- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alibiman
aktív tag
>Playernel ha volt taska ha nem megoltuk.
Én nem látok abban különösebb teljesítményt, ha egy 3-4 fős csoport le tud nyomni egy szóló játékost - aki nem kötött beléjük. Ráadásul a játék etikai beállítottságom is azt mondja, ez nem fair. A hírnevét sem öregbíti az ilyen játékosnak, a csapatot inkább hordának fogják hívni, tartani. Az nem hivatkozási alap, hogy más is csinálja. Hogy egy nagyon szélsőséges példát mondjak, a való életben is sokan lopnak, csalnak, ölnek.
Ja, és hiába a négy fő, és hiába az elrabolt láda, jön egy csaló, és leszedi a banda összes tagját pár skulóval, és viszi a zsákmányt. Az elmúlt fél óra teljesítménye 0. És a hírnév sem lett öregbített.
1v1 az már rendben van, vagy ha 1 játékos nekimegy többnek. A PvP az ilyen játékok ínyenc része, ennek megfelelően kéne kezelni minden oldalról, szerintem. :-)
-
dvd24
senior tag
Az assault rifle helyére szerintem CHC, és a térdvédőre is mehet nyugodtan CHD, a lényeg h a vérzésből minél többet hozzál ki, és mivel critelhet is ezért kell a nagy CHD.
Én úgy kompenzálom a kis skill power miatti kis self healt, hogy nem a first aid skillt használom, hanem az immune ládát, azon kis skill powerrel is 30 másodperc körüli a CD, és ha lerakod és azonnal felrobbantod akkor nagyobbat is healel rajtad mint a first aid +overhealbe is rakhat, vagy adott esetben lennt hagyhatod, hogy ne tudjanak felgyújtani, vagy sokkolni.
-
용 Bob
senior tag
Még csak teszteltem, illetve kell hozzá még vagy 1000 divtech, hogy használható legyen.
A predator szettben járkálok nagyobb részt, mert GE alatt (amin meglett minden része) ebben farmoltam. Gyorsabban darálja a mobokat és magasabb pontszámúak benne a szett itemek.Fura is volt, amikor nomádban lőttem az elit mobot, félig hagytam az életerejét (bleed, majd elvégzi a többit), erre látom, hogy nem akar elföldelődni
Tegnap éjféig stremelt egy 4-es magyar csapat a twitch-en és volt egy nomád, akit 7-en lőttek, de nem feküdt ki. 3x adta be neki a max healt egymásután...
-
dvd24
senior tag
Elméletben ez lenne, de gyakorlatban még mindig egy nagy nulla a játék aggro / threat rendszere, hiába pakol magára minden lehetséges +threat módosítót az ember akkor is azt lövik aki a legdurvább damage-t tolja vagy a legközelebb van. Azt kellett volna, hogy a 6-os bónusz +2000% melee dmg helyett +2000% threat-et ad. Na úgy lenne egy igazi tank szet a D3.
-
arnikusz
veterán
Mivel benne van az eseménylistába igen, mert korábban szó volt hogy csökkentik 650-re a GE creditjét, ha nincs az eseményben az adott küldi.
Reggel olvastam 875-öt a kihívás és boss mellett annyit adna egy körben?
Meglátjuk.
Marad a napi 10 lexi minimum az biztos az eseményhez tarozó küldiket meg csak csapattal szombat vasárnap. -
BladePocok
tag
-
dvd24
senior tag
-
Anonymus23
veterán
De onnan méri, csak bosszantó, mivel ezt konkrétan előtte is mérte. Egy csomó egyéb statisztika nem volt (pl milyen fegyverrel, melyik frakció, miegymás), de ez már volt mérve előtte is, igazán beadhatta volna, úgy mint sok egyéb bravúrt, amit amikor először beléptünk 1.7-be elkezdte sorolni.
-
용 Bob
senior tag
2 hónap alatt 3 db classed cuccot kaptam...annyi zöld felszerelésem van már a lerakatban, hogy mostanában már inkább szétszedem őket alkatrésznek.
5-ös szintű szűrőt hogy lehet szerezni? Vagy mi mutatja a számát?
Meghallom, hogy oroszul hadoválnak, elkezdek ellenkező irányba futni LOL
-
용 Bob
senior tag
G36C most a legjobb 328.000 DPS és 6500 tűzerő (ennyi max. amit kibírtam sajtolni a felszerelésből). Még több lehetne, de akkor az Alpha/4 set-et meg kellene bontanom.
MP4-re DZ kreditet gyűjtök. A talentekkel meg az a baj, hogy újrakalibrálni csak 1-et enged. A G36c-re állítottam egyet amit arnikusz ajánlott. A fogékonyt sorsolta. LVOAC-ot még soha nem dobott se DZ se sima boss..
-
xyvalaki
aktív tag
Értem én. Csak így az esélyedet rontod. Ez tiszta matematika és azon belül is a valószínűség számítás.
Azt hogy mi mindent osztottam meg, csak úgy tudom bizonyítani ha az ismerőseim elmondják. Arról meg hogy mi van nálam, meg egy videóval, ha szükséges. Pedig 70%-ban egyedül farmolok. Amikor meg nem, akkor inkább playerek ellen harcolgatunk.
Kár hogy nem PC-n vagy. -
xyvalaki
aktív tag
Mert az esély bossonként van, nem ölésenként. Ha csak a 8-9-ben farmolsz, rontod az esélyedet. Én néha lejjebb is megyek. Meg a kintieket is letudom, naponta 3x. De tényleg fura hogy van olyan akivel ha megyek, senkinek nem esik semmi, soha. Neki hiányzik mindenből 2-3. Igaz, ő megcsinál háron négy bosst és megunja hogy nem kap CF cuccost és megy legendarira orbaszájba. Nekem is volt hogy három napig semmi. Aztán elkezdi szórni hogy nem győzöm eladni, vagy elajándékozni.
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
Kétféle az egyik Barrett, Ferro, Shortbow, Specialized, Skull, Nimble- ez ha egyedül vagyok bármely területen.
Virgonc, Refressed, vagy Tenacious, Shortbow, Specialized, Skull, Nimble.
Skull kesztyű volt 2 jó, de az elmúlt 2 napban a PVE bossokatmind a 4 alttal megcsináltam és még 4 esett.
Alig váron 1.8-at, hogy kimaxoljam mindkét változatot.
A ferro maszk változni fog kap még plussz tulajdonságot. -
arnikusz
veterán
Reggel a napi 5. Ládából meglett a hiányzó Striker kesztyű 856 páncéllal.
1.8 ban majd felpofozzuk. Így már több ládát nem veszek, a 10.000 jó lesz a következő eseményre. A Reclaimerből, meg fogok egy DPS t csinálni,van 3 szettrevaló, a Sentryből meg négy teljes.
De fő szett továbbra is a Csillag, meg az Exo arany lesz.
DVD 24 ott lesznek a heti HVT-k 4 alttal hoznak szépen. A napi 2-3 óra alatt a napi 10 láda meglesz. Szerintem most se vettem 50-nél többet. -
dvd24
senior tag
Ha megvan mindhárom setből mind a hat akkor nincs sok értelme ládákat nyitogatni, és ha az ember félrerak 10000-et akkor a következő GE-n egyből nyithat párat az újak közül. Ráadásul PTS-en jelenleg úgy áll a helyzet, hogy Lexington és Clear Sky kevesebb GE creditet fog adni, hogy ne aztokat farmolja mindenki.
Amúgy nekem kb 40 láda után lett meg az összes set, de olvastam olyanról akinek 60 után sincs komplett setje, szóval gyűjtögess még
A jutalom meg 3 fajta maszk, de ezek GE commendationhöz kötöttek, illetve néhány plusz láda a végén attól függően, hogy hol végzel a leaderboardon.
-
törölt tag
Leírhatnám megint, hogy norti korábban linkelte a hivatalos, részletes magyarázatot, de ahogy valószínűleg azt se olvastad el, úgy gyanítom ezt se fogod.
Csapatos a médiával skill megkötés, az adja azt az ocsmány fejet.
Mindent lehet kivéve láda, first aid és recovery link. A nomád 4-es talentet írták, hogy bajos lehet így az nem ajánlott.
Solyómra nekem 2 nomád 3 taktikus, relentless táska volt berakva plusz seeker és pulse turret. A talentek: on the move, combat medic, battle buddy, critical save. Plusz sok elektronika. -
arnikusz
veterán
Én szeretem ha visszahealel, a skill haste is 33% rajta.
Próbáltam 8700 tűzfegyver mellett 110-ezer képzettséggel annyira nem volt jó.Magányos csillag classified szettnél, ha MG5-öt is használ az Agent - nehéz tölténykivető rugót rakjon bele- 50-es tár és majdnem 900-ra feltolja alapból az RPM-et.
-
arnikusz
veterán
A tegnapi Deadeye tatyó 1136 páncél és egy fos egyéb tulajdonságokkal igen.
Ha van kedved megcsinálod a 267 commendation cuccot és annyi, ja kaphatsz ládákból vanity gagyikat.
A következő esemény pontos dátumát nem adták meg, de szeptemberben biztos lesz.
Az UBI fellelkesült a visszatérő játékosok nagy számán az alatt az 1 héten és volt elgondolás már havi 2 GE eseményről is.
Azonban szeptember 6. Destiny 2.
-
arnikusz
veterán
Hetit nem érdemes csinálni abból nem esett semmi használható.
Ezt a PVE és DZ bossokat viszont igen.
Áthoztam az 5 Deadeye classifiedet erre az altra, de nálam megmarad PVE-re.
A Magányos Csillag classifiednél beraktam a kedvenc MP7-emet és Hudson napi kihíváson szépen adta és rombolta a dagi lángszórósokat. -
Snip3r_HUN
addikt
PvE/PvP-re egyaránt jó szett. Az 5-ös bónusz még 15% egzotik sebzéstűrés,a 6-os bónusz pedig mindenkire hat csapatban 30 méteren belül:
Final Measure
5 Piece:
+15% Exotic Damage Resilience
+15% Protection from Elites6 Piece: Improved Final Measure
When a grenade is defused the player and all group members within 30 meters gain a buff based on the grenade type that was defused.
-EMP/Shock: Skill power increased by 20% for 8 seconds.
-HE/Incendiary: Weapon damage increased by 20% for 8 seconds.
-Flashbang/Tear Gas: Damage Mitigation increased by 20% for 8 seconds. -
arnikusz
veterán
Seeker helyett Turret.
Ninja bike ad plussz bónuszt a következőképpen 1db zöld szett elem 2-es lesz , 2db -3-as, 3 db 4-es lesz.A ma linkelt 3 Taktikusból 4-es bónusz a 2 Firecrestből 3-es bónusz.
Csinálhatsz olyat pl. Ninja bike , 2 Predator- 2 Taktikus-Savage. Itt megkapod a 3-as Predator és 3-as Taktikus előnyeit.
Variálhatsz magyarán.
Anonymus akkor ma nálam nem lesz semmi más csak ez + bontás a telepítés után.
Mit tud az a Lvoa-c?
Most már az új maszkokhoz, csak kellesz arra a karakterre valami fejfedő. -
-
arnikusz
veterán
Igen egyedül játszónál láttam, a mostani 180 ezres képzettség jó, egy kis tűzerő kéne még, meg a Virgonc mellényt berakni, mert a csapattárs által nyújtott healt így bukom Banshe mellényben, lehet tényleg be kell áldozni a Savage kesztyűt, de majd a következő alton itt már csak 6 szint maradt vissza a 99- hez.
-
-
arnikusz
veterán
Mellény tervrajz nincs meg?
Igaz 100 ból egy ha jó.
Bullfrog hiába nagyobb az rpm, igaz a sebzést felhúzza, de veszettül rángat, Strikernél is csak szemtől szemben ér valamit, de a játékos meg elmozog, így csak mob ellen tolja fel 100%- ra a sebzést pl. Warrengate Legendaryn. -
Snip3r_HUN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Opel topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest