- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
ndave92
üzenetére
4GB os VGA-m van, de csak high on van,
még valami le van véve a biztonság kedvéért, többi maxon, de megvan a megoldás
itt melóhelyen is fel van téve, hasonló a gép.Otthon......................Meló
i5-2500......................i7-4670
8GB RAM..................8GB RAM
270X 4GB..................7870 2GB
Titanfall - HDD-n.........Titanfall - SSD-nszóval munkaidő után lehet letesztelem itt is tapasztalom-e a fent említtetettet, eddig csak 2 kört mentem, mert nem volt időm játszogatni munka után...
net munkahelyen fele sávszél, ugyanaz a szolgáltató, így nem fogja túlzottan befolyásolni a dolgokat. -
ndave92
aktív tag
Hmm, ez elég érdekes. Nekem is HDD-n van, 7200rpm, mellé 8GB RAM, de nem szokott ilyen problémám lenni. Néha van mikrolagg, de nem zavaró. Minden maxon van, V-Sync ON, élsimítás is be van kapcsolva és simán játszható. Milyen textúra beállításokkal tolod? Lehet elég lenne csak lejjebb venni, nem? Egy próbát megér, hátha nem swapelne annyit.

-
ndave92
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Este 10-11 körül is jó lenne még?
Én vevő vagyok rá, mint mindig. 
-
birorichard
őstag
Valaki jön este játszani?
-
L4mie
veterán
Lehet, hogy hiába írja ki a stabil 62fps-t amikor sokszor úgy érzem nincs annyim,
Ilyenkor tekeri a vinyót 1000-el? 5200 as háttértárnak szántról futtatom... de gondoltam a 8GB ram elég lesz mellé....ezek szerint nem mindig...Tudom nyilván érdemes átpakolni ssd-re csak elég melós lenne helyet csinálni neki....
jó lenne ha menne alatta az Afterburn, jobb lenen több dolgot monitorozni :/
-
FuRiONight
addikt
Komolyan mondom ez a shotgun..

Kinek hogy tetszik a játék?
-
Edem05
őstag
BURN CARD - Titanfall: Dropouts Ep. 1
Hát ez hatalmas!

-
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Hiába foglalja ha b@szik rá mindenki és nem védi. Na tényleg OFF.
Ez alatt most nem rá gondoltam, hanem a stat alján lévő 3 emberre pl.
-
Casanova*
veterán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
ph csapatot kell összehozni és akkor lehet együtt alázni a népet. de ám összejátszani,mindenki csapatjátékos legyen,a csapat győzelme a fontos,nem a statod.
wwenigma összehozod a ph csapatot? -
Ra's al Ghul
senior tag
Nem értem.
Akár hányat megyek akár milyen jól játszok mindig a vesztes csapatban vagyok... ilyen gecire nincsen. -
törölt tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
köszi.
látom épp játszol. mit tolsz? csatlakozhatok?

-
törölt tag
a következő regenhez szükséges challengek összes szintjét teljesíteni kell? épp a shotgunt nyúzom emiatt. ez valami brutál erős lett.

-
Stanchore
senior tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Legnagyobb filmek egyike. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Álomháború. Hatalmas film, kell agy a megértéséhez de a vágatlant nézzétek meg ha belefogtok.

-
eLit-MiLan
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
3 DVD-s.
Ha nincs meghívás, akkor MSI Afterburner + Frapsot ki kell kapcsolni indítás előtt, xfire maradhat.
-
run4fun
tag
Akinek nincs in-game barátmeghívása:
1. Origin In-Game bekapcsolása:
Origin fül -> Alkalmazásbeállítások -> Origin játékpanel -> pipa az "Origin játékpanel bekapcsolása" menüpontra
2. Xfire In-Game kikapcsolása:
Beállítások menü -> Játékok fül -> katt a Titanfallra -> pipa az "Xfire kikapcsolása játék közben" menüpontra
-
gyáliSanyi
őstag
Egyébként a PC-s dobozos kiadás az hány DVD-ből áll?
Ha már van Xbox One Titanfall, akkor itt a Titanfall PC-s egér.
-
mahoni
tag
nektek van menübe egér kurzor? nekem nincs

-
dantambt
tag
Aki akar engem is felvehet. TS-t tudok adni. Origin: dantambt6
-
ndave92
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
RMZ250
senior tag
Én azt vettem észre, hogy az ökölharc sokszor hatékonyabb mint ha lőném. Tegnap egy csomószor ököllel ütöttem ki az ellen titánt. Az meg külön poénos, hogy amikor egy Stridert kezdek el püfölni akkor 2-3 maflás után letépi a karját és azzal veri agyon
Később ha feloldódik a "Big Puncs" vagy micsoda akkor lehet még erősebbet üt, vagy az micsoda? -
törölt tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
pedig érdemes, mert pillanatok alatt összejön egy titan/core, ha nem akarsz kártyát pazarolni ilyenre. nem utolsó sorban rengeteg challenge is kapcsolódik hozzájuk. a közelharcot viszont jobb kerülni. engem tegnap rúgott le az egyik valami fatális nagy tévedés folytán.

-
ndave92
aktív tag
12:00-ig toljuk páran, aki akar jönni, írjon rám Originen!

-
Something_
őstag
Köszi a sok infót, kipróbálom őket :-)
-
.OM.
aktív tag
válasz
Something_
üzenetére
Ha kiszállsz, robbanószer, gránát a titánod lábához, vagy sidewinverrel, azt területre hat. Mindig a jobb vállán keresd. Ha használod a electric smoke-t, az sebez rendesen és ki sem kell szállni.
Esetleg ha robbanó töltetet lő a titánod, csak állj a falhoz és célozz jobbra fel..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha van csapat, elég, ha letérdelsz és a társak leszedik.. (szinte soha...
) -
ndave92
aktív tag
válasz
Something_
üzenetére
Electric Smoke-kal.
Tactical Ability talán a Titan Loadoutban. -
Casanova*
veterán
válasz
Something_
üzenetére
titánnal háttal az épületnek neki mész. úgy esetleg?

-
L4mie
veterán
válasz
Something_
üzenetére
van egy ability, gázfelhőt nyomsz ki magadból, az megöli, de akkor nincs vortex etc.
-
Something_
őstag
Mikor épp titánba vagyok és ráugrik valaki a hátamra, azt hogy lehet kinyírni? Csak úgy lehet, hogy kiszállok és lelövöm? Elég nehéz becélozni.
Engem csomószor instant kinyírnak kiszállásnál. -
.OM.
aktív tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
távirányítóval "V" lehet kapcsolni, hogy guard (álló titan icon) vagy follow (titan icon lépő alakra vált, mint a jelzőlámpán).
..meg a 3D spot is mutatja, hogy merre van -
ndave92
aktív tag
Engem nem zavarnak a botok. A pilótákat könnyű kiszűrni, mert a botok nem pattognak a tetőn meg a falakon.

-
gyáliSanyi
őstag
válasz
üzenetére
Én valahogy nem is foglalkozok velük. Messziről kicsit idegesítőek, azt hinném, hogy pilotra lövök közben meg nem. De pár óra után már meg lehet különböztetni.
Legalább tudom, hogy előbb jön le a Titan, ha a botokkal is foglalkozom.Azt nem tudom még, hogyha lehívom a Titant, de közben újjászületek, akkor hova kell menjek keresni, ha előtte guard módba volt és elmászkált? Szoktam olyat, hogy lehívás után nem egyből ugrok bele, így viszont kicsit nehézkes.
-
törölt tag
válasz
Demetrios
üzenetére
Minimális pluszt tesz hozzá a botok megölése. Elég nagy számban kell őket aprítani, hogy hasznod legyen belőle. Ha pedig egy béna lehívja a titánt nem feltétlenül lesz belőle előnye, mivel kezelni se tudja. Sokan még odáig se jutottak el, hogy észrevegyék ha kiszállok a robotból amikor ráugranak a hátára.

-
Demetrios
csendes tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Akkor lehet a "kisbetűs" részben fogalmazták meg.
Nem olvastam.
Ráadásul megvettem "season pass"-ostul..
Így számomra felejtős.
Kisebb pályák, 6Vs6, szerintem is jobb lett volna.
Boldog-boldogtalan "noskill"-es hívogatja befele a robotokat, gyerekes ez így nekem, nem igazán hosszúéletű.
-
Demetrios
csendes tag
Álljunk meg egy pillanatra, mert ezt én sem tudtam.
A játékban tényleg 6 Vs 6players + bot-ok??? -
.OM.
aktív tag
Szerintem a játéknak 2 aspektusa van:
1.) Pilóta
A pilótával úgy kell játszani, hogy gyorsan futsz, amerre eszedbe jut. Lehetőleg falakon és minél kevesebbet szem előtt lenni. Taktikázni egyénileg érdemes így akár 1 vs 3-ban is van esélye, de általában a csapattársak közül senki nem tud olyan gyorsan kapcsolni, hogy tartsa a tempót -> a csapat szétszalad..2.) Titan
A titán már nem szaladgál össze-vissza, és 1vs2-ben a legritkább esetben van esélye.Botok pedig azért vannak, hogy az ölésükért kapott - sec-ért korábban le tudd hívni a titánt.
Szerintem aki azt írja, hogy itt nincs taktika és ez az amiért nem tetszik neki a játék, még nem érzett rá, hogy hogyan lehet érvényesülni itt.
Nincs annál kellemesebb érzés, mint amikor kezdésnél lehívod az amped RC2-t burning card (BC)-ból, gyorsfutás ability-vel megkerülön az ellent és 3 gránáttal + 2 tárral leszeded hátulról a teljes szakaszt és minden bot-ot..

Ezt követően pedig halál után -80 sec-es BC-vel lehívod a titánod és letarolsz még 2 kört a fentiekből, mielőtt az első ellen-titánokat lehívják...
..ez a játék lényege és ezt is ígérte a játék - szerintem
-
@rglaaf
veterán

-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Nekem annyit mondjatok meg, hogy ugyanúgy mint a bétában a party tömve van botokkal?
Ha igen,akkor nálam kuka
-
PhilBrick
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Olvass vissza kicsit!

-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van -e itt bárki akinek lenne kedve együtt játszani?
Ez most kicsit hülyén hangzik de én úgy gondolom, hogy sokkal élvezetesebb lenne ha például egy páran össze "jönnénk" egy TS -en vagy Skype -on (nem feltétlenűl szükséges se TS, se Skype
) és együtt játszanánk. Itt most nem arra gondolok, hogy valami HC szinten nyomnánk de azért mégis jobb lenne a játék egy csapatban... 
-
Olympos
senior tag
válasz
birorichard
üzenetére
"mert annyi agyhalottnak van meg a játék, hogy lehetetlen egy csipetnyi alap csapatmunkát tunkolni bele. Akármit csinálok, egyszer nyerek, egyszer vesztek - lutri az egész."
Teljesen igazad van.
Ha lenne is benne csapatmunka, az csak másodpercekig tart, véletlen alakult ki, halálod után pedig megint egyedül rohangálhatsz, mint vmi mérgezett egér.
Csak annak ajánlom, akinek van mellette egy lassabb, taktikusabb játéka és kicsit ki akar kapcsolódni: arra tökéletes!Plugint nem kell letölteni:
- Vezérlőpult (vagy Internet explorer) / Inernet beállítások
- Kapcsolatok / Helyi hálózati Lan
- Proxykiszolgálóba pedig be kell írni egy mexikói proxy címet és portot, amit a googleból "proxy mexico" beírásával percek alatt találhatsz. -
gyáliSanyi
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem ez egy szimulátor a világ leggazdagabb emberek gyerekeinek. Beleül és ebben játszik.

-
ndave92
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Jó lenne a kertbe madárijesztőnek!

Az a baj, hogy lehet a madarakat elijesztené, de jönnének a dzsipók és pár nap alatt szétkapkodnák...
Dikk má, szinesfém! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vlaho
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére

És mennyi az ára? -
Van az a pénz... ez a Mega Collectors Editionbe van.

-
válasz
FuRiONight
üzenetére
Oké...

Na de érted, van két állítólag koponya ember aki eljön az IW-től... visz magával egy rakás állítólag jó szakembert stb. Ott az EA sok pénzt belefeccöl egy projektbe mert "nagy neveket" szerzett.
Ahhoz képest ez még így kívülről is kevés (kevés újtás, igazi "iparosmunka" csak, kevés "tartalom")... és nekem ez egy reálís eshetőségnek tűnik amit leírtam.

A Destiny meg egyelőre nem lesz PC-re...

Pedig azis jónak ígérkezik most még
, de nem fogok érte konzolt venni. Mint ahogy a Halo GoW stb dolgokért sem vettem, bármennyire is vágytam rá picit. -
FuRiONight
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Amiről te beszèlsz azt úgy hivjàk, hogy Destiny

-
FuRiONight
addikt
Őszintén én se vagyok elájulva a játéktól, a mapokon kivül mindent keveslek.
Még korai megmondani, hogy jó döntés volt e megvenni, de nem köt le annnyira, mint a béta.
-
törölt tag
válasz
tarBubbles
üzenetére
javarészt azzal tolom és brutál jó fegyver, bár nem minden pályán hatásos. annyi a titka, hogy célra kell vele tartani.
a silencer túl sokat gyengít rajta és ez nagy hibája. közelharcra marad a spray, mivel a szórása úgy se nagy, így megint csak marad a célra tartás+jumpkick+automata pistol.(#1708) NetTom: azért azt remélem észrevetted, hogy akik sírnak valami hiánya miatt se tudják leírni, hogy mi is kellene nekik.

-
Én ugyan nem játszok vele, így kívülről látom csak ami történik. Valószínűleg meg sem veszem amíg nem lesz olcsóbb... de lehet sohasem, van elég multis mókám arra a kis időre amíg ilyenre vágyok, de...
Az a benyomásom kicsit, hogy volt itt egy nagyszabású ötlet a háttérben, csak mivel kellett a pénz leegyszerűsítették a feladatot és kiadtak egy jóval kisebb lélegzetvételű játékot.
Szerintem ezért érzik sokan azt a bizonyos "van benne potenciál, de valami hiányzik mégis" dolgot.Tették mindezt azért, mert dolgoztak 2-3? éve valamin és kellett valami nagyobb pénzforrás, hogy finanszírozni lehessen tovább a munkát, vagy egy folytatás alapjait ezzel megteremtve.
Ugyan most még nem tudni mik lesznek a DLC-kben, de én nem várnék túl sok és nagy újítást, főleg az árát nézve.
Ha mindezt összeadom, akkor szerintem ez a játék biztos hogy nem ilyennek indult.
Sokkal inkább el tudnék képzelni valami Halo szintű dolgot, ami forradalmi lett volna új univerzummal játékmechanikával és történettel... csak félúton valaki (EA?
) azt mondta, oké ennyi évig finanszíroztalak titeket rakjatok le valamit most kell valami pénz. Ha bejön finanszírozlak tovább és megvalósíthatod azt amit akartál valójában, lesz x éved megint rá, az alapok megvannak. 
Csinálok most neked egy kis hype-ot, meg marketing kampányt plusszba ami ha sikerrel jár megalapozza a pénzügyi terveket is.Legalábbis nekem ez a játék jelenleg túl puritán és egyszerűnek tűnik ahhoz képest ami lehetett volna (és amennyit elvileg dolgoztak rajta).
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
birorichard
üzenetére
Egyetértek a cikkíróval.
"ha van is valami történet, az a kutyát se érdekli majd"
Nem is érdekel és szerintem sem egy nagy sztori.A botok meg tényleg könnyűek lettek. Aki játszik CS:GO-val az tudja, hogy ott van mit tartani tőlük.
De mivel nem mindenki játszik "átlagosan" azért egy kis sikerélményt így belecsempésztek a játékba. Pistike is ürülhet. -
ndave92
aktív tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Nekem csak a bétánál csinálta, de akkor se mindig. Win 7 64-bit.
Azóta nem fordult elő egyszer sem.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Nekem is előszokott jönni de nem minden bezárásnál.
De pl a Planetside 2 a mai napig így lép ki. -
.OM.
aktív tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
akkor ne zárd be..

Komolyra fordítva a szót, nekem addig volt amíg ment a ramdisk.
-
FuRiONight
addikt
Amikor bezárom a Titanfall mindig exe hibát kapok, pedig friss win 8.1 van fent legújabb driver-kel.
Másnál is előfordul ez a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

annak nincs sok értelme, hogy egyedül az ember berohanjon egy titánoktól hemzsegő ponthoz, mert az a játék lényege.
Legnagyobb filmek egyike.

Később ha feloldódik a "Big Puncs" vagy micsoda akkor lehet még erősebbet üt, vagy az micsoda?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)