Hirdetés
- Yettel topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
-
Mobilarena
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
Sziasztok
Kb 80%-on van a cikk, elkezdtem feltölteni a PH! játékoslistát, ha valaki szeretne fent lenni rajta már megjelenésre, küldjön egy privit az origin nevével.
-
törölt tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
smoke

messze a legjobb cucc, amit titánra lehet rakni. a vortex nem ér annyit, mint amire képes. ráadásul mindig az szívja meg aki először használja. a füst viszont brutál módon sebez titánt, gyalogost egyaránt. a c4 pedig a leghasználhatóbb az összes "eldobható" tárgy közül. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Ez a játék lényege, hogy megöljön. Ne szállj ki, nuclear oszt szevasz. ^^
-
eLit-MiLan
őstag
-
törölt tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
pedig milyen jó is az.

én amikor katapultálok szoktam megszórni az alattam levőket. elég brtuál módon sebzi a pajzs nélküli titániokat is.
-
L4mie
veterán

-
törölt tag
válasz
szallasi007
üzenetére
ő jött a grafikával, én csak mellékeltem egy képet, hogy milyen "szép" low beállítások mellett és cáfoltam rá a dologra. felőlem akárhogy kinézhet ha a játék jó, de a cod-ról még ez se mondható el a lagkomp miatt és a tömérdek csaló is rátesz egy lapáttal, nem beszélve a tömérdek camperről. itt csak akkor találkozok velük, ha challenget csinálnak.
a vélemény ugyebár mindenkinek szabad, csak azon ment a fennakadás, hogy miket hozott fel ellenérvként. -
Zedz
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Aztán mivel nem vagy annyira jó mint a tapasztaltabb játékosok életedben nem fogsz Titánban ücsörögni. Végül is ez így fair mindenkivel, aki béna az maradjon ágyútöltelék. De amit az előttem szóló kolléga mondott, lövöldözheted a botokat nyugodtan, ha azt akarod, hogy levadásszanak. Én egyszer álltam neki botokat farmolni a fegyver kieg miatt, killcamon meg csak annyit láttam, hogy aki levadászott az mögött még ketten jöttek.

-
tarBubbles
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
De még mindig ezen megy a sírás? Pont jó így. El kell menni Pilot Hunter módba, ott nem érnek pontot, csak CD-t. Sőt, néha életveszélyes botokat ölni, mert akkor máris tudják hol vagy és jönnek levadászni.
Attrition módban pedig agyag galamb lövészet megy. A célod, hogy te jobban csináld mind az ellenfél és ebben annyira akadályozd amennyire csak tudod. -
gyuribácsi88
addikt
Azért azt ne felejtsük el hogy a COD-nak ez már az isten tudja hányadik része, és kb pont lefossák az egészet, ez meglátszik abból hogy az összes platformon hibás a játék, az egyiken ez a gond vele, a másikon az. A titanfall meg a One legnagyobb húzó címe (szerintem inkább mentsvára, mert ha ez nem jött volna be nekik akkor igen nagy gondba lettek volna, mivel ez volt az egyetlen játék ami az eladásokat 80%-al meg tudta dobni) ezért ezt összerakták rendesen, meg ugye ez egy "újnak" mondható csapat, és bizonyítani akartak.
Ettől függetlenül a véleményem ugyan az mint amit a beta tesztelés után mondtam; 2014-ben ne szúrják ki a szememet egy olyan játékkal ami rogyásig van botokkal

Sokan mondták hogy hát a botok helyén nem lehet emberke mert akkor annyi titan lenne a pályán hogy borzalom, mondtam hogy erre is lett volna megoldás, méghozzá az hogy az kap titan-t, aki mondjuk az első 3 percben minimum megöl mondjuk 5 embert, és akkor is csapatonként max 3 titan lehetne, hogy ne legyen az egész pálya tele robottal. Szóval meglehetett volna csinálni ezt sokkal jobban is, csak hát ennyire futotta a képzelőerőből.
Félreértés ne essék, én imádom az fps játékokat, COD, BF, CS:GO, Arma, de ezt nem voltam hajlandó benyelni hogy robotokkal teszik nekem tele a pályát. És ráadásul olyan robotokkal akiket olyan könnyű megölni hogy vicc. Szóval értem én hogy a noob-ok miatt kellettek a botok, hogy a low játékosnak is legyen sikerélménye, de ez számomra akkor sem elfogadható.
Nem akarok senkit megsérteni, ez csupán az én személyes véleményem.
-
szallasi007
őstag
válasz
üzenetére
ja értem vagyis nem
azért szidja mindenki a COD-ot mert lowon szánalmasan néz ki vagy azért mert sz@r a multija (lag, csiter hegyek meg még mittudomén micsodák, amit nem tudok mert nincs meg nincs tapasztalatom szóval nekem tökmindegy milyen)?
a tf egy csak és kifejezetten multis játék, amibe ugribugrizni kell meg nagy böszme gépeket irányítani és mellé lövöldözni az adott hitbox-al, amit vagy elfogadsz vagy nem, de az hogy lowon mutogatjátok hogy de csúnya bezzeg a másik játékba milyen "szép" a low.most például azt sem értem az a két kép amit linkeltél mit reprezentál? hányadék okádék már a fű, meg pixelhalmaz a katona, nevetséges 90-es évek kinézete van a vezetéknek - ha Carmacknak annak idején lett volna még türelme a Doom 1 szebb lett volna - és még sorolhatnám.
egyébként azt sem értem miért jó bemenni egy adott topikba és úgy nyitni hogy az adott termék, brand, szoftver, autó vagy akármi az rossz? legjobb példa mikor a szakértő inteles legyalázza az amd-t vagy nvidia-s az amd-t. minél drágább géped van annál jobb lesz a graf és folyamatosabb a játékmenet, mit a tökömet nem lehet ezen megérteni komolyan nem értem.
nem ellened irányulnak ezek az agyoniskolázott kérdések és válaszok, szóval ne értsd félre

-
eLit-MiLan
őstag
Na igen, itt már látszik hogy mennyire low is a graff codba

-
törölt tag
válasz
szallasi007
üzenetére
ez egyfajta revans volt, amiért sokan szidják a codot.
bár nem vagyunk egyformák és mindenkinek más tetszik, nekem azért elég furcsa ellenérvek hangzottak el a tf-fel szemben. illetve pont olyanok, amikben a "konkurencia" sem jeleskedik.
egyébként engem érdekel, hogy éppen az fps. bár én nem is rugózom a grafikán.
ja itt van két kép a low ghostsról, ha valakit érdekel (1920*1080, minden más low/off)
1
2 -
szallasi007
őstag
válasz
cashback
üzenetére
Nem védeni akarom a Titant, de mi a retkes izéért játszol valamivel low grafikán egyáltalán, aminek kb az a lényege hogy mindent Highra tehetsz akkor is elfut egy ma átlagosnak mondható gépen (nem Ultrán hanem Highon)? Szerintem mindkét képen retek módon néznek ki nálad a játékok ami persze nem gond csak senkit nem érdekel.
Nem gond hogy nincs pénzed pc-re, és kicsit régebbi gépen próbálod ezeket a játékokat játszani csak akkor ne siránkozz.
Vagy annyira pro vagy hogy neked kell a 200+ fps és csak lowon van meg?Ha igen, akkor meg minek sír a szád hogy mekkora fos a TF meg hogy néz ki, ha meg nem akkor kit érdekel?Egyébként meg ki erőszakoskodott veled hogy vedd meg? Én is megvettem, én sem játszok vele, (nincs rá időm
) de ezért nem kezdem el, hogy milyen fos a grafika meg a játékmenet. Volt open beta ki tudtad próbálni és millió +1 stream van ott is látni miről szól a játék, COD-ot többek között azért sem vettem meg mert nem tudtam kipróbálni most meg sokallom az árát és mindenki szerint "szimpatikus" a játékmenet multiban 
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cashback
üzenetére
Ez nem lowon van, image quality-t vedd le. Egyébként Titanfall 11300ft season pass-szal míg Ghosts picivel drágább de legalább hulladék. Alig van játékos abból a java csaló, kempelés megy ezerrel ha nem lagol épp a host vagy a lagcomp nem öl meg.
Esetleg titanfall-nál beállhattál volna egy fallal szemben hogy még kevesebb látszódjon.
-
cashback
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Jogos. my bad.
Ha végre megy a PH rendesen akkor linkelem a saját képeimet, hogy én hogy játszok vele.
Ghosts low, Titanfall medium.Viszont a tényen akkor sem változtat, hogy a grafika béna. A játékmenet silány. A mozgás gagyi. Az aláhúzott részeket lehet variálni is nyugodtan.
Egyébként a lényeg, hogy én itt befejezem a "sírást" ezért a 10ezres szemét miatt.
De jó volt látni, hogy másnak sem tetszik az ilyen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Hagyd, el se kell inditani a ghostot es ugy szebbjobb
...
-
cashback
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Hát de én nem ezt mondtam.
Hanem hogy, ha low-ra tolom mindkettőt akkor szebb a ghosts.
Persze, hogy szebb a LOW vs FULL esetén az amelyik maxolvavan van. -
cashback
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Melyik része?
Bizonyítom mindegyiket... nem a levegőbe beszélek.
A játékmenetet és kezelhetőséget hagyjuk, mert az mindenkinek más és más. Nem feltétlenül tetszhet mindenkinek.Grafika?
Ne mond már, hogy szebb a Titanfall 4éves grafikai stílusa.
A Ghosts-ban annyi élsimítás és effekt van még low és full kikapcsolva is, hogy a Titanfall full grafon nem éri be. Keresek majd teszeteket neked. -
törölt tag
válasz
cashback
üzenetére
nekem tetszik a ghosts. ha visszaolvasod amiket írtam korábban láthatod, hogy miért "sírtam" és mi ölte meg a játékot számomra (lagkomp/csalók). illetve felemeltem a szavam pár op cucc ellen, de az itt is van. most azért "lázadtam", mert tapasztalatból mondom, hogy hülyeség a mi fut lowon jobban duma.

-
-
törölt tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
hagyd, talán ő az egyetlen akinek a ghost normálisan, akadás és lag nélkül megy az egész fórumon/országban/világon.
a játéknak igen szerves része a jetpack, az emberek hülyék lennének nem kihasználni. itt egy kicsit másra épít mint a "lövök 5 lövést egy pontba és meghal, mert nem tud kitérni" elv. ja és barátosné laptopján (dell 7720) mindegyiket lowon játszom, hát a ghost semmivel se szebb és még sz*rabbul is fut jóval.

-
-
cashback
őstag
Most az elmúlt 1:40percben úgy döntöttem, hogy ennek a játéknak nem adok további esélyt.
Megvettem, de hiba volt. A Ghosts-t szidóknak hittem, hogy ez egy sokkal jobb játék mint az új COD rész.
Hát gyerekek... nem tudom ti mivel játszotok, de ez valami szörnyű.Össze-vissza ugráló emberek... én nem szenvedek motoros tic-től. Így számomra szinte élvezhetetlen ez.
A fegyverek célra tartása borzalmas.
Lényegében 2mód játszható, a többi semmit nem ér.
Grafika az valami vicc. Ghosts low beállításokkal (mert nálam úgy megy simán) szebb képet ad mint ez fullon (amin persze már akadozik - low-on meg egyszerűen ocsmány) -
Eversmann
senior tag
Titanfall Expedition DLC Coming in May
link3 új térkép (Runoff, Swampland és Wargames), mocsári környezetben fog játszódni

-
mcsabee
senior tag
válasz
Lacek89
üzenetére
Lehet ilyen megállapodás, de erre kevés az esély. PC-re valószínűleg borzalmasan keveset adtak el a konzolos változathoz képest, és egy exkluzív játék alól ritkán szedik ki a szervereket 2 év után, így ha konzolon még játszanak vele, és lesznek szerverek, valószínűleg a sokkal kisebb PC-s réteg is ugyanúgy játszhat majd tovább, ez a Microsoft és az EA érdeke is.
Én nem is emlékszem olyanra a múltból, hogy úgy akartak játékosokat rávenni egy új epizód megvételére, hogy lekapcsolták az előző rész szervereit. Akár utálod a Microsoftot, és az EA-t, akár nem, még ők sem csinálnak ilyet, 4-5 évig van támogatás általában a játékaikhoz (vagy még tovább), kivéve a FIFA-hoz, mert ott kétévente lelövik a szerókat, idén év elején a FIFA 12-nek a szervereit lőtték le, de ott évek óta ez az általános szokás, mivel a FIFA-játékok esetében csak nagyon kevesen maradnak meg az előző részek mellett.
-
-
cashback
őstag
Gyakori ennél a játéknál a "Lost connection... Welcome to the main menu!" ???
-
Lacek89
tag
válasz
mcsabee
üzenetére
Attól még a köztük lévő megállapodás tartalmazhatott egy olyan opciót hogy az MS csak bizonyos ideig hostol. Cserébe megkapja húzó címnek a konzoljaira, meg ugye PC-re.
Valamilyen módon meg rá kell venni az usert hogy megvegye a soron következő részt, nehogy már évekig ugyan azzal játsz, és ezt simán kinézem belőlük. Mármint a szervertámogatás leállítását.
-
mcsabee
senior tag
Nem lövi le az EA két éven belül a szervereket.
Utána lehet vele tovább játszani.
Mivel addig lehet aktiválni a Season Passt, ezért valószínűleg utána már nem lehet kapni.
Régi generációt?
A Titanfallhoz pont nem kell egy EA szerver sem, mivel kompletten a Microsoft szerverein fut a cucc, a roppant népszerűtlen "felhőben". -
oriic
HÁZIGAZDA
Érdekesség, ismerős írta:
"Egy érdekességre bukkantam:
A Titanfall szezon passz leírásában ez szerepel:A TARTALOM BEVÁLTÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2016. MÁRCIUS 11.
Szóval az EA 2 éven belül lelövi a szervereket?
Utána mi lesz?Nem lehet majd szezon passzt venni?
Vagy csak eddig támogatja a régi generációt?
A Titanfallhoz például pont kellenek EA szerverek, mert offline nem játszható.Érdekes."
-
Xaels
félisten
Srácok van errefelé valaki aki nem játszik már vele és nincs más az accountján? Megvettem a laptop-ot és szeretném megnézni, hogy fut-e rendesen. Diablo3 megy egész jó beállításokkal.
-
RMZ250
senior tag
Lehet meggondolom magam azt este generációt váltok

-
mcsabee
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ahogy egyre magasabb generációba kerülsz, úgy lesz egyre nagyobb a szorzód a meccsekben megszerzett XP-re.
Itt pontosan le van írva minden: [link]
(#2152) Zedz: Senki sem tud erről semmit.
-
Zedz
addikt
Az új játékmódok és egyebek az a DLC-vel, vagy valamelyik patchel fognak érkezni?
-
wwenigma
Jómunkásember
De vicces ez a patch, 90 megát szed le az oriigin de azért éppen átgyúrja a 36G audiót.

Valami 12 óra alatt lettem 46.szint asszem, megy ez.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A legjobb fegyvert az már a legelső szinttel megkapod titánra és katonára egyaránt (r101, chain gun), szóval azokkal nincs gond. A challenege ami egy picit bajos lehet, mert rákényszerülsz általad esetleg utált fegyverek használatára is. Az igaz, hogy pár kiegészítő elveszik, de a legjobb cuccok alacsony szinten kaphatóak.
-
RMZ250
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Tehát összefoglalva szerintem így van:
GEN váltáskor 0. szintről kezdesz, tehát elveszik minden(mint a COD)
Következő GEN váltáshoz nem elég csak újból 50. szint(nem úgy mint a COD)hanem meg kell csinálni az előírt prestiget.kribe úgyúgy
-
kribe
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Elvesztesz mindent kivéve az unlockolt titánokat és a burn card paklidat.
-
RMZ250
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen arra gondoltam. A feloldott fegyókra meg a felszerelhető kütyükre valamint, hogy újból 0-ás szintről kell kezdeni. Mert a CODokban így volt, ha prestigeeltél akkor elveszett minden és 0-ról indult a szint. Akkor lehet itt nem így van

Most nézem a képeket és hát szerintem itt is így van mert a GEN biléta után változók a szint számai tehát 0-ról kezdesz megint.
-
mcsabee
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem automatikus a G2, hanem előfeltétel nélküli. Ha elérted az 50-es szintet, megjelenik a Regenerate gomb, és simán generációt válthatsz, ha akarsz.
(#2134) tarBubbles: Pontosan az az értelme, amit a neve is sugall, presztízst ad. Egyfajta e-penis mérő. Ezen kívül extra kihívás is a játékosoknak, mert azért nem egyszerű elérni egy átlagos, nem kocka játékos számára a G10-es szintet.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
A lobbiban szoktam nézegetni a gamer card-okat. Ott ugye ha rákattintok valakire látom az összehasonlítást, hogy ő mennyi órát tett bele a játékba, és mennyit én. Ez a box saját mérése, nem tudom mennyire hiteles, de láttam már kb tíz órás g5-öt, illetve a harmincvalahány órás G5-G6 teljesen általános. Ezért nem értem, hogy van ez.. Nekem kb 15-20 óra lesz a G2 ha jól sejtem.

RMZ250: a G2 nem automatikus 50-es szint után? Tegnap olvastam utána, és úgy láttam, hogy ennek semmi egyéb feltétele nincs. Egyébként nekem is összejön néha egy-egy kiugróan jó kör (nem ennyire jó mint Neked
)De összességében egyre jobban megy, és kezd bejönni a játék..

-
RMZ250
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Általában sokkal rosszabb köreim vannak, ez most nemtom hogy lett ilyen jó

Én 35 óránál lettem 50-es. Nem akarok prestiget váltani, nincs kedvem előröl kezdeni a gyűjtögetést. Örülök, hogy megvan minden cucc azt kész. Amúgy tetszik a játék meg minden de sajnos nem látok benne akkora jövőt, hogy sokáig nyomjam és eljussak a prestige végéig. Sokszor idegesít, hogy leölök 20+ botot aztán összefutok egy igazival az meg egyetlen lövéssel leterít. Nem jól van ez így szerintem
Régóta CODoztam de az uccsó rész már betette nálam a kaput és kidobott pénznek éreztem.
Nem tudom itt foglalkoznak e a néppel és esetleg lesz e később bot nélküli csatamező vagy valami? -
eLit-MiLan
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Miért érne el valaki is 10 óra alatt G5-re? Esélytelen.....Ha a challengere célzol, hogy ott valakinek 10 órát mutat, az is resetelődik minden prestigenél.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
tarBubbles
üzenetére
Nagyából már értem a lényegét, vagy legalábbis azt hiszem.
Minél több challange-et próbálok megcsinálni, különböző fegyverekkel... Csak az nem világos, hogy valakinek hogy sikerül tizenvalahány óra alatt eljutni mondjuk G5-ös szintre, nekem meg ugyanannyi idő alatt G2-re sem.
Oké kezdő vagyok, de ez ennyire sokat számít? -
tarBubbles
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
akkor most mondja el valaki, hogy mi értelme van ennek a prestige cuccnak?
-
bulikavagyok
nagyúr
-
Thunder82
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
megy fel a PACH szerintem próbáljátok meg kicsit később.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Nálam One-on dettó. Gondolom server error ...

-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Ti betudtok lépni a játékba? Nálam a connect részig jut és ott meg is áll és csak próbál csatlakozni.
-
mcsabee
senior tag
Már nem tudom szerkeszteni az előzőt, de itt vannak a változások a patchben: [link]
-
mcsabee
senior tag
"Update coming later today with private matches, gooser update, etc. We'll post lots of info on it as it rolls out."
Forrás: [link]
-
atis1224
tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Keresztesi cheater

-
törölt tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Taníts mester... Nekem úgy nem adja. Remélem emiatt nem leszek tök égő. Illetve személy szerint érzékenyen érint, ha romlik a statom, ami amugy sem valami hű de jó.
Szerk.: abban egyetértünk, hogy a legkisebb scope a leghatásosabb.

-
törölt tag
A regen-hez úgy tudom csak 50 kell.
A charge rifle meg minden módon kezelhetetlen.
Egyébként lassan végzek a dmr-rel, 1-2 gyilok hiányzik csak. Kicsit furcsa volt kempelni, mert világ életemben utáltam őket, de ez rákényszeríti az embert, hogy ezt is jól csinálja... Ilyen téren viszont jók ezek a kötelező dolgok, mert a játékos a végén mindenben jó lesz.
-
törölt tag
A critical találat mit jelent pontosan? A kegyelem lövést vagy azokat a pirosan fénylő nagyobb sebzést adó területek találatát, amik akkor villannak fel, ha leszedtük az ellenfél pajzsát?
-
Thunder82
aktív tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
ITT tessék bejegyezni magunkat
ha már ilyen jól megy 
-
Stanchore
senior tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Az szép
Mivel toltad? -
törölt tag
megkövetem magam. van nagyobb f.., mint a railgun challenge.
ha valaki jót akar magának a dmr snipert ne hangtompítóval használja. még egy gruntot se tud picit nagyobb távolságból leszedni.
igazából jók lennének ezek a challengek, ha az ellenfél tényleg mindig ott lenne ahol éppen látjuk és nem pár méterrel odébb. így marad a pályánként mindenből 1-2 "pont".
ja arról már inkább nem is írok semmit, amikor 1v1 titán küzdelemben leszedem az ellenfél életét minimumra quad rockettel, majd éppen tárazok amikor arra jár a társam és bezsebeli előlem a doom-ot.
-
wwenigma
Jómunkásember
Pár ember felvéve, szabvány nevemmel vagyok originen.
-
kribe
őstag
-
törölt tag
válasz
run4fun
üzenetére
car smg messziről? le a kalappal
próbáld akkor a pimpelt shocit. az kb egy szinten butaságban az okos pisztollyal. célozni is annyira kell vele (semennyire csak irányba tartani). 
a r101 tényleg brutál jó fegyver lett, lehet azért se raktak bele több ar-t a játékba. minden tulajdonsága kimagaslóan jó. mondjuk milyen jövő háborúja az, ahol ahány katona annyi fegyver.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Fujifilm X
- Túra és kirándulás topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azért szidja mindenki a COD-ot mert lowon szánalmasan néz ki vagy azért mert sz@r a multija (lag, csiter hegyek meg még mittudomén micsodák, amit nem tudok mert nincs meg nincs tapasztalatom szóval nekem tökmindegy milyen)?
) de ezért nem kezdem el, hogy milyen fos a grafika meg a játékmenet. Volt open beta ki tudtad próbálni és millió +1 stream van ott is látni miről szól a játék, COD-ot többek között azért sem vettem meg mert nem tudtam kipróbálni most meg sokallom az árát és mindenki szerint "szimpatikus" a játékmenet multiban
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így sem könnyű játszani, de újra kezdeni alap fegyverekkel/képességekkel..

..de remélem ma már túl leszek rajta. 
Minél több challange-et próbálok megcsinálni, különböző fegyverekkel... Csak az nem világos, hogy valakinek hogy sikerül tizenvalahány óra alatt eljutni mondjuk G5-ös szintre, nekem meg ugyanannyi idő alatt G2-re sem.
De miért nem vagy már legalább G2-es szinten 39 óra után? Vagy ez min múlik egyáltalán? Én 12 óra után tartok 46-os szintnél, és nagyon bosszant, hogy mennyire nem haladok...