is (50!% egzotikus sebzéstűrés), ez van a 4 taktikus mellett is, és ez van a 4 reclaimer mellett is, mármint 2-2 végső megoldás cucc. Ebből pont az egyik egy elég jó rollos mellény, így amit kaptam, jónak ugyan jó, de nem közelíti meg a jelenlegit
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #22571 üzenetére
Ez kb mint a rulett, dob amit dob.
Minél több szettet belevisznek annál kevesebb eséllyel fog esni az, ami neked kellene.Tegnap toltuk UG heroicot,volt olyan kör, ahol 3-4 Firecrest + 2 BLIND, ezek azok, amiket azonnal eladok most már
A kesztyűt még megnézem, hátha jobb mint amit most használok a sentry-k mellé, de szinte semmi.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
arnikusz #22439 üzenetére
2 final measure-rel érdekes lenne,alapból 70% egzotikkal,aztán hogy ez is mikor kerül bele az jó kérdés,adathalász infók alapján a set bónuszok:
2 - Armor increased by 20%
3 - Exotic Damage Resilience increased by 20%
4 - When you kill an you are healed by 5% of your max health -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #22439 üzenetére
A Juggernautot akarták kiemelni, hiszen bazi nagy betűkkel sem az van kiírva, hogy "watta big armour?" hanem, hogy "New Juggernaut gear set?"
Ez a ma esti UG egy katasztrófa volt, sikerült olyan agyhalott társakkal összekeveredni, hogy 1 sikerült a 3-ból, az is közben derült ki, hogy Challenge. Elindította a srác, akkor még rendben volt, átadta a másiknak amikor már kinn álltunk a metrónál, az visszaszaladt, és indított valamit, az első lootnál lestünk csak, hogy 204-es cuccokat dobált. De ez több időbe került mint máskor egy heroic. Volt olyan társ, aki amikor megjelentek a mobok az utolsó pályán feküdt azonnal, mivel mögé spawnoltak, és végig feküdte az utolsó kört.
Na mondom, indítotok én egyet, az első pályán amikor odaértünk az egyik gyerek előrerohant, feküdt azonnal, az egyik elkiáltotta magát, hogy skip the vawe, ő tud egy rövidebb utat, de közben meg oda volt írva, hogy iktasd ki az ellent, mondom mi vaaaaan? végül is nagyon hamar visszakerültünk a főhadiszállásra.A harmadiknál meg nem volt taktikus, de DPS sem de mindenkinek 255-öes GS-e volt rajtam kívül. Mármint lehet, hogy striker volt, vagy valami, de nem tudom mivel lőttek, mert egyszerűen nem haltak a mobok, robbanás sem volt, tehát reclaimer sem volt, de rajtam kívül meg nem jelölt egyik sem, sentry biztosan nem.
Volt egy harmatos okos fedezék, de fedezékben 1,5 lövés voltam a shotisnak. Komolyabb fedezékben 3-4 lövést kibírok, ha közben lövöm a shotist a sentry cuccban is.Komolyan egyik nap olyan pugokkal hoz össze,hogy majdnem végigrohanunk a pályán, máskor meg már az elején látszik, hogy ez esélytelen lesz.
-
Raulblanco07
aktív tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #22360 üzenetére
Menj egy kicsit Dragont farmolni, 1-2 nap alatt sokkal több és jobb cuccokat fog neked dobálni, nem utolsó sorban dob nagyon sok módosítót is, amiből nekem is lett már vagy 6-8 ami megmaradt (csak a 155 felettieket tartom meg), és másik 150-200 körül be lett törve alapanyagnak.
Nekem ma a Falcon heroic dobott egy kifejezetten jó M1A-t, 229-es, kicsivel gyengébb mint a 204-esem, a 229-es 982k-t lő sentryvel 3 jelzés után fejre critelve, a 204-es meg 992k-t. Meg is hagytam, ki tudja mire lesz még jó. -
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
arnikusz #22324 üzenetére
Azért a pisztolytáska külön kategória, mivel mindhárom érték van rajta, így bármelyiket pörgeted, esetedben firearms, akkor 4 firearms változatot kapsz, abból könnyedén kijön egy nagy az első pár pörgetésből, míg ha egy bármi mást pörgetsz, ott nem csak firearmst kapsz hanem staminát és electronicsot is.
Egyébként én is szoktam azt csinálni amit írt valaki, "átverni" a rendszert, hogy ha akármelyiket akarom nagyobbra pörgetni, az elsőben ha épp nem jött godroll, átváltom firearmsról staminára vagy electronicsra, hogy azt higyje azt akarok, és akkor bedobja a magas firearmsot
Van jó pár így rollolt 750+-os cuccom, persze szerencse, de jobban esik erre fogni, átvertem a rendszert -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #22324 üzenetére
Az a tűzfegyver + stamina értéked még 37-el több is mint az enyém, ami nálam sokat dobhat az a megfelelő DPS tálentek szinte mindenhol (crit sebzés, crit esély, páncélsérülés, elitek sebzése), de ezen még mindig lehetne feljebb tornászni, mert van 13+12% életerő ölsékor, és ebből 1 a kesztyűn, ahelyett mehetne mondjuk az elitsebzés.
Magam sem tudom mit lenne érdemes, az elvi max +17 tűzfegyver értéket jelentene, a módosítókkal (ha nagyobbat tudnék berakni, ennek máris a duplája jönne vissza.
A kesztyűn is csak 699 tűzfegyver érték, ott is lehetne feljebb menni, vagy ha esne egy godroll térdvédő, akkor már lenne 25X-es kesztyűm, amin minden nagyon jó, vagyis sokkal jobb mint a jelenlegin, azt hiszem valami vadász hite, de akkor meg kellene egy térdvédő, hogy meglegyen az 5-ös bónusz sentry... -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
arnikusz #22308 üzenetére
DZ-re van most egy vegyes karakterem,ha csapatban megyünk be és támogatni kell akkor a reclaimer supportot viszem,ha egyedül vagyok akkor csak átöltözöm csapásmérőbe és máris 4500 firearms érték lesz.
(#22307) Anonymus23: Tegnap reggel esett két sentry kesztyű,de mindkettő olyan sz@r statokkal hogy inkább odaatam a két random srácnak akikkel bent voltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest