Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyuribácsi88

addikt

Azért azt ne felejtsük el hogy a COD-nak ez már az isten tudja hányadik része, és kb pont lefossák az egészet, ez meglátszik abból hogy az összes platformon hibás a játék, az egyiken ez a gond vele, a másikon az. A titanfall meg a One legnagyobb húzó címe (szerintem inkább mentsvára, mert ha ez nem jött volna be nekik akkor igen nagy gondba lettek volna, mivel ez volt az egyetlen játék ami az eladásokat 80%-al meg tudta dobni) ezért ezt összerakták rendesen, meg ugye ez egy "újnak" mondható csapat, és bizonyítani akartak.

Ettől függetlenül a véleményem ugyan az mint amit a beta tesztelés után mondtam; 2014-ben ne szúrják ki a szememet egy olyan játékkal ami rogyásig van botokkal :U

Sokan mondták hogy hát a botok helyén nem lehet emberke mert akkor annyi titan lenne a pályán hogy borzalom, mondtam hogy erre is lett volna megoldás, méghozzá az hogy az kap titan-t, aki mondjuk az első 3 percben minimum megöl mondjuk 5 embert, és akkor is csapatonként max 3 titan lehetne, hogy ne legyen az egész pálya tele robottal. Szóval meglehetett volna csinálni ezt sokkal jobban is, csak hát ennyire futotta a képzelőerőből.

Félreértés ne essék, én imádom az fps játékokat, COD, BF, CS:GO, Arma, de ezt nem voltam hajlandó benyelni hogy robotokkal teszik nekem tele a pályát. És ráadásul olyan robotokkal akiket olyan könnyű megölni hogy vicc. Szóval értem én hogy a noob-ok miatt kellettek a botok, hogy a low játékosnak is legyen sikerélménye, de ez számomra akkor sem elfogadható.

Nem akarok senkit megsérteni, ez csupán az én személyes véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák