Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarBubbles
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
De még mindig ezen megy a sírás? Pont jó így. El kell menni Pilot Hunter módba, ott nem érnek pontot, csak CD-t. Sőt, néha életveszélyes botokat ölni, mert akkor máris tudják hol vagy és jönnek levadászni.
Attrition módban pedig agyag galamb lövészet megy. A célod, hogy te jobban csináld mind az ellenfél és ebben annyira akadályozd amennyire csak tudod. -
tarBubbles
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
akkor most mondja el valaki, hogy mi értelme van ennek a prestige cuccnak?
-
tarBubbles
tag
válasz
Balika23hun
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy akinek mondjuk 150 a pingje, az mindig elől végez. Engem pl. 1 lövésre leszed az ilyen, mármint az én szemszögemből. Egyszer le is basztam egy valakit, hogy húzzon vissza a saját szerverére mert képtelenség leszedni, erre azt írta, hogy nincs neki, ahhh.
-
tarBubbles
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
semmi baj nincs vele... de ha tudni akarod van legális wh is
egyszerűen ha mozogsz, manőverezel össze vissza, akkor soha nem fognak tudni vele rendesen befogni. sőt, érzésre a bétához képest lassabban is céloz be (fél, negyed másodperccel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy engem is csak ez zavar.