Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
adatlapi otthoni gépemmel 62 fullon, full HD-n
nagy titáncsatákban megy le 50 körül, ezt írtam korábban, nincs rá különösebb panasz,
Ez szüleim netezős gépe vidéken ahol éppen vagyok :] de köszönöm az infókat, amúgy másban is gyengélkedik a gép, de tegnap kiírtottam a vírusokat róla, meglesem majd ma, hogyan megy. -
Valakinek sikerült steamhez társítani a játékot?
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Úgy látom yuplay-en megint kapható a játék és úgy olvastam angol. A mexikói Origin ettől olcsóbb?
-
Thunder82
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
jahh , én ma már játszottam 3 rebootos csapattal 
-
birorichard
őstag
-
Dragovich
csendes tag
pár embernél láttam a játékba hogy a szintjük ellőt van egy kis dögcédula vagy micsoda amibe G 1-5 van írva azt honnan lehet szerezni? vagy az mit takar?
-
L4mie
veterán
Kérdés: Szüleimnél vagyok vidéken A3870 + Radeon 4850 512 Ram + 4GB DDR3 minden minimumon...vajon élvezhető fps-el el fog futni?
vagy inkább ne szenvedjek a telepítéssel menjek WoTozni?
-
execute93
őstag
Sziasztok.
Valaki játszik hasonló konfigurációval? I3-2100, 4gb ddr3, Gts 450 1gb.
Érdekelne hogyan bírja a játékot. Open bétáról sajna lemaradtam és vakon meg nem szeretnék venni semmit. -
Drachande
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Igen, de azért elég gáz, hogy szinte mindenhol máshol megy full gráfon ugyanolyan hardverrel, egy-két embernél meg ugyanez a probléma és ennyit javasolnak... mi is szeretnénk játszani szép grafikán, na. Az egy dolog, hogy ez megoldás, ha valakinek ilyenje van, de azért megcsinálhatnák. "We're working on it." - or something.
Azért a low lightning elég fos, még a textures mindegy, mert mediumon is szép a játék. Ha a lightning menne highon, nem is panaszkodnék, de sajnos elég fosul néznek ki így a fények és az árnyékok.Ja és az Xboxosok között is van ilyen problémályú emberke. Szóval ők még a drivereléssel sem tudnak játszani meg semmi.
-
wwenigma
Jómunkásember
[link] Hehe

Drachande: mas is panaszkodik, azt javasoljak hogy vegyek lejjebb a texturakat.
Érdemes követni a Respawn és Abbie Heppe (Sarah hangja) twitterét.
-
ndave92
aktív tag
"Jordan, Mar 14 17:21:
Hi David,Sorry about the delay in getting the key to you. You can access your current keys from our home page by logging into our site, clicking on your username at the top of the page and then choosing 'Games'. Please also find your key below.
XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
Sorry for any frustration caused.
Regards,
JordanGreen Man Gaming & Playfire
Customer Service"Na ez most már jó!

-
-
Drachande
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Na látod, pont erről beszéltem, nem érdemes egyből rávágni, hogy az a baj. Ha már két embernél is ugyanez jelentkezik, ráadásul teljesen más VGAval, konfiggal (igaz mindkettő ugyanaz a kategória), akkor biztos nem az én hardvereimmel és a drivereléssel van a baj. Vagy a játék optimalizálása szar, vagy valami ütközik nálunk, vagy az van, amit mondasz és a VRAM. Meg is nézem, hogy 1 Gb-os VGAknál máshol mik a tapasztalatok.
-
Olympos
senior tag
Igen, BF4-el is megy.
Teszteltem:
- magamnak így vettem meg a BF4 Prémiumot;
- továbbá a teljes klánnak így vettem meg a BF4 Prémiumot, kb. 5 embernek; (megadták a felhasználónevet és jelszót, majd visszautalták nekem, amennyit tőlem levont az Origin)
- egy távoli szerver rajongónknak is így vettem meg az alap BF4-et; (szintén a fenti módszerrel)
- múlt hónapban pedig így vettem meg a Fifa 14-et és tegnap pedig a Titanfall Deluxe verzióját is.
Mindet Originen, mindet pezóban.Legális. Mindegyik angol.
A Titanfall kb. 50 GB letöltése és telepítése 1.5 óra volt. -
Demetrios
csendes tag
Valaki írja meg a mexikói origin linkjét, legyen szíves..

-
Drachande
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Persze, az AAt alapban ki szoktam lőni, nadehogy a texture quality a mediumos 60 fpsről highra állítva leessen egyből 3ra...? Lightningnál dettó, de ha csak az egyiket kapcsolom be, egyből ez van, külön is. Nálam egyből a valami nem stimmel kategória. És hol van még a very high meg az insane, mert azok is vannak még felette...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Drachande
üzenetére
Nézd, pl a RAGE is 3 éves játék (és ennek van a legjobb intro-ja eddig szvsz) és szerintem max textúrára állítva megfogná azt a kártyát. Egy szép játékot akartak csinálni, ez az ára.
Ha nagy felbontasban jatszol és a kartya csak 1G VRAM-os, akkor plane elofordulhat a dolog. (+AA, ilyenek, mind mind eszik) -
Drachande
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem mondtam, hogy nincs igazad, csak feltételezem, hogy ha pont csak a titanfallal van ilyen probléma, az összes többi, ugyanúgy mostanában kiadott és azért relatíve erős gépigényű játéknál meg nincs, akkor nem a VGAm a baj. Miért pont csak a titanfallé nem férne bele a VRAMba? Egyik volt tanárom szokta mindíg kiszűrni a hasonló hibákat azzal a mondattal, ha egyvalakinek nincs csak igaza, hogy "ennyi hülye nincs ilyen kevés négyzetméteren...". Ez most arra vonatkozott, hogyha minden másnál nem probléma, akkor ha csak ennél az egynél van ilyen, akkor ezzel az eggyel van.
Ettől függetlenül elképzelhető természetesen, amit mondtál, nem mondom, hogy nem, tekintve hogy ilyen szinten nem értek hozzá, de logikátlannak tartom a készítők részéről, ha így csinálták volna meg.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Drachande
üzenetére
Semmit nem jelent hogy mas jatekokban hogy teljesit, ha a texturak nem férnek a VRAM-ba akkor nem férnek bele. Függetlenül attol hogy mas jatekoké belefért az adott beallitasokkal. A fentiek pusztán feltételezések, monitoroztatsd le AIDA-val vagy valamivel hogy mi a baj.
-
Drachande
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ok, köszönöm.
Annyira nem fontos az a vsync, fogtam, aztán kikapcsoltam. Mindegy nekem, hogy ugrál-e az fps mutató, vagy stabilan tartja a monitorom frissítési frekvenciáját. -
Drachande
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Tudom, hogy nem világmegváltó, de azért ha egy Batman Arkham Origins megy stabil 45 fps-el totál fullon, dx11ben, crysis 3 is maxon 20 fpsel (leszámítva természetesen az ilyen 16szoros élsimításokat), azért nem hiszem, hogy a titanfallnál 3-5 lenne az fps, sima high texture qualitynél... Plánehogy előtte a medium még simán ment 60nal.
-
raven84
senior tag
Csak a Konzolvilág megint ilyen lúzer, hogy nem kapott dobozos verziót vagy máshol sincs?
-
Drachande
tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Pontosan ugyanez a problémám... De nekem több dolognál is ezt csinálja :
Mindent felraktam maxra, ami miatt még nem csinálta ezt, a többit vissza kellett vennem.
- A texture qualityt ha mediumról highra felteszem, akkor instant leesik az fps kb 3-5re (a stabil 60as mediumról...) és ezért dob ki time outtal a szerverről egyből. Elég jó gépem van (i5 4670, GTX560), szóval azért ennyire durván nem kéne leesnie.
- A másik a lightning quality. Ha lowon van, minden ok, ahogy felrakom highra, ugyanez történik.
- A harmadik kisebb problem meg a vsync. Ha ezt bekapcsolom, millió mikrolagom lesz.Ha valaki tud segíteni, tudja, mi lehet a baj, én is megköszönném.
-
run4fun
tag
Nem bírtam én sem tovább, mexikói Originről megvéve a Season Pass

