Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
run4fun
üzenetére
az a challenge egy vicc. alig pár pálya alatt teljesíthető. nagyon durva statokat lehet vele produkálni hardpointban.
(#2099) Eversmann: kit érdekel, hogy mit mondanak.
inkább szidjanak, mint az legyen, hogy valami ostoba feladatot kelljen teljesíteni, amit ha önmagadhoz képest is legjobban csinálsz se akarjön sikerülni. -
törölt tag
46. szintre összejött az eddigi legutálatosabb challenge. azt hittem befonom a hajam mire sikerült kilőni 50 titánt a railgunnal.

valaki már nyüstöli a goose-t?
-
kribe
őstag
-
kribe
őstag
-
BandiHUN
veterán
Kérdés:a mexikói vásárlás nem megy PayPallal újabban?
2hete próbáltam volna,de akkor nem volt elég keret a kártyán(elfelejtettem én marha,és hétvége,bank off),tehát sikertelen.
Most viszont keret bőven,csinálom,mint a múltkor,erre:We were unable to process your order with this payment method. Use a different payment method or try again later. [ref. #9006
Változott valami? -
troland11
csendes tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Kenan: [link]
-
Ra's al Ghul
senior tag
Van valaki akinek lenne kedve csapatban játszani?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
L4mie
veterán
az a baj, hogy a gyenge sociális támogatása miatt kb lehetetlen klánban játszani, mármint gondolj bele hány lobbyból lépnének ki az ellenség playerei míg végre beindulna egy amikor meglátják, hogy egy egyész klánnal állnak szemben....senki nem akar agyaggalamb lenni.
kellenének CW-k, klánfelület, a partyfelület is elég gyér, ráadásul még mindig zavar, hogy nem tudom megkülönböztetni a partymban lévő emberkéket a nem ott lévőktől. se mapon se onscreen.
-
Zedz
addikt
válasz
Balika23hun
üzenetére
Az only pilot módra tökéletes lenne a Search & Destroy játék menet, bár szerintem maradna a 6v6, mert akkor a variált módból (minden map minden játékmóddal) kiesne az S&D. De egy ilyet szívesen látnék.
(#2073) taky1984: itthoni klánról még nem tudom, csak annyit, hogy az itteni fórumosok párszor összeültek játszani. Szerintem szervezhetnénk pár ilyet, bár a szakdolgozat és vizsgák miatt én magam nem érek rá nagyon.

-
Balika23hun
aktív tag
válasz
mcsabee
üzenetére
Hát az a baj hogy az LTS-ben is vannak botok de tényleg jöhetne egy only pilot vs. pilot mód (8v8 vagy 12v12-ben) semmi bot semmi robot csak pilot-ok. Sztem HC módnak is sokan örülnének. Szóval lenne még mit belerakni a játékba.Remélem nem húzzák sokáig az újdonságok beépítését mert így 1 hónap és uncsi lesz.
-
taky1984
tag
Sziasztok!
Nem rég vettem meg a játékot, de még non kezdő szinten vok. Több mint 4 év UT3 után rámférne 1 kis vérfrissítés. Van köztetek olyan, aki már kicsit komolyabb szinten űzi a gamet és tudna nekem segíteni az alapok megszerzésében? Van kialakulóban Magyar klán?
Üdv:Taky
-
kribe
őstag
Igen, most főleg "Titánfarmolás" volt. A legtöbb pilóta akit egy meccsen leszedtem az 13 volt, éppen tegnap (sajnos a meccsnek csak az első fele van rögzítve mert elfogyott a hely a merevlemezen, úgyhogy nem lesz belőle videó...), a cod-okban megszokott 20 körüli kill csak az igazán profik vagy szerencsések területe. A botfarmolók ha nekiindulnak smart pistol-lal simán össze tudnak szedni 30 fölötti bot-ot, sőt 50 fölöttit is láttam már, Attrition meccsen. Engem ez azért nem zavar, mert ez a játékmód ilyen, ha másfélét keresel játszhatsz pilot huntert ahol nem számítanak a botok (illetve hazudok, a titan build time miatt azért számítanak), vagy hardpointot, ahol a pontok foglalása miatt jellemzően több játékossal találkozol. Nem kell leírni a játékot a botok miatt, szerintem kiválóan el lehet vele szórakozni.
-
Xaels
félisten
A videó nem rossz.
A játék viszont most kiábrándított. Azt a pár Titánharcot leszámítva szinte csak botfarmolás ment végig, legalább is a videó végén felvillanó stattáblából az jön le, hogy a hús vér játékosok nem sokat harcoltak egymással. Most akarok Notebookot venni és tervben volt, hogy olyan legyen amin elfut ez is, de lehet marad a D3.
-
kribe
őstag
-
-
Ra's al Ghul
senior tag
Tegnap mentem egyet azt azt hittem még ott van..
az lehet hogy azóta ki szedték. -
Zedz
addikt
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Hmmm nálad még ott van? Nálam már eltűnt a meccsek közül.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Valaki el tudja magyarázni, hogy akkor hogy is megy az a beta mód? (matchmaking)
-
Zedz
addikt
Egy Search & Destroy még elférne szerintem, de amúgy teljesen korrekt lett a játék.

-
Meghalt a játék... lehet temetni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zedz
addikt
Mi ez a passzivitás emberek?

-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Van olyan aki összefogja az itteni közösséget és játszanak is együtt rendszeresen?

-
wwenigma
Jómunkásember
-
Norbika88
senior tag
Üdv pilots!
Dobozos titánnal rendelkezek, meg tudom venni jó kis mehikói pezóért a season passt a játékhoz?
Mire kell figyelni vásárlásnál, biztos volt róla szó már a fórumban, nincs időm átnyálazni a hsz ket.
Esetleg egy how to -t tudnátok linkelni!Köszi, a titán legyen veletek!
-
szami777
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Gondolom a rajzfilmből.
Nem vagyok Transformers fan, csak a filmeket láttam. -
wwenigma
Jómunkásember
Ááááááááá..... mexikoi origin már dollárban számol?

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
run4fun
tag
Na azt hiszem megtaláltam a tökéletes kombinációmat, ami 101RC + Autopistol.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
KillerKollar
üzenetére
Ha van szüleidnek e-bank hozzáférésük van még egy egyszerű megoldás. Nekem a netes vásárlásnál alapból 1000Ft max összeg van beállítva, amit minden vásárlás előtt átállítok az adott összegre, és utána vissza 1000-re. Kb 2 perc az egész, és így full biztonságos. (K&H)
-
ndave92
aktív tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Én is így csinálom!
Simán biztonságos, egyszer sem vontak le semmit azon kívül, amit venni szerettem volna. 
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
KillerKollar
üzenetére
Én mikor csináltattam OTP-nél számlát, biztosítottak +1 virtuális bankkártyát is, így ha nem tartok valamit biztonságosnak, oda is áttudom utalni a pénzt, és arról a kártyáról vásárolhatnék, azon meg mindig 0 Ft van nekem, max addig lenne rajta pénz amíg vásárolok, így ha utána néznének a feltört originbe, nem tudnának 0Ft-al sokra menni. Nem tudom szüleidnél van-e ilyen.
-
KillerKollar
őstag
válasz
ndave92
üzenetére
Lehet hogy az lesz,csak nem szívesen adják meg a bankkártyaszámukat így neten és igazából megértem őket,bár nem nagyon értek hozzá,de mondjuk ha valaki föltöri az origint és vissza tudja nézni az ilyen adatokat...Tudom ottvan a Paypal,annak is értem az alapját hogy csak annyit utalsz oda amennyiért vásárolsz,így csak azt az összeget bukhatod el,de mivel azt sem használtam még így részletesebben nem tudom hogy megy.Mindegy azért még várok az első DLC megjelenéséig,hátha addig lehet majd boltban is kapni.
-
ndave92
aktív tag
válasz
KillerKollar
üzenetére
Ja! Így már értem. Szüleidet nem tudod megkérni?
Odaadod az árát és cserébe az ő kártyájukkal megveszed online. Problem solved. 
-
nmy1212
tag
Esténként általában tudok biztosítani TS-t a játékok idejére, ha van rá igény.

-
KillerKollar
őstag
válasz
nmy1212
üzenetére
Az csak az originre vonatkozik ha jól tudom,originen nem rendelhetsz majd dobozos játékot,de attól még a boltokban kaphatsz dobozosan EA játékokat.
(#2026) ndave92
Nincs...Tanuló vagyok,nincs még rá szükségem.Originen már egy ideje lehet kapni,azért aggasztó hogy boltban még sehol nem láttam. -
nmy1212
tag
válasz
ndave92
üzenetére
[link] Erre gondoltam.
Időközben megtaláltam ezt: "Boxed copies will STILL exist. They will NOT BE SOLD THROUGH ORIGIN. They will still be perfectly AVAILABLE AT RETAILERS and other websites such as Amazon et al. "
Szóval marad a fizikális értékesítés is. Sorry elnéztem :/
-
ndave92
aktív tag
válasz
KillerKollar
üzenetére
Nincs bankkártyád?
Egyébként biztosan lehet majd kapni dobozos verziót is, ha a BF Premium Edition-ökből indulunk ki, ami ugye szintén EA. 
-
nmy1212
tag
válasz
KillerKollar
üzenetére
Hát mivel az EA bejelentette, hogy nem fog fizikálisan, csak digitálisan játékokat forgalmazni, így elképzelhető hogy bolti nem is lesz. :S ...de lehet rosszul tudom.
-
KillerKollar
őstag
Season Passről van van valami hír?Lehet majd kapni boltban is?Nincs bankkártyám úgyhogy digitális vásárlás nem játszik,csak a bolti kézpénzes.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
noob pistol-ra nincs mentség, ha az ember nem tud célozni akkor ne játszon fps játékokkal.
egyetlen elfogadható érv van mellette, az pedig egy esetleges generation challenge.
egyébként igen, az R-101C lett a legjobb fegyó az egész játékban. -
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
nekem 33ms a menüben és játékban is általában 30-40 körül van. semmit se számít a kiírt érték. ha valakinek egy kicsit nagyobb általában autowin és lelőni is nagyon nehéz. itt nincs lagkomp, helyette van ez.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
üzenetére
Elvileg 43ms a válaszidőm a nyugat-európai szerveren, ez jónak számít? Viszont a lobbiban csak 4 pálcika a "térerőm" ha jól emlékszem (az ötből?). Illetve direkt kábellel csatlakozom a nethez, más játékoknál nem is szokott laggolni.
eLit-MiLan: Boxon nyomom, nincs más!

-
eLit-MiLan
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A kontroller fps játékban hiba

-
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
én tegnap olyat láttam, hogy a srác két embert is befogott vele egyszerre (egyik én voltam), egyik meg is halt (én), másikat nem tudom.
már korábban kitárgyaltuk, ha ennyire nem megy a gyilok akkor ott lag probléma van. lépj ki, keress másik lobbyt. -
bulikavagyok
nagyúr
A smart pisztoly tegnap az őrületbe kergetett. De elképzelhető, hogy csak én nem értem a működését... Megpróbáltam megszerezni hozzá a továbbfejlesztett célzást, és ehhez még három pilótát kellett leszednem vele. Kb 5 vagy 6 meccsbe telt mire sikerült megcsinálnom. Olyan is előfordult többször is, hogy hátulról kaptam el az adott embert, befogta a célt a pisztolyt, de 3-4 lövéssel sem tudtam leszedni, pedig szinte meg sem mozdult! Majdnem repült a kontroller! Közben engem volt aki egy meccsen belül 3szor is leszedett vele tök simám egy lövésből. Egyszerűen nem értem. Én csinálok valamit rosszul?
-
ndave92
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Ne várj vele őszig. Nyáron úgyis pangás lesz idén. Szerintem jobban teszed, ha nyár elején ruházol be rá.

-
törölt tag
csak nekem tűnik úgy vagy ez a nuclear ejection néha tényleg bugos? van hogy közvetlen közelről is túl lehet élni egy robbanást, máskor meg több méterről is pillanatok alatt megöl.
azt nem is említeném, amikor a felettem futkározó platón (kampány első pálya, "B" pontnál) robbant fel egy titán és haltam meg a falon át.
esetleg nincs rá valami "ellenszer"? -
ndave92
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Ja! Este volt már, bocsi!
Tetszenek a változtatások, a Crusadert még nem próbáltam, de egyébként király lett. Kár, hogy alapból nem így jelent meg. Akkor nem lett volna ennyi csalódás. 
-
robyg
senior tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Jaja ki van kapcolva vsync.
Minden minimumon 1680*1050 felbontás és laggol.A GPUm procija meg memoriája 98%os kihasználtságon még akkor is ha visszaveszek mindent lowra.
A pingem meg 60 fölött sosincs 58;42;39
25 megás UPC netem van.
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Hát nálam is probléma van a gamemel.
Akár low akár high beállításra rakom a gamet érezhetően laggol a játék.
Kicsit idegesít egy csomószor emiatt halltam.
Pedig a gépem bírná.
Nem tudjátok fognak patchet kihozni a gamehez?
Hátha azzal javítanák.
-
ndave92
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Reaper of Souls

-
birorichard
őstag
Na kipróbáltam a Ghosts-ban dropzone-t, és revidiálnám magam. Na szóval holnap a TF után, ha van kedvetek, nyomhatnánk egy kis MW3-as dropzone-t.

-
ndave92
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
10 az jó nekem is! Skype szerintem fasza, TS most fent sincs.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
inkább szidjanak, mint az legyen, hogy valami ostoba feladatot kelljen teljesíteni, amit ha önmagadhoz képest is legjobban csinálsz se akarjön sikerülni.

De estére csak lejön.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akkor szerintem maradik a R-101C-nél, azzal gondolom nagyobb eséllyel betalál valamelyik golyó ilyen esetben?!