- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
-
duvi
nagyúr
Igen
Nyugodtan vásárolhatsz ezeknél. Én is evidenciában tartom, ha valami balul sülne el az 576-al. De nem lesz semmi gond. 19K-ért megkapjuk a dobozos verziónkat, a hozzá tartozó sapival és pólóval
Kicsit túlpörögtük ezt az 576 témát, mivel mindenki be van már sózva. Képzelem, hogy mi lesz még itt a hétvégén
-
-
NomadND1
senior tag
Nekem annyit irtak, hogy amíg a készlet tart.
Ebből csak arra tudok következtetni, hogy marhára mindegy mikor rendeled meg, nem teszik félre hanem érkezési sorrendben adják oda.
Ha dolgozol, vagy suliban vagy és csak este tudod megvenni akkor vagy kapsz mindent hozzá, vagy nem.
Sajnos a CD galaxisban nem volt gold , de ott még a póló méretét is elkérték rendeléskor. Az 576-tól csak egy rendelési számot kaptam. Tuti többet nem rendelek tőlük semmit... -
mettek
addikt
Nekem is van egy két screenshotom A játék motorja sokat tud. De ahogy a valóságban is a látvány a fényektől függ. Itt is amikor borus téli napszak van akkor olyan fakó és csúnyácska de amikor megvilágítja az utcát a nap vagy ködben világítanak a fényszórók akkor az majdnem álleejtős.
na meg nem árt hozzá egy jó gép és kijelző.
-
SkyS1gn
félisten
fasza kabátot találtál
-
kinghaxor
aktív tag
Tesztek alapján jobban fut a 390-esen a játék. Sőt a 290x-en is és az csak 4 gb-os. A sima 290 van párban a 980-al. Pont ezért nem hiszem, hogy a vram lenne a drop oka. Főleg nem telik meg 10 perc alatt. Nekem ha éppen olyanja van akkor 5 perc játék után is elkezd droppolni. És hiába állítom lowra, akkor is csinálja. Annyi a különbség, hogy akkor nem 50-ről droppol 10-20-ra hanem 100-ról. Nálam valószínűleg szimplán a ram a kevés. Maga a Win is 1,8 gb-ot eszik nálam alapból. Így marad kb. 6 a játéknak. Van amikor el is száll és kiírja az asztalon, hogy az aero futtatásához kevés a teljesítmény stb. Remélem a teljesben azért még faragnak az optimalizáción. Bőven van mit hegeszteni rajta. Ezek az eredmények semmit sem változtak a zárt béta óta. És itt azért vannak érdekes dolgok. A 980 pedig nem egy rossz kártya. Lehet nem egy Ti de azért az elvárom, hogy jobban fusson rajta a játék mint egy 290-esen. Nagyon nem egy kategória a kettő.
-
Sebestyen01
őstag
Ugy irta hogy neha , az esetek tobbsegeben este benezett 40-50 kore fullon, ez szerintem ha avg-t nezunk nem veszes!
Amugy biztos jobb lesz , jatek kijovetele utan tudnak meg a driveren is igazitani ha ugy van!Plusz addig meg a fejlesztok is reszelik, mert ha jol tudom sli, es cf support sem volt normalis!
-
NomadND1
senior tag
-
birorichard
őstag
"nekem bejött aerosmith leírása, úgyanis abszolút nem személyeskedve írt hanem beleélve magát a játékba."
Szerintem is.
Komolyan, mint valami csajbuli, ahol összevesznek, mert az egyik lekurvázta a másikat.
Na mindegy... ha jól láttam, júliusban adják ki az első DLC-t? Remélem, lesznek közben apró kis frissítések, mert ez így elsőre kicsit sok idő.
-
vegitossj7
addikt
A mi csapatunkban pl. szó nélkül lelőjük aki keménykedik, vagy cukkol a voice chaten.
Ha meg négynél kevesebben vannak "ellenfelek" a Extraction zone-ban, halálra vannak ítélve.
Emellé egy kis rugóvadászat, de oda kell a gear nagyon.
Ez az egyetlen dolog, ami eltántorít...
-
westlake
félisten
Nézz utána, hogy mit is jelent az élősködő szó. Nem a játékstílust írta körül, hanem minket minősített.
"Látom hogy aggasztóan növekszik azon élősködők száma..."
Ha nem veszed észre a célzást, akkor amúgy sincs értelme beszélnünk róla.Egyébként meg nyilván mindenki úgy játszik, ahogy akar. Ők is. Ez még mindig egy játék.
#4088: Mondatelemzés nem megy?
#4091: Fúj.. Undorítóak vagyok. Élősködők!
-
westlake
félisten
Nekem teljesen kiment a fejemből (vagy sosem tudatosult bennem), hogy a Division-t meg lehet venni Steam-en is. Valamiért azt hittem, hogy ha egy kiadónak van saját app-ja, akkor a Steam-en nem elérhetőek a játékaik. Jobban belegondolva, saját maguknak ártanának ezzel (kevesebb bevétel), mivel a Steam már annyira elterjedt, hogy hülyeség lenne nem alkalmazni.
-
westlake
félisten
Akkor erről inkább nem is akarok többet hallani. Ez az a játék (vagyis remélem, hogy az a játék lesz), ami miatt bármilyen VGA-(ka)t megvennék, hogy élvezhetően szaladjon.
Engem az sem zavarna, ha egész NY-ot egyedül kellene megmentenem (PC-n). Tőlem lehetne mindenki más konzolon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest