Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
.OM.
aktív tag
Pezóért meglett originről.
A smart pistol meg nem is OP. Az alap fegyverrel csak azt nem darálod le, akit nem veszel észre. Távolra semmit nem ér a iPistol közelre meg sokkal erősebb az SMG de még a shoti is. Egészen közelről meg úgyis rugdosódni kell.
Szóval max elbújva hit n run kategória, de azt egy silencer-es assault elveri..
-
sittes79
addikt
Tárgytalan...milyen a játék?

-
kovsol
titán
[link]
Hola egy Chrome plugin ahol be tudod állítani az adott laphoz milyen ország vpn-jét akarod használni.
A spanyol feliratok már mások, mert most már nem csak előrendelés van. Amúgy meg google fordítóval át kell fordíttatni angolra vagy magyarra és érthető is lesz a spanyol weblap. -
L4mie
veterán
válasz
run4fun
üzenetére
és ez hogyan működik, mármint a mehikói originről hogyan vásárolok kódot, és hogyan adom hozzá az enyémhez a Season Pass-t? O.o
VPN el onnan jelentkezem be?
+ fura jelenség, hogy majdnem minden maxon van, alapból stabil 62, nagy csatákban néha leesik az fps 52-re ellenben olyan mintha ilyen 20-30 között ingadozna éppen :S :S wtf?

-
Na meghozta a futár, este mehet is a móka.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovsol
titán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Nekem is bejön. És ami még tetszik, hogy én mint casual fps játékos is tudok érvényesülni. Nagyon pörgős a játék tényleg. A pálya méretek és kialakítások is tetszenek.
Nekem mondjuk hiba miatt kétszer vonta le az árát a játéknak, annyit azért nem ér
, de most chatelek a kis supportos indiánnal a refundról. -
djculture
félisten
Na jólvan most unatkozásképpen végignéztem az összes országot van olyan ország ahol a titanfall nem is kapható viszont olyan árak vannak hogy összeestem 500forintos bf4 és egyebek ..Rosszabb mint a forint az ottani fizetőeszköz meg ugy nem mernék rajtuk keresztül vásárolni

-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Mexicói Origin -ről vettem a Deluxe Edition -t és tökéletesen megy minden.
A játékról röviden annyit, hogy CoD Ghost és BF4 után megváltás. Eszméletlenül pörgős és valami hihetetlen élvezetes a játék. Ha nem kéne reggel munkába mennem akkor az ziher, hogy vasárnapig játszanék... -
run4fun
tag
Ahogy néztem külön a Season Pass-t is érdemes a mexikói Originről venni, ~ 3500 HUF
-
sittes79
addikt
válasz
birorichard
üzenetére
Én a helyedben mexikóban venném 15%-al kb 30 dodó lenne az alap

-
birorichard
őstag
Na, megkapom a refundot, és még 15% Origin kedvezményes kupont is.

Nem nagy best buy, de nem rossz vétel! Titanfall 43 dodó. Szerintem ez lesz nekem a vége.

-
atis1224
tag
Skacok a nagy örömködésben persze ,aki már játszik vele nézzetek már utána ,hogy hova tűnt a frends invite ,tegnap toltam 1-2 órát koreai serrveren szinte mindenhol fel volt tüntetve az invite ma meg hogy beindult a magyar origine -is sehol semmi megnéztem a koreait megint vpn-el és eltűnt onnan is

-
sittes79
addikt
FuRiONight fórumtársnak ment pü, ha olvassa a fórumot, jó hírek vannak. az oroszok megkegyelmzetek

-
nmy1212
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azért rá kellett jönnöm, hogy lassan gépet kell újítanom

Nálam messze nem ilyen a grafika és az egyik mapon durván szoktam szaggatni.
-
ndave92
aktív tag
Ez de aljas!

-
ndave92
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Hú, öreg! Nem irigyellek! Nem tudom, hogy van-e ilyen lehetőség. Ennyi erővel mindenki megveheti olcsóbban, aztán kisírja magának a másik nyelvűt.
Tudom, hogy te nem tudtad, hogy csak orosz van benne, ne érts félre. 
-
gyáliSanyi
őstag
Lol.
Tényleg 35GB az audio a játkhoz a maga 92.891 fájljával. -
ndave92
aktív tag
válasz
üzenetére
Jah! Az a C4 cucc elég OP! Hardpointon mindig úgy csinálom, hogy befoglalom az egyik pontot, teleb*szom ezzel a C4-gyel, aztán rohanok a kövihez, aztán amikor látom, hogy vki ott van és próbálja befoglalni, akkor gyorsan tolok egy dupla F-et és berobban az arcukba.
Az a fegyó meg király, de csak, ha tényleg jól célzol. Egy modern M1 Garand! 
-
törölt tag
-
ndave92
aktív tag
Valaki vett egyébként Season Pass-t a GMG-ről? Még mindig nem kaptam meg a kulcsomat. Lehet, hogy UK release date után küldik csak?

-
ndave92
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Az is lehet!

-
birorichard
őstag
válasz
ndave92
üzenetére
Lövésem sincs. :S Ahogy a fórumokat olvasgattam, sokan panaszkodtak arról, hogy az EA változtatott rajta korábban, pl. előrendelésnél Multilang, majd megjelenéskor már ONLY RUS volt... Lehet, hogy valami ilyesmi történt az elmúlt napokban is.
djculture: ja, hát igen. én orosz originről vettem, nem a yuplay.ru-ról, ott már elfogyott.
-
ndave92
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Többen vettük onnan és nekünk semmi bajunk nincs vele. Nem tudom, hogy neked miért csak oroszul engedi.

-
birorichard
őstag
No, kimondhatom: orosz Origin-től tartózkodjatok a játék vásárlása terén, mert mindent megpróbáltam, de ugyanúgy orosz maradt. Elindítottam a refund-ot, aztán remélem nem lesz gond a visszautalással.
-
sittes79
addikt
Jelentemm hogy yuplay-en elfogyott a kód, nem hogy kettőt adnának

-
nmy1212
tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Nekem onnan van, lekopogom semmi para vele eddig.
28-as vagyok asszem. Teljesen angol. -
FuRiONight
addikt
Mexikói originről vásárolta meg valaki a játékot? Ha igen hogy megy?
-
Thunder82
aktív tag
Valaki tudja miért nem akar működni a frendkérés és csapatban játszás ?? Sehogy sem akaródzik SQVAD ot csinálni a game.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
birorichard
üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Uh, megjött a hivatalos megjelenés, mintha jobban menne, nincs mouse shuttering sem. COD lehúzhatja magát, Titanfall az új király az egyszer fix
Sokkal pörgősebb, de még így is sokkal élvezetesebb. Csak ne lenne az a nyomorék smart pistol... Megint bejött egy noob vele és csinált egy 40-2-es statot. Semmi mást nem csinált, csak azt a szart használta. Nehogy nekem azt mondja valaki, hogy mozogjak... ha egyenesen futok és utánam fut, ráadásul cloak módban, akkor egyből kampó.... -
birorichard
őstag
válasz
ndave92
üzenetére
Orosz VPN, és Origin webes változatáról.
Na már 73%... Nemsokára kiderül.

Simán megérdemelném, hogy orosz legyen, mert ész nélkül vettem, meg sem néztem. Azt gondoltam, hogy van már ennyi rutinom, de biztos a hype miatt... :S
Hát, ahogy olvasgattam, szopóka eddig. Max megpróbálok írni az EA-nak, hátha megszánnak egy english nyelvvel...
-
birorichard
őstag
válasz
Olympos
üzenetére
Nekem csak az orosz volt választható, de abban, amit letölt, benne vannak nyilván az angol nyelvi fájlok is. Remélem, fog működni, ha nem, akkor ez most kimarad nekem addig, míg nem találok/-nak rá vmi megoldást. :S Most jön, mint a bűn, nemsokára lent lesz, azután megpróbálom "–language English" kapcsolóval.
-
dunc
nagyúr
Hogy tudok az oroszról vásárolni?
-
ndave92
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Én is ott vettem és nekem sok nyelv közül lehetett választani. Angol van nálam beállítva és simán jó. Nem tudom, hogy miről beszélsz...

-
Olympos
senior tag
válasz
birorichard
üzenetére
Fura.
Első kérdés miután megvettem, hogy milyen nyelv legyen, majd elkezdi a letöltést. -
birorichard
őstag
Orosz Originről egyelőre nem ajánlom senkinek, csak orosz nyelv van benne. Felrakom, aztán megpróbálom átállítani valahogy, de egyelőre a telepítésnél csak ezt dobja fel az Origin. :S
Itt azt írják, hogy a nyelvválasztás működik, majd meglátjuk...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sittes79
addikt
Ha valakit érdekel Titanfall season pass 7400-ért az írjon pü-t!
-
-
Pubszon
veterán
Origin kulcsot hol tudok venni legolcsóbban?
Persze megbízható kellene!
-
@rglaaf
veterán
Finding cheaters in Titanfall? So are we. We're logging them now and they will be rooted out shortly.[link]
-
Akit érdekel, 576-tól lehet rendelni dobozosan!

-
kovsol
titán
Próbáltam Mexikói originről megvenni, de 10048-as hibával elszállt a Paypalos fizetés, majd megpróbáltam bankkártyával ott is ezt dobta ki.

most: közben találtam itt a topicban egy leírást, azzal remélem megy majd

-
PhilBrick
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
És ezen csodálkoztál?

Egyébként általában 10-kor. -
PhilBrick
őstag
Nézőpont kérdése, néha túl sok, néha túl kevés.
Szóval igen, vannak rendesen. -
Ugyanúgy sok bot van mint bétában?
-
ForRedGlory
félisten
Koszonom annak a kis a spiclinek, akir rohant a moderator topicba arulkodni
biztos egy fejlesztoje lehetett a jateknak, aki magara vette... -
törölt tag
én bétában azt használtam és elég jól ment vele, csak pontosan kell célozni, ennyi a trükkje.
egy picit csökken a sebzésed, vagyis nem 3x lesz az alap.a halhatatlanok amúgy a net miatt azok. ugye elég gyors a játék és így még jobban meg lehet érezni ezt az egészet. én azt vettem észre, hogy 80as pingtől vannak néha kiugróan jó játékosok, akiket nem lehet lelőni.

egyébként út közben sikerült megtalálni, tényleg van olyan "spell" ami átlát a falakon. bár szerintem még mindig emészthetőbb a cucc, mint az iPistol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

28-as vagyok asszem. Teljesen angol.
Szóval csak óvatosan. Most kértem visszatérítést.