- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
2700 - 2601
3552 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eLit-MiLan
őstag
-
FollowTheORI
nagyúr
Új térképek, nem tudom volt e már.

-
Nuada herceg
őstag
Na, mentem pár kört most így este, levezetésnek.
De erre a játékra fel kell pörögni.
Elég komolyan tolják egyesek..

Legjobb teljesítményem az 1:1 es arány tartása.
-
eLit-MiLan
őstag
-
Xaels
félisten
Passzolom, nekem nem volt még ilyen headsetem, nem foglalkoztam a témával komolyabban csak tudom, hogy az Apple kompatibilis cuccok másképpen vannak beforrasztva és ez nem mindennel működik együtt.
A Skype-ot beállíthatod úgy, hogy halkabb legyen, hogy a játékot hald jobban ha zavar, meg ki kell kapcsolni az értesítő hangjait és akkor nem fog csipogni sem.
-
rizso
veterán
Végül is ja, egy jobb mikrofon is megtenné. De akkor már ott vagyok, hogy vehetek egy mikrofonos fejhallgatót is (már ha tényleg jobb mikrofont akarok).
Xaels: droidos telómmal működik a mikrofon átalakító nélkül is, egyedül a hangerő gombok nem, de azok adapterrel sem fognak. Pontosan milyen adapter kellene nekem, hogy a laptoppal működjön a mikrofon is? Illetve még egy kérdés a skype-os mókához: mennyire zavaró, hogy a játék meg a skype hangja ugyanabból a headsetből jön?
-
wwenigma
Jómunkásember
Ezek a rare titan cucc booster kartyak mekkorak. Amped rocket salvo több mint durva

-
Xaels
félisten
-
wwenigma
Jómunkásember
-
rizso
veterán
Köszi, jónak tűnik, de nem vagyok benne biztos, hogy alkalmi játékhoz kell-e nekem ilyen komoly cucc. Mert még ha profi lennék, de amekkora lámer-gamer vagyok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
The Nuke: és tényleg ennyire macera beállítani, mint 1-2 videóban van? Nekem tényleg arra kellene, hogy haverral játék közben tudjunk kommunikálni, hogy "gyere, fedezz", "oké, követlek", "jobbra fent ablak", stbstb...
Xaels: uhh, skype-ra nem is gondoltam. Amúgy van nekem egy BOSE QC20i-m, azon van mikrofon is, de laptophoz csatlakoztatva csak sima fülesként tudom használni. Nincs esetleg egy sima kis adapter, amivel a mikrofon részét is működésre lehetne bírni? Talán még ez lenne a legolcsóbb megoldás, ha valahogy működne...
-
Xaels
félisten
Mi elvoltunk Skype-al is. Magam részéről egy Ozone Oxygen-t használtam az utóbbi időkben.
(#2685) vzarmo: mivel nem vettem meg még ezért nem igazán kell választanom. Egyébként MW2-nél inkább "megszöksz" volt a Lobby rendszer miatt.
-
Nuada herceg
őstag
-
birorichard
őstag
Nem hiszem, nem vagyok valami hatalmas játékos, de 10-12-t szoktam ölni, és semmi sumák, 40-50 körüli ping-gel.
rizso: ami nekem bevált, csak ajánlani tudom.
De itt is biztos, hogy segítenek. -
rizso
veterán
-
xcvbxcvb
aktív tag
Nekem előbb volt hogy 6v3-at indított. A balance elég rossz. Volt hogy a másik oldalra 3 g10-es volt nálunk meg 3 rookie. De most legalább nem kell fél órát várni egy lobbyra.

Amúgy én csak lts-ezek Ha emberrel mész egyszerűen alig lehet lelőni valakit. Titánnal meg csak eltaposom

A pingem 28 és 120 között van 80/20-as nettel. Aki 10 fölött öl ott valami sumákság van szerintem. -
törölt tag
megszoksz vagy megszöksz. ennél jobb tanáccsal még így 250 órányi játék után se tudok szolgálni. sajnos hozzá kell szoknod a 100 körüli pingesek "halhatatlanságához". emiatt rühellem egyre inkább én is ezt a játékot. néha olyan lobbyt kapok, ahol egyszerűen nem tudom lelőni az ellenfelet. persze elvárná az ember jogosan, hogy olyanokat tegyen össze, akik egy normális, kevésbé lagos lobbyt tennének ki, de ugye számít a skill is (haha).
kipróbáltam csak önmagában az új modot. kifogtam egy olyan lobbyt, ahol az ellenfélnél az összes a következő pakkot használta: állandó láthatatlanság, smart pistol, ogre, nuclear ejection, 40mm-es ágyú. összejátszottak, bár így is alig tudtak nyerni. egész egyszerűen elképesztő mennyire támogatja a béna gyökereket ez a játék.
a különösen szélsőséges esetek és a balansz hiánya akkor fordul elő, amikor az ellenfél egy haveri társaság aki együtt játszik. azokat nem szokta szétválasztani a program.
-
Xaels
félisten
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Xaels
félisten
-
rizso
veterán
Előre is bocs a láma kérdésért, de: hogyan tudnék a legegyszerűbben haverral dumálni játék közben? Gondolom a háttérben kellene futnia valami voice-chat programnak, meg kellene hozzá egy megfelelő mikrofonos headset is. Mondjuk nálam kicsit limitált a dolog, mert a laptopomon csak egy kombinált jack csati van. Ez mennyire lesz zavaró?
-
Xaels
félisten
-
FollowTheORI
nagyúr
Ahogy én látom tök random még ígyis majdnem az esetek felében vagy még több.
Nyilván a prioritás a játék indulása stb stb.De nagyon gyakran van ígyis elég durva imbalance... ettől függetlenül azért nem vészes, 1-2 kör alatt szokott fordulni a sors többnyire azért.

-
wwenigma
Jómunkásember
Nem, nem indul el ha 2+ difi van a 2 oldal között. Ping szamit, mindig is szamitott. Szerencsere ittt nincs lagcomp... Nem sokkal de nehezebb leszedni akiknek magas, mondjuk a 250+ mar olyan, a 150 kornyekiek az normal halnak. Mobilnet még ha hiper, akkor is okozhat meglepetéseket szvsz.

-
Xaels
félisten
Lejárt a 48 órám. Jól elvoltam, de pár kérdés:
- Campaign módon kívül is ilyen rémes a Team Balance? Nem egyszer elindult a kör 2v5 meg hasonló felállásban, a szintek közötti különbségekről nem is beszélve.
- A ping ennyire számít? Jó, nekem sem valami jó a 60-70 körüli, de csak Hipernetem van, viszont voltak olyanok akiket alig tudtam belőni és mind ilyen 120 vagy afeletti volt. -
eLit-MiLan
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Xaels
félisten
-
eLit-MiLan
őstag
-
rizso
veterán
Nyilván jobb, mikor nem egyedül tolod, én is jobban csípem, mikor a haverommal ketten ugrálunk-puffogtatunk
Általában én is csak akkor veszek játékot, ha pár €, viszont ezért most kiadtam egy kicsit többet - eddig nem bántam meg.The Nuke: jó dolog ez a tesztelősdi, mert el tudod dönteni, hogy tetszik-e vagy sem, illetve hogy mennyire megy a gépeden. Sokszor a gameplay videók alapján nem olyan könnyű a döntés...
-
Nuada herceg
őstag
-
Xaels
félisten
Én max valamelyik ünnepi leárazáskor veszem meg. Ez a laptop nem játékra való, kellene az ugribugrihoz a stabilabb fps, na meg időm sincs annyi játszani. Havernak sincs most ilyenre kerete, egyedül meg nem az igazi.
A játékkal nem toltam sokat eddig, de a Lobby rendszer itt sem az igazi ahogy tapasztaltam.
-
rizso
veterán
-
Xaels
félisten
Nagy nehezen csak sikerült leszedni. el is indul, 720p-ben ablakban futtatva árnyékok nélkül megy játszhatóan, bár nem tökéletes, de azért el lehet vele lenni. A 48óraban még fogok pár kört játszani, ha lesz időm.
-
xcvbxcvb
aktív tag
Mintha állandóan mókolnának a titánok sebességével meg a fegyvereik erejével.
Az update után mintha visszagyorsultak volna és a 40mm-es ágyú ereje is a régi lett de most megint egy .os.
A multi rakéták ereje is megcsappant. Egy sorozat elég volt belőle a pajzs leszedéséhez, most meg alig sebez. -
birorichard
őstag
Azt unom már benne, de k*rvára, hogy örökké berak egy már éppen véget érő szar meccsbe, hogy ellenfél 280, mi meg 120 pont....
-
rizso
veterán
Ha beállítok a natív FHD-nál kisebb felbontást (mondjuk 1600*900) magára az egész rendszerre, és úgy indítom a játékot, akkor értelemszerűen játékon belül beállítva az 1600*900-at megkapom a teljes képernyőt, még az "ál-natív"-nál kisebb felbontáson is, mondjuk 1280*720-on is teljes a kép. De ha asztalon visszaállítom a FHD-t, akkor a játék automatikusan fekete kerettel tölti a képet, középen a kisebb méretű képpel (mert ugye FHD esetén csak a "megjelenítő képméretének megtartása" opció van.
Szóval jelenleg még mindig ott tartok, hogyha pl. 1366*768-ban akarok teljes képernyőn játszani, akkor az asztalon kell átállítanom erre a felbontásra, majd mikor megunom a játékot, akkor vissza az egész natív FHD-ra. Nyilván a semminél jobb, de ez így azért elég bénácska így 2014-ben

-
birorichard
őstag
Nekem a régi laptopon így működött:
Elindítottam natív felbontásban a játékot, alt-tab, az első (nem az nvidia) vezérlő programban a felbontást átállítottam a célértékre, méretezés teljes képernyőt kiválasztottam, alkalmazás, játékba vissza.
Annak végeztével asztal, jobb gomb, képernyőfelbontásban állítottam vissza. Ezután a kisebbik felbontáson mindig átméretezte teljes képernyőre. -
rizso
veterán
Játék közben is csak ugyanezt az egy opciót dobja fel

-
FollowTheORI
nagyúr
Szerintem ezt játék közben kell nyomni.

Feltéve hogy ezek a hotkey-ek be vannak kapcsolva/engedélyezve.
Biztos hogy működnie kell annak amit akarsz.
Innen másoltam ki ugyanaz a probléma.
-
rizso
veterán
Ugyanazt az egy opciót kapom, mint amit az előbb linkeltem kép formájában. De nyugtassatok meg, hogy maga a játék másnál 1000% megy a natívnál kisebb felbontáson teljes képernyőn. Akkor megnyugszok (vagyis inkább nem), hogy valamit nálam kellene csinálni...
-
FollowTheORI
nagyúr
"There's a hotkey in the Intel HD Graphics setup (default Ctrl-Alt-F11) to enable/disable panel fitting. I didn't think to look there because the games were using Nvidia gfx at the time. Turns out it works for the Nvidia card too. Hope this helps someone else in the future."
Ezt próbáld ki.
-
rizso
veterán
Az a baj, hogy kb. semmi beállítás nincs. Ennyit találtam:

Ha lejjebb a veszem a kijelző felbontását, akkor tudok csak állítani a méretezésen, egyéb esetben nem. De ez meg ugye nem jó, mert én magát a kijelzőt natív FHD-ban akarom használni, csak 1-2 játék alatt kéne a kisebb felbontás.
NetTom: kösz a tippet, de sajna a képkeresősdi sem segített. Vagy olyan képet találtam, mint ami nekem is megvan, vagy olyat, ami nincs, és azzal ugye nem is tudok mit kezdeni.
-
FollowTheORI
nagyúr
Ha jól sejtem és kapcsolható grafikás notid van, lehet hogy mindkét GPU driverében be kell állítani és azért nem konzisztens mert egyik jól van beállítva másik meg nem... vagy ilyesmi. De azis lehet hogy valami speciális párosítást kell alkalmazni nem egyformát... sose volt ilyen cuccom mert tudom hogy szoftveresen elég nagy szívás...
Ha google-be beírod hogy "change scaling intel/amd/nvidia" és a képekre váltassz, látni fogod hol mit kell keresi ezer százalék megtalálod mindegyikhez.

-
birorichard
őstag
-
rizso
veterán
Kerestem én már annyiszor, de csak arra jutottam, hogy nem vagyok egyedül a problémával. Egyébként érdekes, hogy nem minden játékkal csinálja ezt.
-
FollowTheORI
nagyúr
-
rizso
veterán
Na jó, csak én sehol nem találtam erre opciót

-
FollowTheORI
nagyúr
-
rizso
veterán
Hát fingom sincs mi lehet a gond vele. Van még pár játék, ami szintén ezt csinálja (pl. Far Cry 3, Crysis 3). Akármit csinálok, ha kisebb felbontás van beállítva, mint a natív FHD, akkor az nem tölti ki az egész képet, hanem csak középen van a kisebb kép, körülötte meg vastag fekete keret. Így vagy FHD-ba játszok meg-megakadva, vagy pedig bámulhatok a hangyf*sznyi képet a kijelző közepén.
-
eLit-MiLan
őstag
[link]
Na ez eléggé meglepett engem, mekkora mákos kill egy grunt részéről

rizso: nekem ment régebben kisebb felbontáson is normálisan

-
rizso
veterán
Persze, azon van. De egyszerűen nem kapok teljes képet kisebb felbontás esetén.
-
Flickering
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Várj még pár napot, nekem anno Mass Effect 3 vásárlásánál majdnem két hétig zárolva volt, utána lett könyvelve az összeg.
-
Flickering
aktív tag
Szerintem meg mivel itt ajánlották a mexikói origint és ez az a játék így nyugodtan jogomban áll megkérdezni.
De remélem akad itt olyan ember, aki tud rá írni valamit, nem csak ilyen kötekedő stílusú fórumozó.
Jó mód egyébként egyébként ez a limitált, kíváncsi vagyok benne hagyják-e, elég izgalmas.
-
RMZ250
senior tag
Meg ne haragudj, de miért tartozna ide. Eszembe se jutna egy játék fórumában megkérdezni, hogy mit bénázok a bankommal. Nemhogy az Erstét kéne kérdezni

-
eLit-MiLan
őstag
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Ide is tartozik meg nem is , szóval leírom.
Ugye megvásároltam mexikóból sikeresen a játékot, tetszik is meg minden, fasza.
A probléma az lenne, hogy közvetlen az erste-es diákkártyámról küldtem a pénzt, és a zárolt tételek listájáról nem tűnt el még mindig, és nincs ötletetek, hogy miért marad zárolt?
(BF3 prémmel is így jűártam, pedig azt normál európai originról vettem 3 ezer ft-ért, és ott ki is kerütl a zároltból a könyveltbe, de valami 220-ft os cucc még abból is zárolva maradt június 11-óta)Előre is kösz ia segítséget!
-
rizso
veterán
Köszi, ki is próbálom!

Okés ez megy, viszont itt nem találok "borderless" opciót, és azért 15,6"-en a fullhd felbontás közepén egy 1366*768 elég kicsi képet ad

-
eLit-MiLan
őstag
-
rizso
veterán
Helló Srácok!
Hogyan tudnám átállítani a felbontást? FHD-s a laptopom kijelzője, és se teljes képernyős, se pedig ablakos nézetben nem engedi átállítani a felbontást

-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem egy problémás van, mégpedig az MVP - csapatban legtöbb pontot összeszedő challenge. Gyakran "lehozom a kört" de mégis 2-3adik vagyok mert nem farmolom a botokat... most kell 100 kör ahol teszek az ojjektívára és csak a pontra hajtok. Meg istentudja hány kör amit végig kell kempelni kraberral...
Nincs probléma a challengekkel, azért cselendzsek hogy ezek legyenek. Csak hát na... ja smartpistol mar megvan, legegyszerűbb volt.
Kaptam is érte...Semmi perc alatt Level50, ennyiből egyszerű amugy.
A kártyákat meg égetem, bár meg van emelve mennyi lehet nalam de egyszeruen keptelen vagyok elhasznalni. (94 most a limitem)
birorichard: DMR egyszerű ehhez képest.

-
birorichard
őstag
-
törölt tag
Kinek mi. Nálam a 100 győzelem és az arc verte ki a biztosítékot anno. Gen9 csak azért tartott sokáig mert sok mindent kellett benne csinálni. Sajnos hivatalos fórumon egyre többet sírnak a gen követelmények miatt. Szerintem pedig sokkal jobb, hogy valamilyen szinten tudáshoz is köti a haladást, nem pedig közvetlenül csak a játékba ölt idő számít.
Ez az új játékmód pedig nagyon tetszene, de eljutottunk oda, hogy a kör végére mindig, minden jelölt a titánjában kempel. Úgy viszont sokkal nehezebb egy gyengébb csapatban, ha az ellenfél egy picit is összetartóbb. -
wwenigma
Jómunkásember
Az bakker. Undorito a Gen9 vége, a Gen8 se volt kutya de ez űbereli.

-
birorichard
őstag
No, megvettem én is a Season Passt, 17 dollárért ajándék volt.
-
eLit-MiLan
őstag
-
törölt tag
az ok ez esetben ennél sokkal egyszerűbb. mivel elmúlt az újdonság varázsa és a mapok elég sűrűn elérhetők az "alap" lobbykba belépve is, így a fene akar folyamatosan ugyanazon a három térképen játszani. megvan nekem is a season pass, de az első nap kivételével többet be se léptem az erre külön kialakított fülre, mert felesleges volt.
-
FollowTheORI
nagyúr
Amugy pár napja mikor próbáltam nem adott be játékot ott hosszú percekig vártam.
Szóval szerintem az a rész halott bizonyos szempontból. Furcsa hogy nem értik hogy ez a matchmaking az egyik oka ennek... na de mindegy. Ez van.
-
birorichard
őstag
-
törölt tag
Nem kell a dlc lobbyt választani. Elég sűrűn besorsolja ha a simába mész be.
-
birorichard
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
Megol a Kraber. Ekkora hulladékot...

-
birorichard
őstag
-
RMZ250
senior tag
-
birorichard
őstag
Nem feltétlenül muszáj beletenni több fegyvert, főleg nem egy tucatot, mert jól vannak balanszolva így is, és pont nem a sniper kategóriát kellene bővíteni, de mondjuk még egy assault rifle elférne benne, a többi rendben van.
Valamint akár van értelme, akár nincs, de szavatosság szempontjából fontos a customization is... Az már más kérdés, hogy nem ettől lesz jó egy játék, sőt, leginkább csak mikrotranzakciós irányba viszi el, amiről lehet vitatkozni, hogy jó-e vagy sem.
Na mindegy, szerintem a következő egy tartalmasabb rész lesz, de remélem, nem csak a fegyverfestések, stb. terén. Nem volna rossz egy MW2 spec ops-hoz hasonló küldetésorientált coop/kompetitív mód sem... Talán kapunk kampányt is, multihoz az alapok most már megvannak, na meg jöhetnek új játékmódok, ez az új MFD pl. bejön. -
törölt tag
Mint írtam, mindegyik stílus képviselője megtalálja a neki megfelelőt.

Vegyük alapul a két snipert. Az egyikből két lövés kell (jobb esetben egy fejre) a másikból egy lövés bárhova. Előbbinek nagyobb a tűzgyorsasága, utóbbi az erejével kompenzál. Milyen puskát kellene még beletenni? Egy másik 1 lövés/embert vagy milyet?
Nekem az a fura, hogy rengetegen sírnak a régi játékok milyen jók voltak pl.: UT. Abban szintén nem volt több fegyver vagy bármi extra (igaz, hogy ott egy picit máshogy voltak a fegyverek "dizájnolva"). Erre tessék itt van egy olyan, amiben minden stílust képvisel 1-2 stukker, most meg az emberek nagy részének az a baja, hogy kevés.
Azt mondjuk elismerem, hogy egy onslaught vagy assault-hoz hasonló módnak én is nagyon örülnék, vagy valamilyen bombing run szerű fun cuccnak csak titánokkal, mert csömöröm van már a pont egyszerűségű tdm-hez hasonló szaroktól. Bár sikere valszeg egyiknek se lenne.
Megváltoztak az igények... Ma már egy új spéci fegyverfestésnek vonzóbb hatása van, mint az értelmes dolgoknak. -
birorichard
őstag
Van benne logika, de ennyi erővel elég volna egy fegyver, a "legjobb", és mindenki azt használná. Nem tudom, ki hogy van vele, de én más multi FPS-ben élveztem azt is, hogy a kategória gyengébbik fegyvereit is kimaxoltam. Bár most, hogy a challenge-ek is resetet kapnak regen-nél, így elvagyok vele.
-
törölt tag
nem mondom, hogy rossz dolog. rengetegen ilyenek miatt sírnak, holott mi lenne más? kapnák pár átírt stat-os új skint. most van a játékban x mennyiségű, teljesen eltérő különböző tulajdonságú fegyver. mindenki megtalálhatja a kedvére valót. ha lenne még plusz 5 smg, az emberek akkor is a legjobb tulajdonságút használnák.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
RMZ250
senior tag
Én is most harcolok az 5. genért, de annak ellenére, hogy nem szoktam sznájperolni piszok gyorsan meglettek a követelményei. Nekem inkább ez a szar charge rifle fog rohadt soká tartani

-
birorichard
őstag
-
törölt tag
Teljesen felesleges több fegyver. Majd meglátod, hogy a noob pistol, car smg, r101, shotgun négyest használja az emberek legnagyobb része.
-
Nuada herceg
őstag
Én még új vagyok ebben a játékban.
Az ingyenes hétvégén próbáltam ki, kár volt, megvettem...
27-es szintű vagyok talán.Nem szoktatok összeállni csapatba így a fórumról?

1-2 köreb beszállnék, ha lehet és ha szoktatok.
Egyébként patch után tényleg jobb lett, mintha nem töltene annyit.
Meg hát az újdonságok is.
-
birorichard
őstag
Igen, de folyamatosan kapod őket, ahogy használod a fegyvereket, titanokat, stb., illetve challange-ek teljesítésekor jár. Nem igazán szokott elfogyni, sőt, leginkább nem tudom őket hova rakni, uh. válogatnom kell.
Fegyverek tekintetében, hát ja... Kicsit kevés, de hál' Istennek nagyon különböznek egymástól, uh. változatos. -
Flickering
aktív tag
Köszi a segítséget, de újratelepítettem, és így is megoldódott hála istennek.
Más: Burn cardok egyszer felhasználhatók csak?
Illetve remélem lesz fegyverbővítés meg ilyesmi, ez sem kevés, de minél több annál jobb
-
birorichard
őstag
Ha nem jó, esetleg még ezeket tudod megpróbálni:
FIXING TITANFALL LAUNCH CRASHING
Software firewalls can simply be turned off, usually
by right clicking on the icons
near your clock and selecting "Close" or "Exit". •
Hardware firewalls should be bypassed by going from
the computer directly to your modem, skipping any
router you may have.
Open Windows Firewall by clicking the Start button ,
clicking Control Panel, clicking Security, and then clicking
Windows Firewall.
Click Turn Windows Firewall on or off. If you are prompted
for an administrator password or confirmation, type the password
or provide confirmation.
Click Off (not recommended), and then click OK.
2. Click the "Processes" tab.
3. Click on the gray bar in the middle column that says User
Name to sort by user name.
4. Do NOT select anything for SYSTEM, LOCAL SERVICE, or
NETWORK SERVICE.
5. Click on anything besides EXPLORER and TASKMGR for this
User Name or other user names.
6. Click on END PROCESS
7. Repeat these steps until only explorer.exe and taskmgr.exe
are open for this user profile.
2. Double click on the C: drive
3. Double click on the "Windows" folder.
4. Double click on the "Temp" folder.
5. Hold the "CTRL" key and tap the "A" key to select all.
6. Tap the "Delete" key on your keyboard and accept the
"Are you sure you want to delete these files" prompt.
Press the windows key+R and then type " %temp% ''
and then delete everything from there as well.
2 Select the In Game tab.
3 Uncheck Enable Origin In Game and click Done.
1 Click on the 'Start' button on your Windows Taskbar.
2 Click on 'Control Panel'
3 In the search box type 'firewall'
4 Click on the 'Windows Firewall' option that appears
5 In the left pane click 'Advanced Settings'
6 If you are prompted for an administrator password or
confirmation, type the password for confirmation.
If not, please skip to the next step.
7 In the left pane of the 'Windows Firewall with Advanced
Security' dialog box click 'Inbound Rules'
8 In the right pane, click 'New Rule'
9 This will cause a New Inbound Rule Wizard to run where
you will be able to enter the relevant port number and to
select either 'TCP' or 'UDP'
Add as a port
Add following ports
TCP/HTTP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127
UDP: 8125; 25000-25099; 30000 – 30099
key to open up a prompt window.
2. In the prompt window, type 'msconfig.'
3. When you have finished typing, click OK.
At this point, you should now see the multi-tabbed System
Configuration dialog box.
4. Click on the 'General' tab
5. Choose the 'Selective startup' option
6. Uncheck the 'Load startup items' box.
7. Open the 'Services' tab.
8. Check the 'Hide all Microsoft services'
option at the bottom of the tab.
9. Click the 'Disable all' button.
10. When prompted, restart your computer.And if the Origin for some reason does not start in clean reboot.
Just reboot your PC again with the startuo load on msconfig.
+ among all otehr stuff you had in startup in the first place.Thanks to this guide goes to EA Live chat help.
-
Flickering
aktív tag
Letöröltem és töltöm le újból, egyébként nem dob be a főképernyőjére, alul kiírja a 2014 meg all reserved meg mittudomén aztán középen ksi ablak és titanfall exe leállt.
-
birorichard
őstag
Hát érdemes megpróbálni reinstallálni, de pontosan mikor fagy ki? Illetve kifagy vagy crash to desktop?
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Megvásároltam a játékot, és olyan problémám lenne, hogy a 48 órás akcióban ment, viszont most letöltötte a frissítést a menü előtt kifagy.
telepítsem újból a játékot vagy mi lehet a baj így hirtelen?
-
wwenigma
Jómunkásember
Azt a kutya mindenit, nagyon porgos igy update utan.... fáradok, nem eleg a 90sec.

-
törölt tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
eLit-MiLan
őstag
-
bul07
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
Vagy kiveszik. De sikeres szvsz szoval bejelentes lesz hogy marad.

-
eLit-MiLan
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
2700 - 2601
3552 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alaplapokhoz osztogattták , amugy 30-40$ között ment.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)