Új hozzászólás Aktív témák

• szallasi007

őstag

válasz cashback #2180 üzenetére

Nem védeni akarom a Titant, de mi a retkes izéért játszol valamivel low grafikán egyáltalán, aminek kb az a lényege hogy mindent Highra tehetsz akkor is elfut egy ma átlagosnak mondható gépen (nem Ultrán hanem Highon)? Szerintem mindkét képen retek módon néznek ki nálad a játékok ami persze nem gond csak senkit nem érdekel.
    Nem gond hogy nincs pénzed pc-re, és kicsit régebbi gépen próbálod ezeket a játékokat játszani csak akkor ne siránkozz.
    Vagy annyira pro vagy hogy neked kell a 200+ fps és csak lowon van meg?Ha igen, akkor meg minek sír a szád hogy mekkora fos a TF meg hogy néz ki, ha meg nem akkor kit érdekel?

Egyébként meg ki erőszakoskodott veled hogy vedd meg? Én is megvettem, én sem játszok vele, (nincs rá időm :( ) de ezért nem kezdem el, hogy milyen fos a grafika meg a játékmenet. Volt open beta ki tudtad próbálni és millió +1 stream van ott is látni miről szól a játék, COD-ot többek között azért sem vettem meg mert nem tudtam kipróbálni most meg sokallom az árát és mindenki szerint "szimpatikus" a játékmenet multiban :)

Új hozzászólás Aktív témák