-
djculture
félisten
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Elsősorban a internet gondra gondoiltam de hogy olvasom hogy low grafikán meg betölt az már érdekes.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Azt nem tudjátok miért van az, hogy very high grafika mellet a játék sima tutorial ban tökéletesen fut de ha fel akarok menni egy szerverre, akkor onnan kidob time out -tal.
Ellenben ha low grafikán vagyok akkor meg simán betölt 1-2 másodperc alatt. -
ndave92
aktív tag
Na nekem meg semmi. Ott van, hogy vannak megvásárolható tartalmak és szürkén jeleníti meg a Season Passt, mivel még úgy érzékeli, hogy nem vettem meg. :S Írtam a GMG-nek, most már csak várok és hátha csak ők b*sztak el vmit. Olyan, mintha az alapjáték kódját adták volna ide, mert amikor beírom, akkor nem a Season Pass jelenik meg, hanem maga az alapjáték.

-
ndave92
aktív tag
Na én is bajba kerültem! GMG-n megvettem még hét elején a Season Passt a játékhoz, mert az alapjátékot Yuplay-ről vettem. Most kaptam meg nem régen a kódot, belépek Originre, beírom a keyt, elfogadja, de még mindig azt jelzi ki, hogy nincs meg a Season Pass, vegyem meg. Mondom csak belépek már a játékba, hátha úgy változik vmi. Belépek és spanyol lett az egész!
Mondom WTF?! Most letöröltem a picsába, mondom újra letöltöm, hátha megoldódik a probléma. Hála az égnek, engedte az angol nyelvet kiválasztani, de továbbra sem jelzi, hogy a Season Pass meglenne...
Szerintetek mit csináljak? Akinek van Season Pass, annak Originen belül a Titanfall részleteinél látszódik alul a Season Pass, hogy 25 euró? Vagy kijelzi egyáltalán vhogy, hogy megvetted? Mert most már nem tudom. 
-
Amíg volt béta nem tudom talán 4-5 napig.. toltam vele 10 órát, hát a végére úgy éreztem, hogy 'ezt' a két pályát kivégeztem. Már uncsi volt azokon a pályákon.

Lehet az érzésre egy lapáttal rátett a kib@szott pörgős játékmenet is, amit annyira nem csípek...nem szeretem, ha teszem fel nem tudok egy telefonálás erejéig úgy elbújni, hogy ne öljenek meg. Bétában lehetetlen volt. Meg egyrészt nem tetszett, hogy annyit bot volt, a valós ellenséget meg alig lehetett megölni.

-
birorichard
őstag
Szerintem várj egy kicsit, biztos, hogy hamarosan fogják akciózni, legkésőbb nyáron. Kikapcsolódásnak nem rossz, de teljes áráért kapni szerintem tartalmasabb játékokat is. Nekem a beta nagyon tetszett, de most játszva a teljessel pár órát, előjött néhány zavaró része is, OP fegyverek, kevés játékmód, customization hiánya-bár mindez olyan dolog, amit talán később fognak tudni orvosolni patchekkel (vagy majd a TF2-ben újabb 10 000 FT-ért...
)Mindezek ellenére nem rossz játék, félreértés ne essék, de nekem olyan "félkész", vagy ahogy mások mondták, nagyon arcade jellege van.
-secret-: Ja.
Épp azt ecseteltem, hogy kevés a játékmód. Pár elkelne még, remélem, nem csak jövő tavasszal jelenik meg a második rész keretében. Valamiért ez utóbbit tartom a valószínűbbnek. 
-
válasz
birorichard
üzenetére
Egy bomba leplantolósat beletehetnének, szerintem a codosok nagy része SD fan. Meg akközben lehetne enni inni stb.

-
'S&D' nincs?
-
L4mie
veterán
igazság szerint én legjobban az anno CS-s érzéshez tudom hasonlítani, 5-10 perces gyors meccseket lehet vele menni, ezek élvezetesek. Az már más kérdés mennyire lesz időtálló.
ami zavaró, a kiforratlan csapatban való játék kezelés, ingame semmi nem jelzi se mapon se sehol, hogy melyik csapattárs a haverod, ez eléggé hiányzik főleg mert annyira pörgős, hogy nincs kedvem-időm neveket olvasgatni.
-
Zedz
addikt
Na srácok... megéri az árát?
Én még nem tudom, hogy beszerezzem vagy ne. -
-
L4mie
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére

közben megsasoltam
400 dodó, lehet így annyira nem éri meg. így 7000 Huf.
körbenézek mindenképpen, hátha
-
-
L4mie
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
(#1414) birorichard
seson passal tökéletesen működik a mehikói változat, gondoltam frankón mehet akkor bf4 el is
csak kéne valami megerősítés. -
szami777
addikt
válasz
birorichard
üzenetére
Tegnap elkezdtem a játékot, egy szusszal felmentem 10-es szintig. A játék nagyon jó, de a smart gun-t kicsit korlátoznám. Nem baj, ha van, de de a csapatonkénti számát leredukálhatnák mondjuk 2 darabra, vagy a bemérési időt kicsit növelhetnék. Sajnos 10-ből 8 játékos ezzel megy és így egy picit tényleg zavaró. Szemből így is úgy is kinyírom, nem azzal van a baj, hogy mindig megölnének, hanem azzal, hogy az egész csatatér átváltozik láthatatlan ugráló smart gunosokra. Ez így kicsit zavaró.
-
L4mie
veterán
itt is megkérdeztem, ez a mexikói móka vajon Bf4 premiummal is megy?

-
birorichard
őstag
Hát nem gondoltam volna, hogy képes lesz még játék annyira feldiegesíteni, mint annak idején a COD, de látom ebben az ex-IW verhetetlen.
STROKE-ot kapok a smart gun-tól meg a shotitól.... 
-
törölt tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Kapszula néven a dlck futnak.
-
sittes79
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
Nehéz szülés volt, de jó játékot...

-
L4mie
veterán
HAjrááá mehikóóó kieg 3500 ért

-
kribe
őstag
Nekem is megérkezett, most települ...

-
szallasi007
őstag
válasz
birorichard
üzenetére
Ha még nem vetted meg gondold át ez a mexikói mókát. Tegnap beszereztem a Deluxe-ot és sima ügy volt, 10630 huf volt.
Most már csak az a kérdés, hogy kaptam a deluxe-hoz 3 gömböcöt (kapszulát vagy mi ha jobban tetszik
), azok mire jók? -
birorichard
őstag
Ja, pont azt akartam írni egy kis játszogatás után, hogy lehet, hogy én vagyok a balf..., de elég nehéz rendeltetésszerűen használni a SP-t, és ahogy nézem az Instant Replay-eket, másnak se nagyon jön össze a három lock-on, inkább csak ADS-ben lőnek le. Viszont mindezek ellenére szerintem kicsit OP a damage-e, na mindegy, a shotitól valóban nem rosszabb.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nagy titáncsatákban megy le 50 körül, ezt írtam korábban, nincs rá különösebb panasz,
...single ben.

Majd patchelik ha ez van, addig szvsz hasznald ugy ahogy jo...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondom WTF?! Most letöröltem a picsába, mondom újra letöltöm, hátha megoldódik a probléma. Hála az égnek, engedte az angol nyelvet kiválasztani, de továbbra sem jelzi, hogy a Season Pass meglenne...